NBA 2023/24

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    74
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.251
Поени од реакции
12.171
80 нереални проценти на реализација на шут имаат Индијана.
Одбраната наша е непостоечка.

Харт игра повреден, ОЏ го облекоа во дрес колку да се речи...

Со ваква игра без одбрана можи да го пуштат Брукс да им вади до крај 2+1 ситуации и толку.

Брансон премногу трошеше време во напади (особено додека ја пренеси топката) и солираше на почеток, ДиВиченцо нпарави колку можеше... слабо, недоволно.

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.251
Поени од реакции
12.171
15 разлика после вака катастрофална одбрана е полна капа.

Мора да изиграат барем нешто во одбрана, ќе се врати публиката, притисокот ќе биди поголем. Нема и Индијана да погоди тоа што ќе шутни пошто до крај на натпревар незамисливо е да останат на 80 проценти реализација, паднаа ама малку, треба повеќе.

Во напад сме катастрофа со шут за 3.
Од 14 обиди само 4 погодени и тука е цела таа разлика што ја направија + немаме офанзивни скокови, нема кој да скока.

E

enzo8

Гостин
Халикуртон почнува да ме живцира, нешто се курчи, објаснува се му ебам. Играш против отпишани одреди на Никси и се курчиш, без повреди Никси се подобри ама тоа е.
Бар ќе јаде метла од Бостон, иако ќе навивам двете екипи да изгубат.

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.251
Поени од реакции
12.171
Халикуртон почнува да ме живцира, нешто се курчи, објаснува се му ебам. Играш против отпишани одреди на Никси и се курчиш, без повреди Никси се подобри ама тоа е.
Бар ќе јаде метла од Бостон, иако ќе навивам двете екипи да изгубат.
Не е Харт здрав, инаку друга песна ќе пееше и тој и цела Индијана. Во оние малку скока што ги зеде Харт тргна на некаква полуконтра, башка шо да беше здрав подобра одбрана ќе изигравме и ќе соберевме и по некој скок во напад.

Се курчи Халито ама ДиВиченцо му влезе под кожа последните минути од полувремето, се надевам така ќе продолжи и во второ.

Не смее Њујорк сега да се предаде, цела сезона играат до даска, вистина е дека денес нема со кој бидејќи имаат премногу клучни повредени играчи ама дома играат и мора да нагазат во второ полувреме, борба за секоја топка.

Само така може да се надеваат за неизвесна завршница.

Член од
9 декември 2010
Мислења
611
Поени од реакции
349
Zamisli sea ovie se vratat kako dalas sinoka. Citav negde indijana sutira 31 otvorena trojka po utakmica vo plejofot.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
3.061
Поени од реакции
9.237
Ќе ја вртат ли? Е да си коментираше Љубомир Николовски сеа у екстаза зарипнат со недоизмутиран глас да каже небитна статистика за Пит Чилкат.

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.251
Поени од реакции
12.171
Ајде беееееееееееееееееееее у курац 11 разлика, само притисок во одбрана, ќе ги скинат.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
3.061
Поени од реакции
9.237
Сиакам мора да свитка зглоб, едностсвно мора.
Автоматски споено мислење:

Со вакви ефтини грешки тешко у финале на исток.

Последно уредено:

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.448
Поени од реакции
14.355
Јесте Никси се десеткувани. Ама Индијана цела сезона игра вака. Знаев дека ќе бидат изненадување, финале е одличен успех.

Вчера Далас спаси гз. Да немаше фаул од Шаи, Далас ќе отпаднеше. Одлична е Оклахома и супер тренер имаат.
Дончич све супер играч, талент. Ама полека ми станува одбивен и надледник на Леброн со плачењево по судии.

Покасно очекувам да се заозбилат малце Мареј, Гордон и Потер. И да го испочитуваат другарот Јокич со добар перформанс.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.470
Поени од реакции
48.014
Na -7 napadot sto go usra Mekbrajd koj bese kriminalen u cetvrtinava, i tolku bese, od toj moment ne bea sposobni ni da izvedat od pod svoj kosh, 2 pati taka izgubija posed od koj prviot pat, Mekbrajd papakot. Krv isplukaa za da stopat prednost, za da na krajno amaterski nacin pak se na golem minus od 17 poeni, na 12 min do kraj.

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.251
Поени од реакции
12.171
Денес не беше Њујорк таа екипа која сме навикнати да ја гледаме цела сезона, особено на домашен терен.

Кога Брукс од клупа ти е најефикасен играч на терен тогаш дефинитивно нешто не е во ред. 6 од 7 погоди, а останатиот дел од тимот ТУГА.
Особено МекБрајд, 3 од 11 и Брансон 6 од 17.

Против една ваква Индијана, тоа е пре пре малку.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom