NBA 2008/09

• Креатор на темата Креатор на темата marcus
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Денешните резултати..

Charlotte - Utah 104:96
Indiana - Philadelphia 92:94
Miami - Washington 97:77
New Jersey - Atlanta 115:108
NY Knicks - Oklahoma 116:106
Boston - Denver 85:94
Memphis - Milwaukee 96:101 (p)
New Orleans - Portland 87:82
Dallas - Orlando 100:102
San Antonio - Houston 77:75
Sacramento - Phoenix 95:97 (p)
LA Lakers - Detroit 95:106

...и првиот пораз за Lakers...и тоа дома...Allen Iverson даблче со 25 коша и 13 скока..а пазете го шутот на Kobe..12-30..Фала му на Бога San Antonio пак победија..

иии Сан Антонио ја свртеа топ топ
Ја видов ноќеска губеа околу 10 ама на крај ги згазиле

иии Сан Антонио ја свртеа топ топ
Ја видов ноќеска губеа околу 10 ама на крај ги згазиле

Ја гледав утакмицата, Сан Антонио губеше цело време па на крајот Данкан дава два поени...и го блокира последниот шут на Хјустон! Ѕвер.

Boston - Denver 85:94

Сега ја гледав утакмицата, Денвер научиле да играат одбрана :)
фактот што Пирс не даде ни еден кош во песледната четвртина беше поразителен за Бостон, исто и максималната несконцентрираност на Гарнет во 4/4, Нене му ја укради на 2 мин до крајот, и Билапс постигна 2+1, и другиот напад го посра Гарнет по што Мело ги реши со тројка.

Детроит ги исплескал лејкерс, браво браво

реков ја со Ајверсон земамо титула, сега може и Мекдајс да се врати пак во детроит,

Сакраменто-Сан Антонио 88-90:vozbud::vozbud::vozbud:

Кога ќе се вратат Џинобили и Паркер има растур да правиме

Сакраменто-Сан Антонио 88-90:vozbud::vozbud::vozbud:

Кога ќе се вратат Џинобили и Паркер има растур да правиме
Можеби ова година нешто пополека ама сигуно почнува да изгледа на стариот добар Сан Антонио..

Можеби ова година нешто пополека ама сигуно почнува да изгледа на стариот добар Сан Антонио..
дај боже ама тешко
има уште време,овој тим е уигран многу добро а уште кога ќе се вратат повредените очекувам газење

LA Klipers – San Antonio 83:86
уште една победа:vozbud:

Mоментално...
Ќе видиме за некој месец:smir:

Според мене на Истокот ќе биде вака: Бостон,Детроит,Кливленд,Торонто,Чикаго,Филаделфија,Њу Џерси и Индијана (ако заборавив некој потсетете)
А Западот како е секојпат ќе биде многу интересен. И да редно е веќе Феникс да направи нешто(Ме потсетуват на Арсенал во фудбал).
Така нешто ке е!

Според мене на Истокот ќе биде вака: Бостон,Детроит,Кливленд,Торонто,Чикаго,Филаделфија,Њу Џерси и Индијана (ако заборавив некој потсетете)
А Западот како е секојпат ќе биде многу интересен. И да редно е веќе Феникс да направи нешто(Ме потсетуват на Арсенал во фудбал).
NYK. ќе се замешат опасно.

Њу Јорк нема да се пласира во плеј-оф се додека не донесе вистински лидер во тимот, или уиграна двојка која е подготвена да го поднесе товарот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom