NBA сезона 2009/2010

T

the Carpenter

Гостин
Ај дечки, вака едно питање до вас. Оти јас на времето (1998 - 2004) бев еден од најредовните гледачи на чудото америчко звано НБА. Последниве сезони троа послабо, а последнава пак ич.
Ај вака, блиц запознајте ме. Кој е фаворит за титула, колкави му се шансите на Стив Неш да ја земе титулата за него прва, и дали Лејкерси имаат шанси да го одбранат трофејот. Колку да се вклопам ...

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Ај дечки, вака едно питање до вас. Оти јас на времето (1998 - 2004) бев еден од најредовните гледачи на чудото америчко звано НБА. Последниве сезони троа послабо, а последнава пак ич.
Ај вака, блиц запознајте ме. Кој е фаворит за титула, колкави му се шансите на Стив Неш да ја земе титулата за него прва, и дали Лејкерси имаат шанси да го одбранат трофејот. Колку да се вклопам ...
Ајде да се вклопиш :):)

Вака сега како прво шансите на Стив Неш да ја земе првата титула (за него) е речиси невозможна (барем ја така мислам),како второ ЛА оваа сезона мн дупчат овој Кобацот по 40-50 поена почна да праи од меч така да незнам дали можат ако продолжат вака можат,можат тука некаде се и Бостон Селтикс но последните 2 меча ги загубија :С Поради повреди на Пирс и Гарнет (се надевам на што побразо опоравување)... Ете тоа ти е од мене ако сакаш нешто повеќе пак прашај тука сме :wink:

InSuLaNeR

A man who never was a boy.
Член од
13 јули 2009
Мислења
878
Поени од реакции
107
Ајде да се вклопиш :):)

Вака сега како прво шансите на Стив Неш да ја земе првата титула (за него) е речиси невозможна (барем ја така мислам),како второ ЛА оваа сезона мн дупчат овој Кобацот по 40-50 поена почна да праи од меч така да незнам дали можат ако продолжат вака можат,можат тука некаде се и Бостон Селтикс но последните 2 меча ги загубија :С Поради повреди на Пирс и Гарнет (се надевам на што побразо опоравување)... Ете тоа ти е од мене ако сакаш нешто повеќе пак прашај тука сме :wink:
Па и јас истото го мислам и слободно можам да кажам дека шансите за Неш се невозможни затоа што во последно време никаков го нема така да тоа е тоа!!!

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Не Стив Неш е добар али годините си го праат своето....:kesa:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Фаворити за титулата ги има повеќе.Бостон,Кливленд,Орландо и Лејкерс...НАјмногу шанси му се дава на Лејкерс...Стив Неш моментално е најдобар асистент во лигата со преку 11 АПГ.Неговиот Феникс како и секогаш игра страшно брза и ефикасна кошарка но имаат проблеми со одбраната.И предходно не беа ниш посебно ама незнам кој ги тераше да даваат добри дефанзивци за да земаат тоа што веќе го имаат,шутери.Тоа е атрактивна кошарка за гледање но не и продуктивна.Почнаа добро долго време имаа најдобар скор но сега паднаа и очигледно на густиот запад до последно ќе се борат за плејофф

Ф

Фил Ајви

Гостин
Ај од денес ќе почнам да следам. Од седум го гледам Кливленд со Њу Џерси да видам до кај се, како играта, па после иде Бостон со Торонто од еден и пол.

T

the Carpenter

Гостин
уште едно прашање ...

Канали, телевизии, магични кугли....каде може да се гледа нешто, некако?
Пренесуваат негде?

Ф

Фил Ајви

Гостин
уште едно прашање ...

Канали, телевизии, магични кугли....каде може да се гледа нешто, некако?
Пренесуваат негде?
Ако немаш сателитска ништо. :jaj:
Ја се мачам со стримови, мада во последно време не ми сецка.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Со солиден компјутер и брз интернет не ти треба ТВ.Не ми треба по еден натпревар во Неделата и тоа они кои сакаат.Вака со стрим кога сакам и кој сакам можам да си го гледам.И да даваат на некоја наша телевизија,што ќе чекаме да дојде Петок за да не излеваме па за да а изгледаме кошарката...

а синоќа инзвонреден натпревар во Лос Анџелос.По првото инзвонредно полувреме за Сакраменто во второто маестралниот Коби за конечен пресврт.И покрај стекнатиот капитал од 15 разлика од прво полувреме Сакраменто не успеа да победи.А беше на една стотинка до истата.Коби со шут од три го реши победникот...А штотуку мислев дека ќе се доближеме(Кливленд) на само една победа

Вечерва добар распоред на утакмиците.Кој сака и нема друга работа може цела ноќ да си гледа.Првата е Кливленд:Њу Џерси...Првиот и последниот на истокот...

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Ај од денес ќе почнам да следам. Од седум го гледам Кливленд со Њу Џерси да видам до кај се, како играта, па после иде Бостон со Торонто од еден и пол.
Обавезно постирај стрим ! Или пп може и во Селтикс фан клуб !

Kajgana Shop

На врв Bottom