NBA Finals 2012

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Tran
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .
Не е безвезе, сакав да кажам колку гнасен играч е и Вејд.

Потполно различна ситуација, иако воошто НЕ го оправдувам Артест, али во случајов кај Артест, патиката од Ариза сметаше, тука имаше гужва од 3-4ца и некој сосема случајно можеше да се лизни да падни и да се повреди. А ваму кај Вејд само тој и Биби беа на таа половина и патиката од Биби на никој не сметаше.

dobra ti e tezata..........Artest otsekogash se grizel za nekoj da ne se povredi...........TOA MU E PRIORITET BROJ 1 :pos: !!!!........

koga e Artest u prashanje teshko e da se definira sto e toa sto MU SMETA :свиркам:

.....i oBicno on koga ke ja prevzeme kontrolata ima najmnogu zrtvi :pos: !

dobra ti e tezata..........Artest otsekogash se grizel za nekoj da ne se povredi...........TOA MU E PRIORITET BROJ 1 :pos: !!!!........

koga e Artest u prashanje teshko e da se definira sto e toa sto MU SMETA :свиркам:

.....i oBicno on koga ke ja prevzeme kontrolata ima najmnogu zrtvi :pos: !
Може главата на Харден сметала па за да не се повреди некој проба да му ја отстрани :D

hardens head was against world peace ? :icon_lol:

hardens head was against world peace ? :icon_lol:

pa taka neshto............ama pa i koj mu e kriv na Harden sto ne ja brici bradava ?!

cela Amerikanska nacija prepoznava vo negovata brada OPASNOST (kolku samo dobro im e ispran mozokot so Avganistan i talibancive !)

http://www.chacha.com/question/is-nba-player-james-harden-muslim

i zatoa beshe infiltriran od Stern agent Artest (pod code name World Peace (y) ) da se bori so terorizmot u NBA :vozbud: ............. i ne e slucajno odbran Artest za ovaa zadaca so ogled na negovoto dosie !

Harden ili neka ja brici bradava ili neka stiska palci World Peace letovo da ne se prekrsti u 9/11 :pos: oti se e mozno :pos: !!!!!

e tek duri togash ja nae-al

Kопиле, краставо смрдено, после вие пак да го браните на ол старот како не било намерно тоа што му го направи на Коби.

Е добро де мислиш којзнае што направил ... Убаво е малко да се пошегуваш со некој кој ти бил соиграч, а сега го газиш кога игра во противничка екипа :D

430602_389389361089594_367810133247517_1400558_1209330810_n.jpg

pa taka neshto............ama pa i koj mu e kriv na Harden sto ne ja brici bradava ?!

cela Amerikanska nacija prepoznava vo negovata brada OPASNOST (kolku samo dobro im e ispran mozokot so Avganistan i talibancive !)

http://www.chacha.com/question/is-nba-player-james-harden-muslim

i zatoa beshe infiltriran od Stern agent Artest (pod code name World Peace (y) ) da se bori so terorizmot u NBA :vozbud: ............. i ne e slucajno odbran Artest za ovaa zadaca so ogled na negovoto dosie !

Harden ili neka ja brici bradava ili neka stiska palci World Peace letovo da ne se prekrsti u 9/11 :pos: oti se e mozno :pos: !!!!!

e tek duri togash ja nae-al

:facepalm:

Колку само сакам неш да дојде у мајами. Баш сакам да видам како ќе одговара со големата тројка

Не е човек на мај да отиде, триста глупости се случиле претходниве две ноќи.

eve koj falel u Holywood !

Hilarious............... Тоа ми се свиѓа кај Хауард опуштен е, не како некој други стиснати ко гомно на тест математика :pos:
--- надополнето: 2 мај 2012 во 01:25 ---
море дај некој нека тури стрим од бостон со убава снимка да гледаме (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom