- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 8.785
- Поени од реакции
- 1.556
Gogo LA.
Тачно така...ке стане некој тим шампион и другата година 80% за нив навиваат..Читам наназад и не ми се верува колку мизерни постови од страна на неколку членови.Со тоа покажуваат колку НЕуживаат во НБА и дека се вчерапечени ВИСТИНСКИ љубители на баскетот кои го фаворизираат само нивниот тим за кој што навиваат а за останатите само пљукаат(срамота)
Еве јас навивам за Јута уште пред да го игра финалето со Чикаго(сеуште нема земено титула па што дека)ќе си останам засекогаш нивни фан и нема да станам ко 80% од "навивачите" да ги мењам тимовите ко чорапи или ко секој аматер(секоја чест на исклучоци кои се ретки) да навивам за условно најјакиот ЛАЛ(тие не ни имаат 10% стаж од тоа колку непреспиени и возбудливи ноќи и утра сум поминал со Љубо Николовски на времето)
Абе и јас бев за Филаделфија :kesa: Но не значи дека не треба да имаш фаворит од финалистите, или пак дека не треба воопшто да го гледаш само затоа што тимот ти не стигнал до таму.Тачно така...ке стане некој тим шампион и другата година 80% за нив навиваат..
Јас никогаш не сум навивал за никого во НБА но ја следам редовно бидејки уживам во атрактивна кошарка..Моментално најмногу кејф ми праи Рондо, затоа и го следам ова финале
ДаОд 2 беше така?
Абе и јас бев за Филаделфија :kesa: Но не значи дека не треба да имаш фаворит од финалистите, или пак дека не треба воопшто да го гледаш само затоа што тимот ти не стигнал до таму.
Абе и јас бев за Филаделфија :kesa: Но не значи дека не треба да имаш фаворит од финалистите, или пак дека не треба воопшто да го гледаш само затоа што тимот ти не стигнал до таму.
Да