NBA 2025/26

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    37
ОКЦ одвај ги тепале Пистонси кои играле без цела прва петорка.
Детроит не треба да се потценуваат.

1000025164.jpg

Оваа сезона прв пат ќе се сретнат во недела и имаат уште една на последниот нивен меч од регуларната сезона.
Знам дека нема Јокич да стигне до просек 36.8 во тие две, но ќе биде интересно да се види кој ќе искочи како победник од двата меча. Сигурен сум дека 3+ блокади поише ќе ги напалат спортските аналитичари од 20/15/15 партија, тоа е реалноста.
Имаат Денвер и меч со ОКЦ за играње , треба да избегнат метла.

Би го прател плејофот на истокот месецов.
Пистонси - Хорнетс , Никс/Селтикс - Фила , Кавс - Хокс све ми изгледаат како јаки серии за пратење. Посебно првата би имала некој посебен шмек. Фила - Никс , КАТ против Ембид , Брансон со Макси.
Хокс со промените што ги направија опасност за секој , да отворат против Кавси доста занимливо.
Западот се спрема војна Лејкерс/Нагетс - Рокетси/Тимберволвс.
ОКЦ ваљда метла или 4-1 со било кој од тие. Спарс можно е да имаат фрки со Клиперси , али макс 2 би изгубиле.
Пред да дојде плејофот јаки загревања.
Лука против големата уста.
Вемби против Јокич.
Никси против Селтикси.
Следува јак период за нас зависниците од НБА.

Carevi se Doncic i Jokic ofanzivno, no slabi vo odbrana i so po edna raka izgubeni topki.
Wemby e next level.
Za 29 minuti 41/18/3 i 3 blokadi I NI EDNA IZGUBENA TOPKA.
Utakmica pred toa za 30 minuti 41/16/4 edna ukradena 3 blokadi i samo 2 izgubeni topki.
10 utakmici nanazad nema utakmica a da izgubil povekje od 2-3 topki.
I posle nekoj ke kaze znaes li sto e 20/15/15 partija ?
Abe brutalni se statistikite na Jokic nema zbor walking triple ipol double.
No gubi po edna raka topki i vo odbrana go tovarat so lopata.
Partiive na Wemby se pojaki od 20/15/15 partija.
I ekipata na Wemby ima 10 pobedi povekje od Denver.

Vecer Doncic vs Shai
a utre vecer Jokic vs Wemby

Carevi se Doncic i Jokic ofanzivno, no slabi vo odbrana i so po edna raka izgubeni topki.
Wemby e next level.
Za 29 minuti 41/18/3 i 3 blokadi I NI EDNA IZGUBENA TOPKA.
Utakmica pred toa za 30 minuti 41/16/4 edna ukradena 3 blokadi i samo 2 izgubeni topki.
10 utakmici nanazad nema utakmica a da izgubil povekje od 2-3 topki.
I posle nekoj ke kaze znaes li sto e 20/15/15 partija ?
Abe brutalni se statistikite na Jokic nema zbor walking triple ipol double.
No gubi po edna raka topki i vo odbrana go tovarat so lopata.
Partiive na Wemby se pojaki od 20/15/15 partija.
I ekipata na Wemby ima 10 pobedi povekje od Denver.

Vecer Doncic vs Shai
a utre vecer Jokic vs Wemby

Ништо тогаш.
На Кари , Јокич , Харден , Неш , Вестбрук ,Дирк и Ајверсон под итно да им се одземат наградите.
Јас не знам што уопште се комплицира со неделен апдејт, многу е просто ако така размислуваме ко тебе со интелегенција на африкански мигрант.
Тим со највеќе победи и играч во тимот со најдобри одбранбени способности = МВП
Голем курац ако тимот без тој играч пак ќе има 50+ победи и дури нема ни плеј ин да игра тоа ич не е битно.
Ама и тоа не им чинеше наназад како критериум, па си вметнуваа миленици пошо така им било по кејф на курето и пичето.
Оваа награда од наредна сезона се повеќе и повеќе ќе направи апатија кај фановите , а како тргнало и целата НБА лига масовно ќе изгуби интерес ако си продолжат вака. Можно е и ја лично 2030 да не ни отворам еден единствен хајлајт ако ми прекурчи на макс.

Овој пост е повеќе за другите членови тука , пошо ти немаш мозок за рационална и квалитетна дискусија. Би сакал стварно да не е така, но жал ми е така се поставуваш или поточно толку ти е максимумот...

Mnogu e blisku da osvoi DPOY i MVP.
DPOY ke osvoi sigurno, a za MVP ke bide mrtva trka so Shai.
I Shai e mrdnat, od koga e vraten od povreda OKC imaat 15 pobedi i samo eden poraz.
Screenshot_20260402_113530_Chrome.jpg

Ништо тогаш.

Si ja privatiziral temava, vekje so meseci samiot si pisuvas ovde.
Da ne moze covek mislenje da si kazi, ili za koj naviva.
Jok ti imas mozok za kvalitetna diskusija, ti koj si pustas hajlajtsi od sabajle da vidis sto se slucilo.
Ti si jakiot zavisnik od NBA.

Mnogu e blisku da osvoi DPOY i MVP.
DPOY ke osvoi sigurno, a za MVP ke bide mrtva trka so Shai.
I Shai e mrdnat, od koga e vraten od povreda OKC imaat 15 pobedi i samo eden poraz.
Прегледај го приврзокот 473658

Si ja privatiziral temava, vekje so meseci samiot si pisuvas ovde.
Da ne moze covek mislenje da si kazi, ili za koj naviva.
Jok ti imas mozok za kvalitetna diskusija, ti koj si pustas hajlajtsi od sabajle da vidis sto se slucilo.
Ti si jakiot zavisnik od NBA.

Па ради такви ко тебе ниеден нема да остане. Све ти е квоти , кладилници , плусови , минуси ...
Пошо си зависен од пари и коцкање нормално дека нема да спиеш вечер. А тоа за твоето мислење се видело години уназад , затоа ова ти е 158ми профил пошо модераторите те хејтаат , а не дека врска немаш шо збориш.

Па ради такви ко тебе ниеден нема да остане. Све ти е квоти , кладилници , плусови , минуси ...
Пошо си зависен од пари и коцкање нормално дека нема да спиеш вечер. А тоа за твоето мислење се видело години уназад , затоа ова ти е 158ми профил пошо модераторите те хејтаат , а не дека врска немаш шо збориш.
Kako moze poradi mene da izbegaat clenovite koga jas ovde ne sum prisuten.
Ti si toj koj so meseci sam si pisuvas ovde, zarem ne gledas.
Poradi tebe povekjeto prestanale da pishuvaat.
Vo posledno vreme pocna i po 3-4 mislenja sam da si vrzuvas, do tolku si osamen vo temava.
Site clenovi gi izbrka bukvalno. Alal da ti e.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom