NBA Аll-StАr 2008

• Креатор на темата Креатор на темата Сапун
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Во Haier Shooting Stars ќе се натпреваруваат тимовите:

Detroit
San Antonio
Chicago
Phoenix

Што ќе се случеше ако Шек беше избран да игра на ол-старот?По трампата,за која конференција ке настапуваше он?И дали имало таков случај до сега?

Abe neli osekas oti sam si pisas:pos2: :pos2: ...
P.S Neznam,mozebi nekoj po star ke ni objasne...Pozz Ajver.

Највероватно Гарнет нема да настапи на ол-старот поради повредата.Наместо него ќе настапат или Рашид Валас или Реј Ален

да не има некој информација на која програма и у колку саат ке се пренесуваат мечевите?

Јас колку што знам македонската телевизија изјави дека во целост ќе ги покрие сите три вечери, што значи вечерва чекај на прва програма ;)

Првпат да имам можност у асално време да го гледам ALL Star weekend. hehe: Иначе во тројки ќе навивам за Пеџа, а за утакмицата за Истокот...пошо тука и сум... :pos:

Тимот на играчи, кои втора година настапуваат во во НБА лигата забележаа победа во дуелот против дебитантите. All Star викендот во Њу Орлеанс започна со победа на Софморс од 136:109.

Играч на натпреварот беше кошаркарот на Кливленд, Даниел Гибсон, кој успеа да постигне 33 поени од кои дури 21 во првото полувреме.

Вечерва од колку, на која програма и шо имат?

На сајтот пиши дека денешната програма почнува во 3:00 ПМ по источно време. Значи +6 во 9:00 по наше. Ама не вервам целата програма да ја даваат МТВ.
За утре сигурно е во 2.

Абе во 9 вечерва по наше е D-league All Star Game. То прилично сум сигурен дека нема да го даваат на МТВ.

А Тројките, забивањата, шутинг старс и скил челинџ по нивно е во 8ЕТ, така да кај нас би требало да е во 2. Ама во весник прочитав дека во тоа време ќе имало игран филм на МТВ. ПЛус тоа вчера не знам дали го даваја натпреварот Руки-Софморс на МТВ. Е значи ако не дадат вечерва нешо ќе полудам.

Ве молам за детални информации, дали ќе имат вечерва нешто на МТВ?:)

Сега играат ова D-league All star game али нигде не даваат пренос за нив ( и да даваа немаше да ги гледам:)) дај кажете кај ќе има пренос за ова забивањава,тројките и тн....

Mislam deka Zapadot ke pobedat, povtorno MVP Kobe Bryant:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom