NBA 2023/24

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    74
Статус
Затворена за нови мислења.
Шала на страна, 76 ќе ја добијат утакмицава без цела права петорка,ептен опуштени влегоа Денвер.

Какво газење на Бостон и реванш за поразот пред некој месец во ЛА.
Бостон со само 60 поени во првите три четвртини, после кога ги извадија првотимците Клиперс, се изнадаваа кошеви во последна четвртина. Одлична одбрана на Клиперси за скор 24-6 во последните 30 натпревари, најдобар во лигата од сите екипи.
Од тие 6, 2-3 ги изгубија кога не играше Каваи. Одличен во одбрана цело време.

Лудница било ГС - Лејкерс. Кари 15 , Леброн 12 во продолженијата , овој 100 тројки фрлил , овој другиот монструозен трипл дабл. На крај Стеф мислеше гејм винер лупна со тројката , ама на сила Леброн изнуди фал и лагано ги погоди двете слободни.

Kakvo picence ne mi se veruva. Nisto od ovaj.
Ilz, mi dolzis pivo braty.....
Tehnicki Jokic bese podobar vo sekoe pole vo sporedba so ova magarevo,prakticno po X ti pat go pravi toa sto sekogas go pravi " no show " , Embid ti e definicija za ligys generacijava na kosarkari.
Najgolem keif mi bese so komemataorive na espn najmalku 3 pati vo sekoja cetvrtina vikaa , where is Embid, no one knows :)

Дајте стрим за Бостон Клиперс или страна каде може да се следат во ХД утакмиците
Јас тука ги гледам резултатите:
Код:
https://www.espn.com/nba/scoreboard/_/date/20240128
Ова за вечер. Сите утакмици одат преку Nba League Pass, освен ако друга некоја телевизија ги нема откупено правата за некоја дадена утакмица. На сајтот ги пишува и која тв ја дава некоја утакмица (ABC, TNT, NBA).
Ако успееш да најдеш nordic или powerip.be листите, таму ги имаш сите овие телевизии. Можеш да бираш која утакмица сакаш да ја гледаш.

Гледав ноќеска ГС и ЛАЛ до трета четвртина. Водеа ГС некои 10-тина разлика и си легнав. Требало да се гледа до крај.
За ГС веќе видено, премногу форсираат шут за 3. Ноќеска имале 58 шута за 3.

Нема кој да се носи со Клиперс сезонава ,како се уиграа дечките секоја чест.Каваи е играчиште сезонава и напад и одбрана игра одлично.Тимот е искусен и зрел за титула.
Исто мислење имам и за ОКЦ ама младоста и неискуството ќе си дојде на израз во плеј оф,би сакал финале на Запад, Клиперс - ОКЦ

Trenerot na Denver pobaral da se ispita rabotava okolu Embiid. I vo pravo e.
Mrsul kamerunski.
Побрал некако официјално, или мислиш на тоа што спомна во интервјуто дека органите треба да си ја бркаат работата?

Побрал некако официјално, или мислиш на тоа што спомна во интервјуто дека органите треба да си ја бркаат работата?

Trenerot ocekuval ligata da ja ispita rabotata.
Mn mizerno e ova shto go pravi Embiid. Da mu se pluknam vo poenite, vo plejof ke go ugasat kako svekja.
Lani vo plejof bradata dushata ja dade protiv Seltiksi 7ma utakmica igraa, a Embiid cela serija nisto ne odigra. Barem malku nesto da izigrase, ke igraa finale.

Ke igral za Amerika, se cuvstvuval kako amerikanec, sinot mu bil roden vo Amerika. Abe da go ebam vo gazot kamerunski.
I na francuzite gi prodade i izigra a mu dadoa drzavjanstvo.
Saka da lapne zlato na olimpiskite igri, pritoa da gi opravda parite koi gi lapa od NBA ligata.
Ne znam samo zasto amerive go sobraa vo reprezentacija, ne im treba imaat nekolku arni centari.
Da ne mu si vo kozhata na Entoni Dejvis, ke go sednat na klupa poradi ligushot Embiid.

Смее уште 5 утакмици да пропушти, инаку ќе изгуби право да биде воопшто кандидат за МВП.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom