NBA 2008/09

• Креатор на темата Креатор на темата marcus
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ебати рекламите, сакам да ги гледам чирлидерките :(

Не верувам дека ке се случи пресврт.

Ако продолжат Хјустон со катастрофалниот напад , т.е Лејкерси со добрата одбрана - Хјустон ќе го јаде 30ка.:toe:

Ебати рекламите, сакам да ги гледам чирлидерките :(

Не верувам дека ке се случи пресврт.

Не е до Рекламите на Алфа.. :)))
Така им доага трасата си стои тоа со резултатот и ништо друго,.таков е преносот за надвор од USA ..а ти ако толку ги сакаш зирни ги на нет,тоа барем не е толку тешко .

ај Rockets накај дома...следееечииии!!!:duel:

Ke go papat od Nugets , predviduvam isto ko so Rockets , 7 Games !!! Nugets doma ke gi zdrobat LA !!

Глеј при евентуално 7натпревари,Лејкерс ке ја имаат предноста на домашен терен, т.е тој 7 ми натпревар ке се игра во ЛА.

Глеј при евентуално 7натпревари,Лејкерс ке ја имаат предноста на домашен терен, т.е тој 7 ми натпревар ке се игра во ЛА.

Druze , LA zagubi dvapati so pogolema razlika kaj Rockets , koga tie bez bez McGrady i Ming ..So li samo gi ceka v.s Nene , Entoni , Birdman , Bullaps itn..

Veruvaj , posle 4 natprevari , mislam deka skorot ke bide 3:1 za Nuggets ..

според мене финале ќе биде кливленд-денвер.лејкерс не игра ништо во овој плеј-оф и за малку ќе изгубеше од хјустон без јао и мегрејди.а денвер игра одлично откако им дојде билапс а ентони иако е во сенка на леброн и коби ипак мислам дека оваа сезона ја игра блиску до нивно ниво.за кливленд неам зборови..леброн е неверојатен а другите одлично се дополнуваат.шампион-кливленд.мвп на плејоф-леброн џејмс

ќе видиме кога ќе се сретнат ЛА и Денвер...тие предвидувања ништо не значат.се е можно а со ова не кажувам дека Денвер ќе тепа:smir:

Како му иде шут на орландо тоа не е нормално и тешко ќе му биде на бостон кој нема никаква игра во напад да стигне до победа вечерва. Кај бостон до сега потфрли беби дејвис а пол пирс е добро чуван. исто така марбери си останува дрво а рондо многу греши па затоа не можат да направат некој ритам во нивната игра.

Е ова е премногу, 20 разлика за Орландо :nesvest:

WTF??
Ти ова озбилно или се зафркаваш ?? :)))

Факт е ,30те тима да бираат мегу Двајт и Стен Ван Ганди..сите 30 ке одберат ист човек,ама тоа нема да е Стен :)

Кој фактор е Стен Ван Ганди бе ???

виде сега кој фактор е Стен Ван Ганди ?

браво за Орландо изиграја перфектно како екипа , па ќе видиме како ќе се држат против Кливленд

Druze , LA zagubi dvapati so pogolema razlika kaj Rockets , koga tie bez bez McGrady i Ming ..So li samo gi ceka v.s Nene , Entoni , Birdman , Bullaps itn..

Veruvaj , posle 4 natprevari , mislam deka skorot ke bide 3:1 za Nuggets ..

Тоа нема никаква врска,прво Хјустон се незгоден тим,.второ не го спомнувај Мекгреди зошто откако тој се повреди Хјустон се препороди..
Така да мислењето ,да беше Мекреди парче ке напраеа не е точно.

Не викам Денвер се слаби,во оваа серија и ја ке бидам за нив.
Знам точно кој игра таму,нема потреба од нови информации :pos2:
Ја сепак им давам предност на ЛАЛ.

Los Angeles Lakers - Houston Rockets 89:70 (Gasol 21p, 18s, Bynum 14p, 6s / Brooks 13p)
LA Lakers во конференциското финале по 4:3 во серијата

Boston Celtics - Orlando Magic 82:101 (Allen 23p / Turkoglu 24p, 5s, 12a, Howard 12p, 16s, 5bl)
Orlando во конференциското финале по 4:3 во серијата

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom