NBA драфт, трансфери, шпекулации

• Креатор на темата Креатор на темата маркетар
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Овие моиве Филаделфија се дегени, све живо истрејдуваа шо чинеше, а за шо? За старци и кретени. Жими еден Игуодала шо го иаме.

Џејсон Кид иконата на Нетси трејдуван во Далас односно вратен по едно 15 години на местото каде што започна во НБа колку ќе биде овој потег добар ќе видиме во понатамошниот дел од сезоната.

Сеа со Новицки само да се уиграат и Далас ќе претендира за прстен во плеј офот.

Ako има некој информација за драфтот оваа година или поточно за Пеџа Самрџиски каде ќе биде драфтуван нека кажува одма поздрав.

Ako има некој информација за драфтот оваа година или поточно за Пеџа Самрџиски каде ќе биде драфтуван нека кажува одма поздрав.

Vo vtorata runda ke go dravtuvaat nego i imalo interest i od Los Angeles Lakers.Bev iznenaden i ja samiot.Tri tima bea zaenteresirani ali na drugite dva ne mi teknuva

od evropskive igraci najvisoko e plasiran italijanecot gallinari na 6-tata pozicija........

nikola pekovic e 31 izbor a ante tomic od split e na 44 mesto ama mislam deka i dvajcata nema da odat...za pekovic sigurno znam poso on ide u panathinaikos a za tomic nemam pojma....

ne znam samardziski so naprai...:toe::toe::toe:

od evropskive igraci najvisoko e plasiran italijanecot gallinari na 6-tata pozicija........

nikola pekovic e 31 izbor a ante tomic od split e na 44 mesto ama mislam deka i dvajcata nema da odat...za pekovic sigurno znam poso on ide u panathinaikos a za tomic nemam pojma....

ne znam samardziski so naprai...:toe::toe::toe:

Томич го драфтуваше Јута, за Пекович не знам... и за Самарџиски ништо не разбрав.

samardziski nikoj ne go izbral......pa i podobro sto e taka.............

Imase pretpostavka Dvejn Vade da odi vo Chikago

Koj igrac zamina vo Clivlenda Cavs ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom