NBA 2024/25

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    54

CIL

Член од
21 август 2008
Мислења
752
Поени од реакции
64
Мораше Лука у Лејкерс да го трејдаа па да го гледам 100 пута дневно низ социјалниве мреже☹ Инаку блезеси им на фановите на Лејкерс ама... со новиве "симпатизери" на Лејкерс и ја се нервирам, а можем да замислим Вие Навија за играч, а не за тим....БОГ ДА ЧУВА, модерна кошарка модерни навијачи...

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.935
Поени од реакции
30.922
За три дена Лејкерс Далас, ќе биде интересно.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.933
Поени од реакции
116.399
Кога не глеаш НБА често, нема да знаеш кој е Браун. Најак +- има месецов и е боље од 80 посто од тимот на Лејкерс. Огромно подобрување од лани има и многу битен фактор за Нагетс сезонава.
1-1 се сега сезонава , има уште две за гледање. Добива на шмек овој дуел со Јокич - Лука , а не со АД што беше редовно мочан од Денвер.
Лелееее, не ми беше коментарот во контекст дека не го знам Браун, него дека се чаталеше нешто пошо му украде една топка на Лука, па после изеде 282727722 тројки и поени директ фаца. Чил, можда не ја гледам секоја текма лајв, ама следам НБА редовно.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.608
Поени од реакции
35.445
Мораше Лука у Лејкерс да го трејдаа па да го гледам 100 пута дневно низ социјалниве мреже☹ Инаку блезеси им на фановите на Лејкерс ама... со новиве "симпатизери" на Лејкерс и ја се нервирам, а можем да замислим Вие Навија за играч, а не за тим....БОГ ДА ЧУВА, модерна кошарка модерни навијачи...
Нема поглупа работа од навивање за играчи наместо за клубови.

Ама тоа е тоа, генерациски талент не се одбива посебно кога ќе ти го понудат на тацна и тоа во размена за постар и толку често повредуван играч како АД... Ќе ги истрпиме и таквите фанови. :)
Автоматски споено мислење:

Инаку јас сум заостанат уназад барем 7-8 утакмици, сега во моментов ја гледам Селтикс-Лејкерс од пред месец дена. Имам доста за гледање додека да дојде на ред оваа со Денвер... Уште се АД и Макс Кристи во Лејкерс. :LOL:

Член од
1 јануари 2025
Мислења
90
Поени од реакции
260
Останав бев спиење ама вредеше, синојќа Лејкерс одиграа маестрална дефанзивна партија. Искрено ептен сум позитивно изненаден од ЈЈ како тренер, јас бев од оние што исто се смееше кога го запослија, хе хе Леброн си запосли другар ама ликов докажува спротивното.

Член од
19 март 2013
Мислења
3.400
Поени од реакции
5.073

Еве кој ќе си лапне супермакс , мада и Амен Томпсон може да му ја украде наградата.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.608
Поени од реакции
35.445
Останав бев спиење ама вредеше, синојќа Лејкерс одиграа маестрална дефанзивна партија. Искрено ептен сум позитивно изненаден од ЈЈ како тренер, јас бев од оние што исто се смееше кога го запослија, хе хе Леброн си запосли другар ама ликов докажува спротивното.
Останува да се види во плејоф, таму се гледа од што се направени тренерите. Инаку и јас сум позитивно изненаден годинава (ама пошто очекував да биде очајно лош, а не треба многу за да биде подобар од „очајно лош“). :)

Ќе задржам резервации за одлуките на клуб кој преклани го имаше на тацна достапен Ник Нурс ама чекаше АД да се пожали пред да го отпушти имбецилот Дарвин Хам.

volare_g

Nediplomiran i nedokvakan
Член од
28 февруари 2014
Мислења
771
Поени од реакции
1.958
Нема поглупа работа од навивање за играчи наместо за клубови.

Ама тоа е тоа, генерациски талент не се одбива посебно кога ќе ти го понудат на тацна и тоа во размена за постар и толку често повредуван играч како АД... Ќе ги истрпиме и таквите фанови. :)
Автоматски споено мислење:

Инаку јас сум заостанат уназад барем 7-8 утакмици, сега во моментов ја гледам Селтикс-Лејкерс од пред месец дена. Имам доста за гледање додека да дојде на ред оваа со Денвер... Уште се АД и Макс Кристи во Лејкерс. :LOL:
Hardcor pravis braty kapa dole :)

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.608
Поени од реакции
35.445
Така ми е поинтересно, а некои акции ако не ги погледаш по неколку пати тешко се добива јасна слика за тактиките и стратегиите... Само веројатно треба да ги убрзам утакмиците до идењето на Лука, нема поента анализата на стариот состав.

Член од
10 мај 2022
Мислења
1.111
Поени од реакции
3.093

Еве кој ќе си лапне супермакс , мада и Амен Томпсон може да му ја украде наградата.
Ќе немаат толку пари тимовите да ги плаќаат и со време ќе ги трејдаат :) Лука е прв што изеде трејд поради таа причина.

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.896
Поени од реакции
4.654

Многу лош тим се овие Филаделфија,не знам што ќе прават.

Член од
10 мај 2022
Мислења
1.111
Поени од реакции
3.093

Многу лош тим се овие Филаделфија,не знам што ќе прават.
Добра процена на гм Клиперс што не му продолжија договор на ПГ13 го пуштија во Фила и си ослободија селари кап,имаат сега простор на лето да земат некои солиден играч и добро да го платат.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.608
Поени од реакции
35.445
Добра процена на гм Клиперс што не му продолжија договор на ПГ13 го пуштија во Фила и си ослободија селари кап,имаат сега простор на лето да земат некои солиден играч и добро да го платат.
Само покажува колку си пукаа во нога кога за него ги дадоа Shai Gilgeous-Alexander и цели 5 први пикови (и 4 размени на први пикови). :D

Член од
24 септември 2023
Мислења
1.256
Поени од реакции
1.937
Pred trejdot SGA bese nikoj, ja igrase prvata sezona vo NBA, 10 poeni prosek.
A PG ja igrase najdobrata sezona vo karierata 28 pts prosek.

Kajgana Shop

На врв Bottom