NBA 2024/25

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    57
Член од
1 јануари 2025
Мислења
204
Поени од реакции
683
Неочекувано ова, не дека не сноси кривица Мајк пошто и он е дел од проблемот ама најголемиот проблем е немањето квалитет во тимот. Јокиќ игра сам буквално, Гордон е втора виолина на која може да се ослони и толку. Мареј и Портер се топло ладно играчи па дури и кога се топли, не се баш топли. :ROFLMAO:
Штета за Јокиќ, се надевам ќе успеат некако со Дончиќ да се спојат дали он во ЛА, дали Дончиќ у Денвер ама некако, перфектно дуо се.

Член од
7 април 2025
Мислења
19
Поени од реакции
62
Premnogu e bezobrazno da se spojat Jokic i Doncic.
Toa e pojako od Shaq i Kobi.
Ponizuvacki bi bilo za amerite, da si dozvolat do tolku da im se kurcat vo nivna drzava, nivna Liga, i Sport koj tie go izmislile.
Nema sansi da se spojat SEA koga i dvajcata se vo prajmot.
Mozebi pokasno, no toa povekje nema da se istite igraci kako vo prajmot.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.173
Поени од реакции
6.075
Booth заслужи да си оди. Криминал е да му дадеш макс договор на Портер. Исто и player option на Реџи Џексон и Дарио Шариќ. 3 пика мораа да дадат да се ослободат од Реџи. Сигурно исто ќе биде и со Шариќ. Тимот нема прва рунда пик за трејдање до 2031.

Едноставно тимот нема ресурси да го подобри ростерот без сериозни промени. А тие промени почнуваат со нов ГМ.

Ама да отпуштиш тренер на една недела до плејоф е глупост. Ебате неозбилната франшиза. Дај трејдајте го Јокиќ во Спарс, ебаве глупите.

Член од
7 април 2025
Мислења
19
Поени од реакции
62
Има доста што им се плашат.
Neka se zamerat so LeBron. Privatno.
So prviot avion ke gi vrati vo Sombor.
Автоматски споено мислење:

Ako posaka. LBJ e milijarder i kako pretsedatel na drzava, ovie se planinari iselenici so viza.
LBJ Ako saka ke im ja ponishti vizata.

Последно уредено:
Член од
19 март 2013
Мислења
3.777
Поени од реакции
5.995
Play and have fun кажало синчето на газдата , ги заболе стапот. Шо се нервира Јокич не знам , нека си дава по 50 поена и нека заврши сезонава , коњите никогаш нема да го заебат секако.

Kajgana Shop

На врв Bottom