NBA сезона 2009/2010

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Аууу те прашаа нешто друго човечно ти ова.Миниш секоја граница пријателче ... Убав пост ти пишав и на крај те прашав за ќеркичката на Фишер ти ова... Можеби си во стресен период па ќе ти простиме ... Филозофиите и сарказамот чувај си го таму каде што ќе добиеш нешто поради тоа... Или да не те укривувам тоа ти е ЛАЛ синдром ...Близок до фашизам и диктатура ... Сакај со цело срце ЛАЛ / Коби, мрази се останато посебно она што оди против ЛАЛ... Полека вистинските љубители ја напуштаат оваа тема останете си сами тука и хејтајте се што не е ЕЛ ЕЈ... Зошто публиката на Бостон била пожива од Џек Николсон , зошто овој се радувал овака , зошто на оној лиги му претекле како да тој сакал да му претечат ... Потфрлил Коби што може да секој да му се случе... Неее тој играше инзвонреден натпревар правеше работи кои вие ( т.е Ние обичните фанови на останатите 29 тима ) неможиме да ги видеме ... Се расплакал Фишер ... Па и Џордан и Меџик плачеле ... Суделе судиите на вториот меч против ЛАЛ... Точно но зошто никој не спомна синоќа два три чисти блокади на Гарнет беа свирнати фаул, Коби на фаулот на Пирс во напад не се движеше него одеше... Кога свиреле за Бостон они искористиле , синоќа вие не... Но не е само тоа милион работи кои сите можат да ги сватат но вие не.Нормално...вие сте ХОЛИВУД...

Гледам дека веќе се помалку сериозни фанови на НБА се заинтересирани за оваа тема преплавена од нарцисоиди потпоени во љубовта кон еден тим.Се сметам лично за сериозен фан и не гледам причина зошто да би читал глупости зошто овој се излигавел.Немора да ме терате у пичку матер или да ми кажувате пошто знам дека нема да ви недостигам.Искрен поздрав. Останете си сами и колку сакајте гледајте зошто се излигавил Дејвис и зошто така прославил ... Комотно сменете си ја темата ЛАЛ ... Едни сте и единствени

Почнуваш да се губиш пријателче. Смири се, и намали со трите точки пошто постот станува неразбирлив.
Викаш појма сме немале од НБА пошто се фаќаме за глупости од типот на лигавењето на Дејвис , радувањето и сл... Стануваш лицемерен или сенилен, пошо ја додека се расправав со експертон кој почна да тресе зелени за тоа која публика е подобра, место да честита за победата на Лејкерс на првиот натпревар, се обиде намерно да ја дефокусира темата на глупости, ти застана на негова страна и продолжи со слични глупости, за тоа кој е прав фан, колку ноќи си останал за да гледаш НБА и сл. A сеа не ти одговара зашто било спомнато лигавењето на Дејвис ?!?

П.С. Не сум прочитал одамна ништо за Татум, веројатно се уште е на третмани за ракот, само незнам дали го изгуби окото...

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Многу си исфрустриран и огорчен на ЛА, т.е. ако добро сфатив фрустрациите потекнуваат од тоа какво мислење си изградил за навивачите, дека се: или холивуд или дингати до небо. Земи ја во предвид трета категорија на фанови, најбитната - фанови од срце и верни без разлика на промените во тимот, без разлика на било што! а другите батали ги, како дошле така отишле. Ај позз.

Зошто побогу еден навивач на Кливлен би имал фрустрации од Лејкерс, а не од Бостон да речемо. Атанасе 90 % у постот беше у право, као фанови на лејкерс ( вие овде на форумов) сте многу лоши губитници, и речиси секогаш некој ви е крив.
А врв на свеа беа патетиките погоре " бу ху ху, мамо Дејвис не е*е и се лигави речи му нека не прави така"...

Такви навивачи на нба тимови (болдираните) на темава може да се избројат на прсти :pipi:

Н

'Никола'

Гостин
Не стигнав да пишам поради еуфоријава со светсково. Нека е честита победата на Бостон, си заслужија.
Туку кој може онака ко Пирс, му ја бапна една на судијата и без казна си помина.:pos::pos:

P

PewDiePie

Гостин
Аууу значи кои плачипичкарски лузери што незнаат да прифатат пораз се фановиве на лејкерс,исто како нивниот тим. :icon_lol:

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Навивам за Лејкерс 14 години и не може овде некој мрсулковци кој навиваат против ЛА само за да провоцираат да ми кажуваат што како.
Прво и прво фан клуб Бостон на форумов не ни функционира, од сите фан клубови само на ЛА е активен како што треба!
Се појавуваат паметњаковичи само во елиминационата фаза, а во регуларен дел не ни пратат НБА бидејќи се преокупирани со нивните мисерни фудбалски клубови, и не ни знаат кој за кого игра се до финале!
Експерти кои навиваат за играч, а не за тим за мене и не се некој експерти!
Јас и Perfecto го кажавме своето мислење и никој не ја оспори победата на Бостон туку коментиравме за селското однесување на Нејт, Дејвис и Валас кое не е долично(исто да направи и играч на ЛА би го осудил).
И ве молам кој сака да коментира за НБА може слободно, а кој бара рачка за провокации не е добредојден!

Н

'Никола'

Гостин
^ Ајде смирете живци. Еве нешто интересно, јас се акнав од смеење.:)

Н

'Никола'

Гостин
^ Море како му идеше да го отера в соблекувални, но немаше аргументи, ептен случајно беше. Која фаца ја направи судијава.:pos:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Луѓе јас не знам што се замарате за тоа што фановите на ЛА зборат за радувањето на Дејвис и Робинсон!!!
Јас не сум ни за Бостон ни за Лејкерс и баш ми беше интересно радувањето на двајцата,едноставно тоа се емоции тоа не може да се контролира.
До кога веќе со судиите ќе се замарате јас не знам,секоја утакмица лошо судат судиите за Лејкерс,сварно чудо невидено е...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Да му го ЈАДЕТЕ на Дејвис ! Гадови само замерувате на некој ! Искомплексирани СУШТЕСТВА ! До тој степен нервирате !
Момче е по ова заклучив дека си разгалено дете кое ништо не разбира.Шо те е галје од кое село е човекот.Како да лугето од село не се луге. Или тоа го рече само заради тоа што тој навива повеке за Бостон?Па сега лечиш фрустрации од поразот?Па што и јас сум за Лејкерс и сум од село ама верувај ми такво нешто нема никогаш да направам.Dovcinski може да ти држи предавања за кошарка.
Шо да праам едно сум на мама и на тато. најмногу ме сакаат и се ми купуваат:):)

А извини изгледа јас некој час сум пропуштил па тоа шо го кажа Dovicinski е културно и има било каква пповрзаност со кошарка и со вчерашната утакмица. Ако е така јас длабоко се извинувам и ветувам дека нема да се повтори:pipi:

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.832
Вечерва се игра 5-та?

Kajgana Shop

На врв Bottom