NBA 2024/25

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    54
Член од
19 март 2013
Мислења
3.402
Поени од реакции
5.077
И лани имаше одлична сезона, колку што имам видено не се договориле со Клиперс за 3г 150 милиона договор , му понудиле некој смешен за него од 30м по сезона. Оваа година повредите , а и курот шо си игра со поткасти го уназадија скроз.

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.752
Поени од реакции
4.702
Da si kazam nekolku mislenja za Luka i Lakers..
Prvo, apsolutno u voda pagja pricinata na PM na Dalas deka Luka bil debel i slab vo defanziva.. Ocigledno e deka ima nekoja pozadina vo transferot.. Vtoro, dokolku saka nareden avgust da potpise max contract so Lakers, ke dominiraat Lakersi u sledni 5-6 godini, nazalost ke mora u penzija Lebron, ali sigurbo ke donesat nekoj klasa centar sto ke haraat so Luka.. Lebron bez razlika sto e star, mora da mu se simne kapa dole, i osven sezonava bi mu dal sansa i naredna sezona ali posle tolku e, vreme e da si odi.. Premnogu zavisi timot od Lebron momebtalno, i toa e vo red, vekje naredna sezona Luka ke bide nositelot..

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.965
Поени од реакции
23.141
Da si kazam nekolku mislenja za Luka i Lakers..
Prvo, apsolutno u voda pagja pricinata na PM na Dalas deka Luka bil debel i slab vo defanziva.. Ocigledno e deka ima nekoja pozadina vo transferot.. Vtoro, dokolku saka nareden avgust da potpise max contract so Lakers, ke dominiraat Lakersi u sledni 5-6 godini, nazalost ke mora u penzija Lebron, ali sigurbo ke donesat nekoj klasa centar sto ke haraat so Luka.. Lebron bez razlika sto e star, mora da mu se simne kapa dole, i osven sezonava bi mu dal sansa i naredna sezona ali posle tolku e, vreme e da si odi.. Premnogu zavisi timot od Lebron momebtalno, i toa e vo red, vekje naredna sezona Luka ke bide nositelot..
Позадина на трансферот е очигледен и се вика мах договор во вредност од 350м долари. Тоа е целата прича, во позадина се шушка ако не се дозволи коцкање во Далас клубот ќе го префрлат во Вегас, семејството што го купи Далас Маверикс имаат казина секаде во светот, сакаат да градт нов комплекс со арена и коцкарници во Далас, лобираат за тоа веќе со години оваа им е се или ништо.Тоа е позадината.

Оваа им е како шаховска игра и го направија првиот потег за да ја намалат гледаноста на натпреврите со што подоцна ако сме живи и здрави ќе гледаме Лас Вегас Маверикс... Или по мое како што сакам јас да се вика Las Vegas Deserts.

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.899
Поени од реакции
4.657
Брансон со оглед дека е прилично низок игра одлична одбрана еден на еден кога противникот е свртен со грб спрема него.

Член од
19 март 2013
Мислења
3.402
Поени од реакции
5.077
Нема одбрана против тим каде што сите погодуваат тројки. Просекот им е 18 по натпревар мислам. КАТ го читаат прелесно, може скокови да фаќа само.

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.899
Поени од реакции
4.657
И сезонава незнам кој може да им парирана Бостон за титулата.
Кливленд ми се енигма во плејоф,валда нема да кикснат.
На Запад Оклахома и Мемфис се премногу млади а Денвер се раштимани.
Големи се шансите Бостон да стигне back to back до титула.

Член од
11 април 2023
Мислења
2.167
Поени од реакции
7.283
И сезонава незнам кој може да им парирана Бостон за титулата.
Кливленд ми се енигма во плејоф,валда нема да кикснат.
На Запад Оклахома и Мемфис се премногу млади а Денвер се раштимани.
Големи се шансите Бостон да стигне back to back до титула.
Кавси дефинитивно, со Хантер се појачаа во напад ,а повеќе во одбрана многу јак играч во два правци,само да се сите фит и спремни за плау оф.

Член од
19 март 2013
Мислења
3.402
Поени од реакции
5.077
КАТ ја прави разликата и ги враќа Никс у живот.

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.899
Поени од реакции
4.657
Кавси дефинитивно, со Хантер се појачаа во напад ,а повеќе во одбрана многу јак играч во два правци,само да се сите фит и спремни за плау оф.
Да секако Кливленд Мобли има драстичен напредок во играта плус имаат подолга клупа од лани би требало да биде многу интересно.

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.752
Поени од реакции
4.702
Позадина на трансферот е очигледен и се вика мах договор во вредност од 350м долари. Тоа е целата прича, во позадина се шушка ако не се дозволи коцкање во Далас клубот ќе го префрлат во Вегас, семејството што го купи Далас Маверикс имаат казина секаде во светот, сакаат да градт нов комплекс со арена и коцкарници во Далас, лобираат за тоа веќе со години оваа им е се или ништо.Тоа е позадината.

Оваа им е како шаховска игра и го направија првиот потег за да ја намалат гледаноста на натпреврите со што подоцна ако сме живи и здрави ќе гледаме Лас Вегас Маверикс... Или по мое како што сакам јас да се вика Las Vegas Deserts.
Ili Las Vegas Vipers

Член од
19 март 2013
Мислења
3.402
Поени од реакции
5.077
Ееее сеа ја завршија работата Никси...

Kajgana Shop

На врв Bottom