NBA Fantasy | сезона 2013/14 |

• Креатор на темата Креатор на темата Sledge Hammer
  • Време на започнување Време на започнување
ццц кој е ПортландТБ ми го украл Швед од фри ејџентс за пола саат... :place:

туку каков боранија тим имам еј, главните ѕвезди Грејнџер и Лов ми се повредени, додека се вратат ќе бидам задоволен и со оваа победа шо ја имам. :(

ццц кој е ПортландТБ ми го украл Швед од фри ејџентс за пола саат... :place:

туку каков боранија тим имам еј, главните ѕвезди Грејнџер и Лов ми се повредени, додека се вратат ќе бидам задоволен и со оваа победа шо ја имам. :(
Кој друг има за Портланд :D

Кај имам усран тим, па уште и неможам замени да правам. Нели после подредување на ростерот кој ќе игра а кој ќе седи на клупа мора да се логираш/впишеш лозинка за да ги потврдиш замените. Е тука излага ерор на страната за логирање. Кај сите е ова или само кај мене? Еве последниве 2-3 дена и многу тешко се пристапува страницата на ЕСПН.

Кај имам усран тим, па уште и неможам замени да правам. Нели после подредување на ростерот кој ќе игра а кој ќе седи на клупа мора да се логираш/впишеш лозинка за да ги потврдиш замените. Е тука излага ерор на страната за логирање. Кај сите е ова или само кај мене? Еве последниве 2-3 дена и многу тешко се пристапува страницата на ЕСПН.

Login with facebook пробај, ја така си праам ...

701 поен, и второ коло по ред најдоминантна и најубедлива победа :cool:

701 поен, и второ коло по ред најдоминантна и најубедлива победа :cool:
Ме изгази ептен, честито победа, си реков јас Бајнам или ќе ме направи еден од фаворитите или ќе се борам за плеј-офф.Моментално второво е пореално :)

Ме изгази ептен, честито победа, си реков јас Бајнам или ќе ме направи еден од фаворитите или ќе се борам за плеј-офф.Моментално второво е пореално :)

Да, со Бајнам ќе се офајдеше, ја склопив убоо тимче, Грег Монро редовно ми е над 20, као и Коби, некоаш и Пирс, плус ги имам Зек Рендолф, и Дејвид Вест кои некоаш знаат да збеснат :)

Еј, овој Филиповиќ со читови игра! :D

Toa што го прае Јувентус у фудбалот, најпросто објаснето :)

Ти си Филиповиќ ?

Јас не мамам на Фантази , не разбирам каква врска имам јас и мојот тим со Јувентус , јас воопшто не сакам измами и не го сакам Јувентус и не знам зошто ме споредувате со Јувентус . Да јас сум Филиповиќ на Фантази . :)

Кога некој е најдобар па мораат некако да си објаснат за да се утешат.:)

читови=мамење
Не знам од каде ти е ова дека јас мамам , едноставно овој тим го одбрав на драфт нема тука никакво мамење од моја страна :)

Не знам од каде ти е ова дека јас мамам , едноставно овој тим го одбрав на драфт нема тука никакво мамење од моја страна :)
А бе се зезаа па и ти:), дека си 4-0 па ти љубоморат:), и јас не реков дека мамиш туку што значи “читови“.;)

Јас не мамам на Фантази , не разбирам каква врска имам јас и мојот тим со Јувентус , јас воопшто не сакам измами и не го сакам Јувентус и не знам зошто ме споредувате со Јувентус . Да јас сум Филиповиќ на Фантази . :)

Заебанција беше бе брат, незнам сеа и ти дали си саркастачине со муабетов и се заебаваш, тогаш ок, али ако си озбилен ти викам се забававмо, дека само беше ти со 4-0 до сеа, ама после колово ќе бидеме двајца со 4-1 :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom