InSuLaNeR
A man who never was a boy.
- Член од
- 13 јули 2009
- Мислења
- 878
- Поени од реакции
- 107
Само се надоврзувам не мислам ништо лошо!!!Ок бе не реков ништо лошо
Само се надоврзувам не мислам ништо лошо!!!Ок бе не реков ништо лошо
Ајде да се вклопишАј дечки, вака едно питање до вас. Оти јас на времето (1998 - 2004) бев еден од најредовните гледачи на чудото америчко звано НБА. Последниве сезони троа послабо, а последнава пак ич.
Ај вака, блиц запознајте ме. Кој е фаворит за титула, колкави му се шансите на Стив Неш да ја земе титулата за него прва, и дали Лејкерси имаат шанси да го одбранат трофејот. Колку да се вклопам ...
Па и јас истото го мислам и слободно можам да кажам дека шансите за Неш се невозможни затоа што во последно време никаков го нема така да тоа е тоа!!!Ајде да се вклопиш
Вака сега како прво шансите на Стив Неш да ја земе првата титула (за него) е речиси невозможна (барем ја така мислам),како второ ЛА оваа сезона мн дупчат овој Кобацот по 40-50 поена почна да праи од меч така да незнам дали можат ако продолжат вака можат,можат тука некаде се и Бостон Селтикс но последните 2 меча ги загубија :С Поради повреди на Пирс и Гарнет (се надевам на што побразо опоравување)... Ете тоа ти е од мене ако сакаш нешто повеќе пак прашај тука сме :wink:
Фаворити за титулата ги има повеќе.Бостон,Кливленд,Орландо и Лејкерс...НАјмногу шанси му се дава на Лејкерс...Стив Неш моментално е најдобар асистент во лигата со преку 11 АПГ.Неговиот Феникс како и секогаш игра страшно брза и ефикасна кошарка но имаат проблеми со одбраната.И предходно не беа ниш посебно ама незнам кој ги тераше да даваат добри дефанзивци за да земаат тоа што веќе го имаат,шутери.Тоа е атрактивна кошарка за гледање но не и продуктивна.Почнаа добро долго време имаа најдобар скор но сега паднаа и очигледно на густиот запад до последно ќе се борат за плејоффАј дечки, вака едно питање до вас. Оти јас на времето (1998 - 2004) бев еден од најредовните гледачи на чудото америчко звано НБА. Последниве сезони троа послабо, а последнава пак ич.
Ај вака, блиц запознајте ме. Кој е фаворит за титула, колкави му се шансите на Стив Неш да ја земе титулата за него прва, и дали Лејкерси имаат шанси да го одбранат трофејот. Колку да се вклопам ...
Ако немаш сателитска ништо. :jaj:уште едно прашање ...
Канали, телевизии, магични кугли....каде може да се гледа нешто, некако?
Пренесуваат негде?
Обавезно постирај стрим ! Или пп може и во Селтикс фан клуб !Ај од денес ќе почнам да следам. Од седум го гледам Кливленд со Њу Џерси да видам до кај се, како играта, па после иде Бостон со Торонто од еден и пол.