NBA 2025/26

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    39
Магарето на зајакот му се смеел за големите уши...да би можело и двете нека испаднат.

Prethodniot playoff igraa bukvalno bez centar.
A ovoj playoff uste poloso, Ayton e neverojatno slab.
Naredna sezona cistenje na cela ekipa, i pravenje prostor za Antetokounmpo.
Moze eventualno Hachimura i Kennard da ostanat. I LeBron ako saka za mali pari neka ostane ako ne gitla.
Drugite site neka teraat podaleku od klubot.
I ovoj Rivs e voshkar, se nadevam i nego ke go izbrkaat.
Ја у сон често не можам ништо да фатам со рацете колку и да се трудам. Тешко ми иде тоа. Како шпагети ми се шаките со прстите.
Не знаев дека и у реалност има такви луѓе, све дур не видов првиот пик на драфт што праи.

Флопале Оклахома? Флопаат и Лејкерс на чело со Лука и Леброн. Пецаат фаули Оклахома? Истото го прави и Лејкерс. Флопаат и пецаат фаули сите екипи ама кога тоа го прави Оклахома на сите им е непријатно, дегутантно и одвратно а кога го прави Лејкерс или друга екипа тоа е генијално, се борат да победат и тн.
Не само Лука и Леброн, и Ривс е добар во „пецање фаули“, арно ама:
- сите тројца заедно не му се ни блиску на Шај, реално Шај сега е тоа што на времето беа Харден и Тре
- тоа срање треба да се отстрани од НБА, не треба да постои пошто ја усерува играта и тоа е голем дел од причините зошто НБА губи гледаност во однос на другите спортови (само уште Силвер и менаџментот на лигата, да го разберат тој едноставен факт)
- за флопинг, флопаат сите (и треба да се сопре тоа срање) ама никој колективно не флопа толку (често и успешно) колку Оклахома
- на никој друг клуб не му поминуваат толку срања (а не дека не се обидуваат), па диспаритетот е очигледен, не само Шај туку и скоро сите други, ете центрите им се убија од флопање а наспроти тоа Ајден/Хејс па и комплет со еден Леброн се пример за диспаритет
- Оклахома ќе ги победеше Лејкерс и без флопање и пецање фаули, арно ама тие срања сега скроз им се у read only firmware влезени параметри. Го прават тоа и кога им треба и кога не им треба... И токму за тоа сите се жалат сите. Пошто се негледливи за 99% од гледачите (останатите 1% се ваљда навивачите на Оклахома).

Затоа го имаш долу овој коментар како вистинит:
За ниедна екипа не се џавкало колку сега за Оклахома.

Back
На врв Bottom