NBA 2024/25

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    49
Член од
24 септември 2023
Мислења
1.192
Поени од реакции
1.807
Eve gi brojkite na Kobi i Shaq, vo finalinjata.

Koga ja osvoile prvata titula
Kobi 15.6/4.6/4.2
Shaq 38.0/16.7/2.3

Znaci koga ja osvoile prvata titula, Shaq vo finalinjata staval 38 poeni prosek i 16.7 skoka. Kobi 15 poeni i 4 skoka haha.

Koga ja osvoile vtorata titula, vo finalinjata
Kobi 24.6/7.8/5.8
Shaq 33.0/15.8/4.8

I koga ja osvoile tretata titula
Kobi 26.8/5.8/5.3
Shaq 36.3/12.3/3.8

Za koe finals MVP go iskradile na Kobi ???????????
Prvata,vtorata ili tretata titula ?
Vidi gi brojkite na Shaq.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.856
Поени од реакции
116.080
За втората, али ок може глуп термин е украле пошо и Шек беше доминантен и јак во ЛА ерата.

Тебе ти е глупа поентата да не бил Шек дека Коби немало да биде ништо и не замарај. Се виде после тоа, Коби алфа и омега до крај на кариера, Шек една титула со Мајами и шетање по клубови како партал.

Секој јак играч си имал добри соиграчи во клубовите каде освојувал, Леброн со Вејд и Бош, Џордан со Пипен, Коби и Шек, Дурант со Кари и Клеј итн итн. Сите овие еден без друг не би освојувале многу веројатно.

Член од
24 септември 2023
Мислења
1.192
Поени од реакции
1.807
За втората, али ок може глуп термин е украле пошо и Шек беше доминантен и јак во ЛА ерата.

Тебе ти е глупа поентата да не бил Шек дека Коби немало да биде ништо и не замарај. Се виде после тоа, Коби алфа и омега до крај на кариера, Шек една титула со Мајами и шетање по клубови како партал.

Секој јак играч си имал добри соиграчи во клубовите каде освојувал, Леброн со Вејд и Бош, Џордан со Пипен, Коби и Шек, Дурант со Кари и Клеј итн итн. Сите овие еден без друг не би освојувале многу веројатно.
Ne mi e toa poentata, tuku vidi stvarno LeBron e vo site statistiki podobar samo edna titula pomalku.
Ako ne osvoi LBJ 5ti prsten, Kobi e podobar.
Ako svoi 5ti prsten realno LeBron ke e podobar.

Член од
10 мај 2022
Мислења
1.023
Поени од реакции
2.878
Ne mi e toa poentata, tuku vidi stvarno LeBron e vo site statistiki podobar samo edna titula pomalku.
Кари ако земе пети прстен ќе биде подобар од Коби?

Член од
23 август 2010
Мислења
39.856
Поени од реакции
116.080
Не гледај така на работите, не е секогаш се црно и бело во спортот. Уште 9 титули да земе Леброн никад нема да е подобар од Коби. По бројки да, поуспешен е зашо трае 21 сезона, нема повреди, па затоа и бројките се на негова страна. Ама, како кошаркар, НИКОГАШ нема да е подобар од Коби.

Член од
24 септември 2023
Мислења
1.192
Поени од реакции
1.807
Не гледај така на работите, не е секогаш се црно и бело во спортот. Уште 9 титули да земе Леброн никад нема да е подобар од Коби. По бројки да, поуспешен е зашо трае 21 сезона, нема повреди, па затоа и бројките се на негова страна. Ама, како кошаркар, НИКОГАШ нема да е подобар од Коби.
Dobro, ako imaat isto tituli po 5, i LeBron e vo site statistiki pojak, vo nekoi statistiki duri mnogu pojak.
Kako toa nema da bide podobar od Kobi ?
Vo sto ke e Kobi podobar ako e vo site ststistiki poslab ?
Автоматски споено мислење:

Primer, ako osvoi 5ti prsten LeBron, i da gi sporeduvame.
LeBron e 4x finals MVP, eventualno i 5x.
Kobi e samo 2 pati finals MVP.
LeBron e podobar vo poeni,skokovi,asistencii kako vo regularna taka i vo playoff.
I vo finalinja.

Последно уредено:

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.450
Поени од реакции
35.148
На хартија изгледаат добро Лејкерс, ама се сомневам дека во пракса ќе испадне така. Далеку се од тим за титула по мое мислење.
Далеку се... И далеку ќе останат се додека ЛеГМ не се пензионира.
Автоматски споено мислење:

Јас би го земал во тим... За ветерански минимум. Можеби психијатрите направиле добра работа, и може да го ставиш да изигра 10-тина минути. Талентот е тука (се додека не му прават фаули). :unsure:

Член од
19 март 2013
Мислења
3.261
Поени од реакции
4.903
Брат не заебавај , и ја многу го сакам Коби, но Леброн освен во титули и дефанзива , во се друго го надмина Коби. Карактерно нема никогаш да е боље Леброн, али да бидеме реални Леброн едноставно мора да е втор на сите времиња , баш заради тие 22+ години and counting. Едно се твоите аспирации, друго е реалноста.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.856
Поени од реакции
116.080
но Леброн освен во титули и дефанзива
Па баш во офанзива може за кур да му се фати. После Џордан не постои технички посовршен играч од Коби, енд оф стори. Леброн со раздвоените нозе може пипер на пазар да продава.

Kajgana Shop

На врв Bottom