NBA 2K13

• Креатор на темата Креатор на темата Ficiani
  • Време на започнување Време на започнување
Broda неможам да сменам име на играчот зашто не ми го отвара edit player во myplayer, како рефреш да му праам стискам едит и пак се пушта myplayer. До кракот е претходно кога играв со првиот крак (кога требаше да се стави датум за да ја пуштиш играта) се беше ок. Ако некој има нормален крак нека прати линк од каде можам да го симнам зашто ме изеде нервоза со разноразни дебилни имиња.

Во Edit MyPlayer нема за слободни да се одбере како да го сменам тоа?
Не не, одиш во mycareer потоа притискаш на 1 ако играш на тастатура односно back копчето кога ќе ти излези менито одиш player и потoа edit my player, и имаш во листата, да смениш број, како да те викаат clutch, easy breezy и тн и тн, и имаш повеќе страници тие се сменуваат, последна е signature и на нејзе се сменуваат сите потези, кросовери, спиној, потези во пост, и има и за слободни.

Имам направено едно миксче од мојот играч од 2к12, куцања и што не.
http://www.youtube.com/watch?v=uR7JZcjcQ78
Кажете што мислите ме интересира Македонско мислење :D
Имам и други некои на заебнација во мојот канал ама ова ми е Masterpiece хаха :D

Chasedown Artist, Finisher(2lvl, 3lvl бугиран), Highlightreel/Posterizer, Lockdown Defender/Intercepter, Floor General.
А каде се ставаат тоа Signature Skills дали во Options - Manager Roster - Roster ?
И како може тоа Finisher (2 lvl, 3 lvl бугиран) зар има и левели на јачина на Signature Skills ?
И ако има кажи ми како се покачуваат левелите на Signature Skills.
Објасни ми ги тие погоре што ми ги даде кој за што е ... да знам ...

А каде се ставаат тоа Signature Skills дали во Options - Manager Roster - Roster ?
И како може тоа Finisher (2 lvl, 3 lvl бугиран) зар има и левели на јачина на Signature Skills ?
И ако има кажи ми како се покачуваат левелите на Signature Skills.
Објасни ми ги тие погоре што ми ги даде кој за што е ... да знам ...
На mycareer ако сакаш да ставиш signature skill одиш в player па во upgrade attributes и имаш signature skills, некои се само со еден левел а некои со повеќе.
А во Options - Roster Manager - го одбираш играчот кликаш на него одиш edit player и последна страница/таб мислам дека е signature skills и таму можеш кој сакаш да му ги ставиш.
Chasedown Artist - ти е скил кој што ти дава повеќе брзина и вертикален скок кога трчаш во дефанзивна контра односно да го блокираш противникот од назад.
Finisher - ти е скил кој кога одиш на двочекор или на куцање а има некој се лепи за тебе односно има контакт со друг ирач ти дава поголем процент за успех.
Highlightreel - е скил кој играчот кога куца ги користи куцањата кој се најспектакуларни односно најубаво изгледаат.
Posterizer - дава поголема шанса да закуцаш врз некого.
Lockdown Defender - покрај што овој скил е must have за да не те летаат брзите играчи, тој ти дава дополнителна помош при чување на некој играч.
Intercepter - ти дава 30 поени на steal односно способност да ја украдеш топката но само кога пробуваш да ја украдеш при пасови односно да играш измеѓу играчи да му сечеш линија на пас.И ти дава 30 поени на вертикалниот скок во контра ако ја украдеш топката за да закуцаш :D
Floor General - му дава 15% шанса на твоите соиграчи за да погодат шут или што да е ако пасот е правилно направен а исто така грешката при пасови односно на пример кога одиш на влез и ја подаваш надвор на тројка оти гледаш неможиш да завршиш тука ја бриши грешката при пас односно твојот соиграч одма ќе ја фати топката и ќе шутни, а без овој скил има голема шанса топката да му падни па да ја фати и после да шутни а некогаш ако е премногу близу до out линијата ќе биде твоја загубена топка.

На mycareer ако сакаш да ставиш signature skill одиш в player па во upgrade attributes и имаш signature skills, некои се само со еден левел а некои со повеќе.
А во Options - Roster Manager - го одбираш играчот кликаш на него одиш edit player и последна страница/таб мислам дека е signature skills и таму можеш кој сакаш да му ги ставиш.
Chasedown Artist - ти е скил кој што ти дава повеќе брзина и вертикален скок кога трчаш во дефанзивна контра односно да го блокираш противникот од назад.
Finisher - ти е скил кој кога одиш на двочекор или на куцање а има некој се лепи за тебе односно има контакт со друг ирач ти дава поголем процент за успех.
Highlightreel - е скил кој играчот кога куца ги користи куцањата кој се најспектакуларни односно најубаво изгледаат.
Posterizer - дава поголема шанса да закуцаш врз некого.
Lockdown Defender - покрај што овој скил е must have за да не те летаат брзите играчи, тој ти дава дополнителна помош при чување на некој играч.
Intercepter - ти дава 30 поени на steal односно способност да ја украдеш топката но само кога пробуваш да ја украдеш при пасови односно да играш измеѓу играчи да му сечеш линија на пас.И ти дава 30 поени на вертикалниот скок во контра ако ја украдеш топката за да закуцаш :D
Floor General - му дава 15% шанса на твоите соиграчи за да погодат шут или што да е ако пасот е правилно направен а исто така грешката при пасови односно на пример кога одиш на влез и ја подаваш надвор на тројка оти гледаш неможиш да завршиш тука ја бриши грешката при пас односно твојот соиграч одма ќе ја фати топката и ќе шутни, а без овој скил има голема шанса топката да му падни па да ја фати и после да шутни а некогаш ако е премногу близу до out линијата ќе биде твоја загубена топка.
Добро а може ли да се има повеќе Signature Skills од дозволените 5 ?

Не 5 се мaкс. :D
Значи треба од овие што ги наброи да си изберам според мене најдобрите 5 што ги јас сакам :D добро тогаш фала ти многу за помошта, многу ми помогна околу ова. Дали знаеш како може да се намали лагот во играта ? Има некое решение околу тоа прашање или не ?

Знаеш како да земам Адидас патики се Најк и Џордан ми нудат ?

Само Најк и Џоран можи, има модој на интернет што ги заменува Најк со Адидас ама има многу багови.

Значи треба од овие што ги наброи да си изберам според мене најдобрите 5 што ги јас сакам :D добро тогаш фала ти многу за помошта, многу ми помогна околу ова. Дали знаеш како може да се намали лагот во играта ? Има некое решение околу тоа прашање или не ?
Немора од овие што ги наброив да одбериш има и многу други, ама ако го играш Леброн овие ти се најдобри за неговиот стил на играње.
А за лагот пробај намали резолуција и тоа што е Anti-Analyzing исклучи го.

Немора од овие што ги наброив да одбериш има и многу други, ама ако го играш Леброн овие ти се најдобри за неговиот стил на играње.
А за лагот пробај намали резолуција и тоа што е Anti-Analyzing исклучи го.

Каде се наоѓа тоа Anti-Analyzing ?

Video Settings може да е пишано само како А-А не сум сигурен.
(y)
Добро се снајдов го ставив на Off и малце друго, но не и целосно да се подобри, дај кажи уште едно решение и да биде се во ред.

ЕДИТ: И дај пратете некој од реалната фаца на ЛеБрон Џејмс да си ја ставам во НБА, онаа default е никаква.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom