NBA 2025/26

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    38
Gi izmuvla Ilz
Автоматски споено мислење:

Braun igra strashna odbrana momentalno
Автоматски споено мислење:

Respekt za Embiid, i telo i dusha ostai utakmicava edvaj se dvizi. Tesko deka kje ostane zdrav cela sledna serija.

Последно уредено:
LeBron,Reaves,Hachimura,Ayton,Smart,Hayes,Kennard,Kleber site se slobodni agenti ova leto...
Lebron povekje nema da im cica 50 milioni po sezona na Lakersi, za tie pari mozat da donesat drug superstar pokraj Luka, ako go donesat Antetokounmpo toa ke bide strasno.
Mnogu podobar fit e Janis/Doncic, odkolku Jokic/Doncic.
Vo napad Doncic ke mu podava zabivanja, a vo odbrana Janis e DPOY level.
Sto ke ti e Jokic vo Lakersi ? Za da bilda triple double ? Ne fala. Go sakame Janis vo LAL.
Илз брату, не се гледа кошарка само од призмава која ти си ја навел. Пример, Јанис многу се повредува, а Јокиќ не. Јанис нема шут, Јокиќ има. И има уште ама ај вака поосновните ти ги набројувам за да сфатиш дека не е се така едноставно. Да не ме сфатиш погрешно, не дека Јанис и Лука не би биле добар фит ама го напраи Јокиќ како да е Ди Џеј Мбенга, а не повеќекратен МВП и трипл дабл машина.

Jokic ako dojde vo Lakersi vo napad ke se mnogu jaki sekako, no vo odbrana ke gi tovarat so lopati i bageri.
Taka ne se pobeduva.

Janis ako dojde vo Lakersi ne treba da shutira, primarno treba da igra pod kosh da zabiva na asistenciite od Luka i bomba odbrana.

Се будам прееска и со Џамал идеме на плажа, коа што ќе видам Џејлен Браун и Дерик Вајт со влечки и пешкири ни го земале местото. Здраво Селтикс.

БОХОХОХОСТОХОХОХОХОН
Ја па мислев они освајат :facepalm:
Тежок блам е ова, 3-1 водиш и имаш 2 утакмици дома и двете ги губиш.

Back
На врв Bottom