- Член од
- 31 јули 2008
- Мислења
- 2.065
- Поени од реакции
- 666
Па и тоа е суштината, да се намести и да се досуди фал од противникот :wink:предходниот фаул на перкинс....смешки, Коби се подметна и мора фаул во напад
Па и тоа е суштината, да се намести и да се досуди фал од противникот :wink:предходниот фаул на перкинс....смешки, Коби се подметна и мора фаул во напад
истрошен е но знае да е корисен во вакви моменти, вториот натпревар го реши така да не е за потценување!реј ален може слободно да оди во пензија готов е истрошен играч, ајде еден натпревар да не му оди ама ова е веќе трет![]()
Не му оди во напад ама во одбрана партали правиреј ален може слободно да оди во пензија готов е истрошен играч, ајде еден натпревар да не му оди ама ова е веќе трет![]()
истрошен е но знае да е корисен во вакви моменти, вториот натпревар го реши така да не е за потценување!
А нас ни одговара ништо да не му оди![]()
И јас сакав тоа да кажам, Коби засега не може да мрдне од Реј, одлично го чува!Не му оди во напад ама во одбрана партали прави
Да си останал буден еј! : )) И јас сум разочарана од прво полувреме, Гасол спие или кога шутира утнува, Коби го чуваат по четворица не може да мрдне, Рон-Рон само проблеми прави.Тотално сум разочаран од Коби, а посебно Гасол, шут не погоди, очајно играме во одбрана и искрено не се надевам на победа, ќе си изгубиме и тоа многу ако се продолжи со ваква игра!
Одам да спијам, едноставно не ми се гледа, премногу се нервирам, ќе видам сабајле резултат и им ја честитам победата на Бостон, се гледаме во ЛА![]()
Чекај бе каков фан си ти на Л.А. ако им честиташ уште на само прво пол. завршено :uvo: Само 6 е разлика не е 60, има уште цело 2, ништо не се знае,ак осе стегнат у одбрана и Коби проработи и оној кретенот Гасол,ве е можно ...на Артест не се ни надам.. У одбрана не им се лепат на човек,него ги оставаат да шутираат,премногу индолетноТотално сум разочаран од Коби, а посебно Гасол, шут не погоди, очајно играме во одбрана и искрено не се надевам на победа, ќе си изгубиме и тоа многу ако се продолжи со ваква игра!
Одам да спијам, едноставно не ми се гледа, премногу се нервирам, ќе видам сабајле резултат и им ја честитам победата на Бостон, се гледаме во ЛА![]()
не ми го р'чкај Гасол - рипам за него!Чекај бе каков фан си ти на Л.А. ако им честиташ уште на само прво пол. завршено :uvo: Само 6 е разлика не е 60, има уште цело 2, ништо не се знае,ак осе стегнат у одбрана и Коби проработи и оној кретенот Гасол,ве е можно ...на Артест не се ни надам.. У одбрана не им се лепат на човек,него ги оставаат да шутираат,премногу индолетно
Он е само реален. Мене срце не ми дава да честитам уште сега иако уште после прва четвртина сфатив дека ова ќе биде колење тука.Чекај бе каков фан си ти на Л.А. ако им честиташ уште на само прво пол. завршено :uvo: Само 6 е разлика не е 60, има уште цело 2, ништо не се знае,ак осе стегнат у одбрана и Коби проработи и оној кретенот Гасол,ве е можно ...на Артест не се ни надам.. У одбрана не им се лепат на човек,него ги оставаат да шутираат,премногу индолетно