Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
како да го напраам ова?namestete da vi e refresh rate na monitorot 60hz i na graphics properties stiklirajte vertical sync vaka mi se sredi mene
Мене ме исфрла коа ќе почне тоа доле савинг да се појавува што врти..Мене ми е во ред таа од замунда,играта си е стварно топ у секој поглед,премногу е реална,сите движења и потези на играчите им се како во реалноста.![]()
го местиш во контрол панел на графичката тоа?Вака мене ми функционират ова шо го кажа "Chazzspaz" за то шо се гасит,пробајте и вие исто само наместите vertical sync на он.
Истото и мене што не пробав веќего местиш во контрол панел на графичката тоа?
ја го ставам на он.. и пак ми е исти кур. Ми се гаси.[DOUBLEPOST=1412995399][/DOUBLEPOST]
Мене ми е вака слично. Ќе дојде до тоа saving и се гасне не се замрзнува коа на видеово што е
Што му фали?Дајте бе некој од модераториве нека го поправат насловот. Многу в очи боди, ЕБАГО![]()
И мене ми е 32 бит,нз како?[DOUBLEPOST=1413022866][/DOUBLEPOST]Да не знае некој како да го направам windows-от 64 без цд?[DOUBLEPOST=1413022976][/DOUBLEPOST]Ја ставив сега на CanYouRunIt, и ми излезе ова, треба да ја upgrade-нам на 64 битна верзија, како се прави ова, има некоја поима?
Гледам има нешто туторијали на Јутуб, ама ми е страв да чепкам да не заебам нешто. Можно е вака преку туторијали да се смени нешто, или мора скроз да го форматирам и инсталирам 64битна?
![]()
Да не знае некој како да го направам windows-от 64 без цд?
Немаше Space и да, уште К големаШто му фали?