Magic Mike
Blessings and Love
- Член од
- 20 септември 2023
- Мислења
- 1.893
- Поени од реакции
- 4.650
Нека се повлече и нека си го гледа здравјето,постигна се што постигна и доста му е.
Лелееее, не ми беше коментарот во контекст дека не го знам Браун, него дека се чаталеше нешто пошо му украде една топка на Лука, па после изеде 282727722 тројки и поени директ фаца. Чил, можда не ја гледам секоја текма лајв, ама следам НБА редовно.Кога не глеаш НБА често, нема да знаеш кој е Браун. Најак +- има месецов и е боље од 80 посто од тимот на Лејкерс. Огромно подобрување од лани има и многу битен фактор за Нагетс сезонава.
1-1 се сега сезонава , има уште две за гледање. Добива на шмек овој дуел со Јокич - Лука , а не со АД што беше редовно мочан од Денвер.
Нема поглупа работа од навивање за играчи наместо за клубови.Мораше Лука у Лејкерс да го трејдаа па да го гледам 100 пута дневно низ социјалниве мрежеИнаку блезеси им на фановите на Лејкерс ама... со новиве "симпатизери" на Лејкерс и ја се нервирам, а можем да замислим Вие Навија за играч, а не за тим....БОГ ДА ЧУВА, модерна кошарка модерни навијачи...
Останува да се види во плејоф, таму се гледа од што се направени тренерите. Инаку и јас сум позитивно изненаден годинава (ама пошто очекував да биде очајно лош, а не треба многу за да биде подобар од „очајно лош“).Останав бев спиење ама вредеше, синојќа Лејкерс одиграа маестрална дефанзивна партија. Искрено ептен сум позитивно изненаден од ЈЈ како тренер, јас бев од оние што исто се смееше кога го запослија, хе хе Леброн си запосли другар ама ликов докажува спротивното.
Hardcor pravis braty kapa doleНема поглупа работа од навивање за играчи наместо за клубови.
Ама тоа е тоа, генерациски талент не се одбива посебно кога ќе ти го понудат на тацна и тоа во размена за постар и толку често повредуван играч како АД... Ќе ги истрпиме и таквите фанови.
Автоматски споено мислење:
Инаку јас сум заостанат уназад барем 7-8 утакмици, сега во моментов ја гледам Селтикс-Лејкерс од пред месец дена. Имам доста за гледање додека да дојде на ред оваа со Денвер... Уште се АД и Макс Кристи во Лејкерс.![]()
Ќе немаат толку пари тимовите да ги плаќаат и со време ќе ги трејдаат
Еве кој ќе си лапне супермакс , мада и Амен Томпсон може да му ја украде наградата.
Добра процена на гм Клиперс што не му продолжија договор на ПГ13 го пуштија во Фила и си ослободија селари кап,имаат сега простор на лето да земат некои солиден играч и добро да го платат.
Многу лош тим се овие Филаделфија,не знам што ќе прават.
Само покажува колку си пукаа во нога кога за него ги дадоа Shai Gilgeous-Alexander и цели 5 први пикови (и 4 размени на први пикови).Добра процена на гм Клиперс што не му продолжија договор на ПГ13 го пуштија во Фила и си ослободија селари кап,имаат сега простор на лето да земат некои солиден играч и добро да го платат.