NBA 2K13

• Креатор на темата Креатор на темата Ficiani
  • Време на започнување Време на започнување
Има некој пач за патики нешо така?:icon_mrgr:

како да го наместам ова ростеров за да ги имат сите промени?

Зошто на Creating a Legend кога играм (моментално сум со ЛеБрон Џејмс) на сите утакмици се игра со два дресови, домашните се играт со Бели стандарни и кога играм Гости играм со црни. Ниту една утакмица не сум изиграл со тие Alternate, White Hot, Christmas итн. Како може да се среди тоа ?

Пачот за патики како и пачот за новите трејдови каде да се стави?
И да, само што ја инстелирав па малце помош, дали мора да се гледа тајмаутот или може да се убрза?

Пачот за патики како и пачот за новите трејдови каде да се стави?
И да, само што ја инстелирав па малце помош, дали мора да се гледа тајмаутот или може да се убрза?
Можеш да го прекинеш тајмаутот на копчето за Hop Step.

Зошто на Creating a Legend кога играм со ЛеБрон Џејмс само играм со домашните и гостинските дресови на Мајами ни еднаш не играв со Alternate, White Hot, Back in Black, Christmas ...
Може некако да се среди ?

Aj nekoj neka mi go dade krakot, poso ovoj krak dosega so go koristev mi vika kompjuterov demek imalo virus, se cudim od kj moze pa sega naednas virus da ima u krakov :D ?
Aj ako saka nekoj neka mi dade link da spustim krak sto raboti.

Зошто на Creating a Legend кога играм со ЛеБрон Џејмс само играм со домашните и гостинските дресови на Мајами ни еднаш не играв со Alternate, White Hot, Back in Black, Christmas ...
Може некако да се среди ?
Mislam deka samo koga igras utakmica Miami vs Random mozes da gi smenis za Creating a Legend i My Player ne moze .

Го симнуваш преку овој линк и имаш Saves и Online Data ти тој единствен фајл од Saves ќе го Extract на десктоп потоа во Старт мени во Search напиши %appdata% и кликни ентер и потоа ја тражи папката со име Roaming таму потоа имаш друга папка NBA 2K13 и во NBA 2K13 имаш една папка со име Saves таму ќе го ставеш тој единствен фајл што си го симнал Roster.ROS и толку. Во играта одиш во Options - Load/Save - Load и таму тражиш го Roster.ROS и кликаш на него за да го лоадираш а потоа тој си работи без проблеми.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom