NBA сезона 2009/2010

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
реј ален може слободно да оди во пензија готов е истрошен играч, ајде еден натпревар да не му оди ама ова е веќе трет :)

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
реј ален може слободно да оди во пензија готов е истрошен играч, ајде еден натпревар да не му оди ама ова е веќе трет :)
истрошен е но знае да е корисен во вакви моменти, вториот натпревар го реши така да не е за потценување!
А нас ни одговара ништо да не му оди :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Не му оди во напад ама во одбрана партали прави

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
истрошен е но знае да е корисен во вакви моменти, вториот натпревар го реши така да не е за потценување!
А нас ни одговара ништо да не му оди :)

готов е се гледа еве не само што промажува туку и греши во напад :pos2:

инаку фил џексон како знае кога тајм маут да побара леле го јаде док риверс за доручек ;)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Освен ако не се случи 8мо светско чудо се враќаме во Лос Анџелес со водство на Бостон од 3-2. Одрабанва трагедија ги играат како мали деца, нападов сите трупци на чело со Коби. Ништо неможат да погодат. Чиум дочекавме Артест да дава тројки се знае колку е саатот. Рано е можеби уште сега да се зборува ама ако продолжи овака ќе има овде МАСАКР.
П.С. Браво за Рондо така се станува играч

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
што го чува кога коби не сака да дава кожеви, боље речено коби се чува за на крај :)

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Тотално сум разочаран од Коби, а посебно Гасол, шут не погоди, очајно играме во одбрана и искрено не се надевам на победа, ќе си изгубиме и тоа многу ако се продолжи со ваква игра!
Одам да спијам, едноставно не ми се гледа, премногу се нервирам, ќе видам сабајле резултат и им ја честитам победата на Бостон, се гледаме во ЛА :)

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Премногу товар презема Коби, јебига не им оди ни на другите, али неможе сам против сите ебате (ок, може, али не против ваков Бостон). Сепак со ваква катастрофална игра "само" 6 поена разлика. Шутот на Пирс кога тогаш ќе опадне. Гасол мора да ја поправи играта, за да се надева Лејкерс на триумф.

Член од
3 март 2009
Мислења
288
Поени од реакции
31
Тотално сум разочаран од Коби, а посебно Гасол, шут не погоди, очајно играме во одбрана и искрено не се надевам на победа, ќе си изгубиме и тоа многу ако се продолжи со ваква игра!
Одам да спијам, едноставно не ми се гледа, премногу се нервирам, ќе видам сабајле резултат и им ја честитам победата на Бостон, се гледаме во ЛА :)
Да си останал буден еј! : )) И јас сум разочарана од прво полувреме, Гасол спие или кога шутира утнува, Коби го чуваат по четворица не може да мрдне, Рон-Рон само проблеми прави.

@ Iceboy Од тоа како ќе им тргне на почеток на второ полувреме ќе знаеме дали ќе има 8мо светско чудо, само Филфа да ги среди сега во соблекувална.. Не заборавај дека Лејкерси се добри под притисок!

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.903
Чекај бе каков фан си ти на Л.А. ако им честиташ уште на само прво пол. завршено :uvo: Само 6 е разлика не е 60, има уште цело 2, ништо не се знае,ак осе стегнат у одбрана и Коби проработи и оној кретенот Гасол,ве е можно ...на Артест не се ни надам.. У одбрана не им се лепат на човек,него ги оставаат да шутираат,премногу индолетно

Член од
3 март 2009
Мислења
288
Поени од реакции
31
Чекај бе каков фан си ти на Л.А. ако им честиташ уште на само прво пол. завршено :uvo: Само 6 е разлика не е 60, има уште цело 2, ништо не се знае,ак осе стегнат у одбрана и Коби проработи и оној кретенот Гасол,ве е можно ...на Артест не се ни надам.. У одбрана не им се лепат на човек,него ги оставаат да шутираат,премногу индолетно
не ми го р'чкај Гасол - рипам за него!
: )

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.448
Поени од реакции
6.126
Абе само јас од фановиве на бостон сум буден? :)??

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Јас жими све неможам да сфатам како на оваква тиња игра и во напад и во одбрана Бостон води само 7 коша....

--- надополнето ---

Он е само реален. Мене срце не ми дава да честитам уште сега иако уште после прва четвртина сфатив дека ова ќе биде колење тука.
Едит: 11 коша:kesa:

Kajgana Shop

На врв Bottom