NBA 2024/25

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    35

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.728
Поени од реакции
2.794
Како си легна Клеј во Далас, тоа што очајно му фалеше на тој тим, повеќе тројки и сега го имаат.. па и од стартот го гледам некој од клупа Грајмс и тој шутира исто, под кош со Гафорд и Лајвли покриени, Кајри и Дончич газат. Шутираат тројки небаре се Селтикси, многу слична тактика и сега за сега успешна, мене ми се допаѓа тимов ептен како игра и не би ме чудело да гледаме и реванш од минатата сезона, иако реков дека сакам Бостон - Лејкерс за старите добри времиња.. што би рекол Генерал, нека си стојат постовите.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.982
Поени од реакции
83.346
Brooklyn миљон тројки фрлија.

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.041
Поени од реакции
11.300
Супер се Њујорк, нема што. 20 разлика губеа уште во прва четвртина на отворањето каде сите во Бостон беа фокусирани на церемонијата а не на натпреварот.

Прегледај го приврзокот 433606

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Само гледајте вие статистики, не е проблем. Ќе правиме пак муабет на крај сезона.
Бостон шо шутна влезе на тој натпревар али нема врска, нема да ја тупиме. Шампиони се додека некој не ги симне од тронот, а тоа ќе се случи сезонава.

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.041
Поени од реакции
11.300
Собрав 192 поени. Да го ставев Јокиќ за капитен ќе соберев 223 поени, 31 повеќе :)
И јас истото се думав, ај си реков Дончич нека тера - уствари статива :D

Али нема везе, долга е сезоната...

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.948
Реално Јокиќ увек вади највеќе поени на фентази кога на Мареј не му иде, а братот уште е у лоша форма, така да отсега натаму само Јокара за капитен, по можност со некој тим со кој ќе иде у продолженија натпреварот :)
Лука сезонава нема ѕверски партии бидејќи рамномерно со Кајри го делат теретот

Kajgana Shop

На врв Bottom