NBA Фантази I сезона 2017/18

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Која екипа ќе биде победник оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    12
  • Гласањето е завршено на .
Епа ајде прелиминарно го поставувам на 07.10 во 20:00 драфтот. Ако има забелешки имаме време за модификации ама ми се чини дека е доволно рано закажан за да можеме сите да се организираме.

Успут дајте идеја за име.. Коби Мамба прво ми текна на памет...
Нешто креативно

Дали заради реставрирана лигата или нешто, ми дава во интерфејсот на НБА фантази (горе десно) пристап до тимот Team Poposki, а секако не сум заинтересиран за тоа.

Untitled.png

Ако одам во лигата во тековната сезона, немам таков проблем.

slika 2.png

Некој совет? Дали нешто треба да корегирам сега, да не испадни компликација на драфтот?

upload_2018-9-29_14-44-17.png

Мене па ми го дава тимот од лани (Tampa Cannibals), а другово си е океј.

Дали играш и лига за пари? :D

Свака ви част како сте се договориле :D

Да бе, четврта година играме 12 души од кои 10 мислам сме стандардни. Мотивира да играш до крај ради парите. :D

Драфт ордерот кога ќе биде одреден? :)

Јас си го имам портланд од лаи, а изгледа го формирав Коби Мамба тимот. Сакам да си играм со Портланд. Тој Коби тим може да се избрише??

Има шанса во недела да биде драфтот нешто порано накај 17 саат на пример? :D

Редоследот на драфтот го сетирав да се направи по случаен избор 1 лас пред драфтот. Или тоа или рачно да внесувам имаше како опции, ова е далеку подобро мислам.

upload_2018-10-3_6-46-37.png

За имињата секој може како сака да си го крсти тимот, слободно менувајте, правете што сакате. Едино ако некој друг има со исто име, пробајте некако да се разликувате.

За драфтот да биде порано, ако сите се согласни немам проблем ама нека се изјаснат и останатите, не би било убаво некој неподготвен да го фатиме, кога веќе 2 недели унапред беше најавено и секој може да си планира.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom