NBA Finals 2012

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
Утакмица над утакмиците е оваа со LAL & OKC.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.538
Поени од реакции
17.952
Еј овја барнс стварно ми иде на живци, можно ли е да толкаво дрво да е? па ја поубоо ќе изиграм.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.188
Поени од реакции
46.394
Идете у пичку материну кретени глупави.
И 30 да водеа у трета, пак не е до тој степен лузерски ко она на елеј. Уште го неам прежалено.:facepalm:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.538
Поени од реакции
17.952
Уфф ќе биде густо
--- надополнето: 19 мај 2012 во 07:31 ---
Фала курцу сеа можем мирно да спием.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.315
Поени од реакции
34.921

После се, сепак ќе биде серија. :)

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Колку напната утакмица.Утре ќе биде пекол играчиве треба да се одморат колку што е можно повеќе и да добијат по некој третман зошто сите ,особено Коби се преморени.Сега ја гледав прес-конференцијата и уште на влегувањето Коби на негов начин кажа дека е преморен.

Arioth

Purpletrator
Член од
20 февруари 2007
Мислења
527
Поени од реакции
82
Колку напната утакмица.Утре ќе биде пекол играчиве треба да се одморат колку што е можно повеќе и да добијат по некој третман зошто сите ,особено Коби се преморени.Сега ја гледав прес-конференцијата и уште на влегувањето Коби на негов начин кажа дека е преморен.
Сепак се работи за професионален спорт каде секој тим има по неколку физиотерапети кои ќе ги вратат играчите за вечер дури и поспремни од вчера. Суплементи(народски кажано Хемија) имаат на располагање колку им душа сака.

Него стварно, што сторија езерџииве со слободниве.....тука го добија натпреварот

Член од
23 август 2010
Мислења
39.787
Поени од реакции
115.728
Добро е за Лејкерси, а добро е и за серијава што е 2-1. Тек сега ќе следи правата битка особено ако е 2-2. Супер утакмица беше ова вчера, со многу пресврти, права плеј оф утакмица.
Бостон изгуби добиен натпревар, јас дури и си легнав на средина на трета четвртина викам ај не глеам некако глупа кошарка се играше, башка Фили камења, коа станувам сабајле тепале Фили:facepalm:.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
И 30 да водеа у трета, пак не е до тој степен лузерски ко она на елеј. Уште го неам прежалено.:facepalm:
Ќе разберев да прокоцкаа таква предност против Оклахома, ама од Филаделфија:facepalm: т.е од факинг Игудала.
Док Риверс исто ептен заеба во 4/4, кога ич не го играше Бес. Играше со Рондо-Ален-Пирс-Бредли-Гарнет. Па кој планира тука да му фати скок....Ова требаше фино лепо да се заврши во Понеделник, ама сега ќе гледаме 7 утакмици.

Kajgana Shop

На врв Bottom