NBA 2025/26

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    36
1000024549.jpg

Ќе бидам објективен ајде, оваа статистика стварно е доволна за Шаи да биде прогласен за најкорисен иако генерално све му е наместено во тимот што игра. Игра во тотално покриен тим на сите позиции во двете насоки. Сепак кога е најбитно да погодува вака со таа ефикасност , мора да му се оддаде почит.

Поправка.
Сликава нема благе везе , не знам од кај им се бројкиве. Јас друго гледам на официјалната страна. Пак не му одземам ништо на Шаи бидејќи е на делба на првото место.

Attachments

• IMG_20260326_185757.jpg
    IMG_20260326_185757.jpg
    85,2 KB · Прегледи: 9
Како не била доволна таа статистика за MVP....
Нека се ебат и Шаи и сите тие расистички гомна таму.

Гледам Денвер по 2-3 неделно, толку можам пошто се све у курац термини.
Реков дај бе да ги гледам Оклахома малку и изгледав три у задњи десет дена.

Нема благе везе судењето врз Јокиќ со судењето врз Шаи. Дупли стандарди galore.

Се неам уклучено овде горе доле 8 години.
Дали се створи уште некој шо е за Детроит или уште сум само јас.

Искрено ако си игра све до крај Вемби и ако ја држи формата од последните 2 текми не гледам причина зошто да не добие МВП награда. Не разбирам што кур гледаат толку во големана уста на Шаи , па да биде толку доминантен фаворит за наградата. Не е голем јазот помеѓу него и Вемби сезонава.

Ете новиот ледер го стави на врвот Вембањама. Најмногу поради 23 победи во последните 25 и зголемените шанси да видат први на запад Спарси. Факт е дека не е ова толку доминантна сезона на Шаи па да биде 80% фаворит. Цело време јакиот скор го држеше во игра , еве сега како се доближија на 2 победи Спарси одма го бутнаа.
Мада не го оправдувам толку и хајпот дека мавал по 3+ блокади без проблем. Да не маваше па ќе му јадеа гомна со таа висина како не ги мава, така да тоа е нешто очекувано. Наративот е јасен веќе , најдобар играч на најдобар тим.

Јокиќ има своја најбоља сезона до сега. Каков Шаи, Вемби и други глупости.

Јокиќ има своја најбоља сезона до сега. Каков Шаи, Вемби и други глупости.

Никој не се замара со Јокич сезонава.
Дури и фановите запнале со Лука по коментари гледам. Трипл дабл е веќе еднакво на дабл дабл, толку е забрзана кошарката.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom