NBA 2025/26

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    40
Kakov faul nad Mitchell toa bese cist blok na topka, a toa na krajot bese faul za Detroit trebase da sutiraat slobodni.
No poradi tezinata na utakmicata ne im sudea faul.

Не беше тоа никаков блок над Мичел, тулу му беше избиена топката од раце кога се креваше на шут. За тоа секој што играл кошарка ќе ти каже дека судијата апсолутно нема начин да види дали одбранбениот играч удрира само вез топката или и по рацете на тош што ја има топката. Така да судијата комотно може да свирне фаул. За стартот на Ален после тоа, двајцата играчи тргнаа по топката, немаше никаков фаул.

Не беше тоа никаков блок над Мичел, тулу му беше избиена топката од раце кога се креваше на шут. За тоа секој што играл кошарка ќе ти каже дека судијата апсолутно нема начин да види дали одбранбениот играч удрира само вез топката или и по рацете на тош што ја има топката. Така да судијата комотно може да свирне фаул. За стартот на Ален после тоа, двајцата играчи тргнаа по топката, немаше никаков фаул.
Hahahaha kakov kreten.
Pa i toa se racuna za blok, ne se blokadi samo onie sto gi mava Wemby vo oblaci.
Ako ne bese blok togas zosto vo oficijalnata statistikata vneseno e deka Thompson mu udri blok na Mitchell.
Автоматски споено мислење:

Za startot na Allen posle toa, cist faul bese go podturna od pozadi.
Sudiite ne sakaa da go sudat toa vo toj moment i toa e toa.

Последно уредено:
Hahahaha kakov kreten.
Pa i toa se racuna za blok, ne se blokadi samo onie sto gi mava Wemby vo oblaci.
Ako ne bese blok togas zosto vo oficijalnata statistikata vneseno e deka Thompson mu udri blok na Mitchell.
Чудо едно е дека не знаеш да скрстиш два поста без да навредиш некого. Не дека јас ќе се навредам од тебе, само ми е фасцинантно на кое примитивно ниво функционираш. И во фудбалот се води асистенција ако некој му ја додал топката на стрелецот пред пет минути, па овој од тогаш направил уште три дриблинзи пред да даде гол. Статистиките се така направени денес за да се билдаат, да изгледа се појако од што е. Не се напрегај со ова што ти го напишав, не можеш да го сфатиш. Ќе ти умрат двете полуфункционални мозочни клетки што не ти се изгорени од комарот.

Хаха Ставро и Илз се скарасфа, по којзнае кој пут.
Ај од следеќи никнејм можда ке се смирите.

Back
На врв Bottom