NBA 2025/26

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    39
Абе ти или тролаш или не читаш што се пишува
Vanlok kako prvo ne ja ima ni gledano utakmicata. Samo jade gomna kako po navika.
Sudenjeto bese ok.
Minnesota igraat tvrdo, da ne sakate da go galat na Wemby ?
A ovaj The xx, kakva mizerija od lik.
Ajde sto pisuva gluposti tuku kakva nekultura e ova.
I tebe ti se cudam kako mozes dve stranici da se objasnuvas so vakva neznalica.

Vanlok kako prvo ne ja ima ni gledano utakmicata. Samo jade gomna kako po navika.
Sudenjeto bese ok.

Какви величини од познавачи на НБА, ја не знам како другите се осмелуваат да напишат нешто?
Да не ве знам од претходните животи, што се' имате пишувано, може и озбилно ќе ве сфатев :)

Sudenjeto bese ok.
Во пост кај што пишуваш дека Ванлок јадел гомна, објаснуваш дека јас сум бил некултурен. Абе само стапот за ваквите како тебе и тој копукот кој мисли дека ако гледал две утакмици појќе во животот и пишува на форумов е филозов за баскет.

Види одлучи се сега ти кој ник нареден ќе ти биде на новиот профил.

Има разлика од играње тврд баскет и играње гето цигански баскет. Неможе да ми објасниш дека во трчање без топка ти можеш да му правиш боди чек на некого и тоа да не биде санкционирано и да биде онака како што напиша тоа тврд баскет.

Последно уредено:
Sudenjeto bese ok.

Јас си одам засекогаш од форумот , но овој пат навистина го мислам тоа.
Многу ме повредија некои јузери и не сакам да си го губам времето.
Чао...

Јас си одам засекогаш од форумот , но овој пат навистина го мислам тоа.
Многу ме повредија некои јузери и не сакам да си го губам времето.
Чао...
Jas tebe te iam ubieno na tema NBA.

Конкретно за Лејкерси, лактот од Леброн директ у фаца на Карузо, обидот на Ривз со намера да го повреди Холмгрен испружа рака директно у нозете на Холмгрен откако сам падна и ја изгуби топката, Ривс пак го влече за рала Шеј кига овој се дига наполагање па Џејмс паѓа врз него, сеа последнава обид на Смарт да го повреди Џејлин Вилијамс со цело тело директ во неговите колена и други.
Не паметам многу за другото ама не и ова подвлеченото. Тоа добро го паметам: Шеј го намести Ривс, му се закачи за рака со умисла да изнуди фаул, а Ривс глуп како што е понекогаш, наместо да се извлече - му врати со влечење и си ја запечати намерната лична. Не беше во реална опасност Шеј, ниту Ривс а најмалку Леброн сакаа да му наштетат... Скроз различна ситуација од ММА зафатот на Шеј кога лесно можеше да му го скрши или барем дислоцира лактот на Ривс, апла намерен потег дури и ако (можеби) не бил свесен за можните последици).

Зошто за Лејкерс свашта зборат ама никој не кажал дека играат прљаво или дека намерно повредиле некој... Но Оклахома а посебно Лурц? Охохоооо, тука има доста за зборување.

Можеби не можеме да бидеме објективни (барем не целосно) кога зборуваме за тимот за кој навиваме - но ти секако воопшто не можеш, очигледно е. Што сепак е разбирливо, само не би било лошо да бидеш свесен за фактот. :)

Back
На врв Bottom