NBA 2024/25

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    59
Во што се кладиме дека ни едните ни другите финале нема да играат

Ni ednite ni drugite ?
Koeficientot za Boston da igraat Finale e 1.70.
Za Lakersi da igraat Finale 8.00.

Preispitaj se dali sakas da se kladis ni ednite ni drugite da ne igraat Finale ??? :)

Jas bi se kladel bez razmisluvanje, samo mnogu prednost ke imam vo kladbata.

И ГСВ имаат низок состав но Далас играат без ниту еден играч над 2 метри а тоа се осеќа многу и се тотално надскокани во напад и одбрана.
Со здрави АД,Гафорд,Лајвли и Калеб Мартин Далас може да биде сериозен тим.

Ni ednite ni drugite ?
Koeficientot za Boston da igraat Finale e 1.70.
Za Lakersi da igraat Finale 8.00.

Preispitaj se dali sakas da se kladis ni ednite ni drugite da ne igraat Finale ??? :)

Jas bi se kladel bez razmisluvanje, samo mnogu prednost ke imam vo kladbata.

Не би се кладел против ОКЦ и Денвер.
Нема да кажам и здрави Мавс пошо ако се паднат со Лејкерс во плејоф знам дека Лука ќе ги напуни ко пиперка.
Гризлис се апдејтнати ептен , али шо знам полуосакатен Морант што може. ЏЏЏ треба да се надмине себе и одма да му го даат супермаксот.
Автоматски споено мислење:

Јако изгледаат ГСВ со ваков Кари , имаат потенцијал. Прилично ги кренал позитивно Батлер со доаѓањето , има позитивна енергија се гледа. Плус им следи многу лесен распоред неделава , реално изгледа 6то место веќе.

Последно уредено:
Неделава Денвер имаат источна турнеја, тука ќе се види колку се јаки за да задржат шанси за второ место. Пејсерси вечер, само ОКЦ мислам се со боље скор од 1 јануари навака. Многу досаден тим за гледање во плејоф, се надевам нема да стигнат пак далеку.
Ноќеска Шаи страшна партија , пак со Минесота играат. Мислам сеа веќе и 65 победи изгледа реално за нив, иако имаат заебани во март за играње.
И да , утре Лука за прв пат против Мавс.
Со помин на Мавс... ќе е многу појако да ги имаат Гафорд , Лајвли и АД на располагање, јебеш га.

Убедливо најјака страна на твитер во моментов. :pos::pos::pos:

А фудбалот е заглавен со нигеријци и индијци и трол фудбал со мемиња од 2009 година

Зашо КАТ личи многу на Angel Reese , a Сар вториот пик на Кетлин Кларк? У пм , каки курац

86 поена примиле Атланта, ова мислев никад нема да го видам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom