NBA 2K15

• Креатор на темата Креатор на темата Гејминг
  • Време на започнување Време на започнување
namestete da vi e refresh rate na monitorot 60hz i na graphics properties stiklirajte vertical sync vaka mi se sredi mene

Дајте бе некој од модераториве нека го поправат насловот. Многу в очи боди, ЕБАГО :D

Дај кажете некое чаре како да се игра играва бе? “ дена ја симнувам за сеа даме исфрла...

Мене ми е во ред таа од замунда,играта си е стварно топ у секој поглед,премногу е реална,сите движења и потези на играчите им се како во реалноста.(y):icon_mrgr:

Мене ми е во ред таа од замунда,играта си е стварно топ у секој поглед,премногу е реална,сите движења и потези на играчите им се како во реалноста.(y):icon_mrgr:
Мене ме исфрла коа ќе почне тоа доле савинг да се појавува што врти..
Ај ако не те мрзи прати ми го твојот сејв да пробам да пуштам така да видам дали ќе сака.

Вака мене ми функционират ова шо го кажа "Chazzspaz" за то шо се гасит,пробајте и вие исто само наместите vertical sync на он.

Вака мене ми функционират ова шо го кажа "Chazzspaz" за то шо се гасит,пробајте и вие исто само наместите vertical sync на он.
го местиш во контрол панел на графичката тоа?
ја го ставам на он.. и пак ми е исти кур. Ми се гаси.[DOUBLEPOST=1412995399][/DOUBLEPOST]
Мене ми е вака слично. Ќе дојде до тоа saving и се гасне не се замрзнува коа на видеово што е

го местиш во контрол панел на графичката тоа?
ја го ставам на он.. и пак ми е исти кур. Ми се гаси.[DOUBLEPOST=1412995399][/DOUBLEPOST]
Мене ми е вака слично. Ќе дојде до тоа saving и се гасне не се замрзнува коа на видеово што е
Истото и мене што не пробав веќе :)

Ја ставив сега на CanYouRunIt, и ми излезе ова, треба да ја upgrade-нам на 64 битна верзија, како се прави ова, има некој поима? :D

Гледам има нешто туторијали на Јутуб, ама ми е страв да чепкам да не заебам нешто. Можно е вака преку туторијали да се смени нешто, или мора скроз да го форматирам и инсталирам 64битна?

GTk6t2M.png

Последно уредено:
Ја ставив сега на CanYouRunIt, и ми излезе ова, треба да ја upgrade-нам на 64 битна верзија, како се прави ова, има некоја поима? :D

Гледам има нешто туторијали на Јутуб, ама ми е страв да чепкам да не заебам нешто. Можно е вака преку туторијали да се смени нешто, или мора скроз да го форматирам и инсталирам 64битна?

GTk6t2M.png
И мене ми е 32 бит,нз како?[DOUBLEPOST=1413022866][/DOUBLEPOST]Да не знае некој како да го направам windows-от 64 без цд?[DOUBLEPOST=1413022976][/DOUBLEPOST]

pc1.png pc2.png pc3.png
Да не сум згрешил нешто во сетинзиве?

Attachments

• pc3.png
    pc3.png
    1,3 MB · Прегледи: 34

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom