- Член од
- 9 јули 2008
- Мислења
- 256
- Поени од реакции
- 75
Незнам зашто сите ги потценувате толку New York. Имаат страшни играчи кои полека се уигруваат, сигурен сум да останеа 8ми и да играа против Bulls, ќе стигнеа до финале.
100% сум сигурен дека имам гледано повеќе од тебе,зашто мислиш дека Бостон не може да го помине Чикаго? Бостон не е Шарлот па толку смешно да е тоа што го пишав !hah...od fili ili od boston ke ispadnele cikago..ahahah decko ocigledno nemas 1 utakmica izgledano sezonava...
Два различни појми. Страшни играчи да, ама воопшто не се уиграни.Незнам зашто сите ги потценувате толку New York. Имаат страшни играчи кои полека се уигруваат, сигурен сум да останеа 8ми и да играа против Bulls, ќе стигнеа до финале.
se glea.... Cikago cela sezona bez nekoj igrac od prva petorka... Najcesto bese rouz ( MVP OD LANI) Pa pak imaat najdobar skor VO NBA....i ti ocekuvas boston (i toa bez Allen) da gi pomine...prvo ti mislis fili ke im zeme 3 utakmici na bulls... se glea kolku si glea nba sezonava...100% сум сигурен дека имам гледано повеќе од тебе,зашто мислиш дека Бостон не може да го помине Чикаго? Бостон не е Шарлот па толку смешно да е тоа што го пишав !
Моабетот ми е дека дур беше Стадемајр повреден Кармело играше предобро а Чендлер си беше константо добар посебно во одбраната. Е сега NY не можат да ги поминат Miami, ама мислам дека ако се паднеа со Chicago ќе ги пројдеа.Два различни појми. Страшни играчи да, ама воопшто не се уиграни.
Гледам дека вечерва најверојатно ќе се без Чендлер. Значи ако играат без него, губат 100%.
Od sto se glea deka ke gi projdea?Моабетот ми е дека дур беше Стадемајр повреден Кармело играше предобро а Чендлер си беше константо добар посебно во одбраната. Е сега NY не можат да ги поминат Miami, ама мислам дека ако се паднеа со Chicago ќе ги пројдеа.
Од тоа што имаат многу подобри играчи на 3, 4 и 5. И со тоа што Rose, ако игра како што играше во регуларниот дел, нема да може да биде константно бар просечен.Od sto se glea deka ke gi projdea?
Не е убаво тоа што го збориш цело време се гледа колку си гледал нба,може некој комплекс имаш дека гледаш највеќе од тука на форумов,секоја чест за тебе.se glea.... Cikago cela sezona bez nekoj igrac od prva petorka... Najcesto bese rouz ( MVP OD LANI) Pa pak imaat najdobar skor VO NBA....i ti ocekuvas boston (i toa bez Allen) da gi pomine...prvo ti mislis fili ke im zeme 3 utakmici na bulls... se glea kolku si glea nba sezonava...
mnogu pobodri.... Deng go racunas ko vtoroklasen igrac.... Noah ( megu prvi pet defanzivci vo nba) isto za vtoro klasen igrac.... Buzer ima mnogu bolje skor sezonava od stademaer...baska se vide u regularen den kolku im vredi toa na niks....da bea tolku podobri nemase da zavrsat 7 na istokОд тоа што имаат многу подобри играчи на 3, 4 и 5. И со тоа што Rose, ако игра како што играше во регуларниот дел, нема да може да биде константно бар просечен.
da de.... ti epten gleas nba...ocekuvas fili da gi pomine bulls...Не е убаво тоа што го збориш цело време се гледа колку си гледал нба,може некој комплекс имаш дека гледаш највеќе од тука на форумов,секоја чест за тебе.
И да очекувам Бостон без Ален да ги помине Булс,Филаделфија страшно играат на домашен терен и дома може едно 2 утакмици да добие.
http://www.firstrowsports.eu/sport/basketball.htmlЗнае некој НБА онлајн лајв стреам за Чикаг-Филаделфија? Фала од напред.
Се гледа дека очигледно е тоа што го кажав,има разлика од очекувам филаделфија да иде даље и да добие 3 утакмици.mnogu pobodri.... Deng go racunas ko vtoroklasen igrac.... Noah ( megu prvi pet defanzivci vo nba) isto za vtoro klasen igrac.... Buzer ima mnogu bolje skor sezonava od stademaer...baska se vide u regularen den kolku im vredi toa na niks....da bea tolku podobri nemase da zavrsat 7 na istok
--- надополнето: 28 април 2012 во 18:40 ---
da de.... ti epten gleas nba...ocekuvas fili da gi pomine bulls...
Прво, незнам дали ги гледаше утакмиците на NY пред да го сменат тренерот или само ги гледаше статистиките, NY играа мизерен баскет... Да играа цела сезона како што играат последниов месец без проблем ќе беа 4ти/5ти. Второ да Deng, Noah и Бузер кога би ги споредил со Кармело, Чендлер и Стадемајр ги рачунам за класа под нив. Се виде последниот пат кога играа NY и Chicago колку Deng (не)можеше да го чува Кармело.mnogu pobodri.... Deng go racunas ko vtoroklasen igrac.... Noah ( megu prvi pet defanzivci vo nba) isto za vtoro klasen igrac.... Buzer ima mnogu bolje skor sezonava od stademaer...baska se vide u regularen den kolku im vredi toa na niks....da bea tolku podobri nemase da zavrsat 7 na istok
--- надополнето: 28 април 2012 во 18:40 ---
da de.... ti epten gleas nba...ocekuvas fili da gi pomine bulls...
kolku so znam poslednata utakmica koga igraa NY i chigaco ...bulls tepaa :/ baska BULLS cela sezona e unisten od povredi...no ne gi spreci da se 1 vo NBAПрво, незнам дали ги гледаше утакмиците на NY пред да го сменат тренерот или само ги гледаше статистиките, NY играа мизерен баскет... Да играа цела сезона како што играат последниов месец без проблем ќе беа 4ти/5ти. Второ да Deng, Noah и Бузер кога би ги споредил со Кармело, Чендлер и Стадемајр ги рачунам за класа под нив. Се виде последниот пат кога играа NY и Chicago колку Deng (не)можеше да го чува Кармело.
Се гледа дека очигледно е тоа што го кажав,има разлика од очекувам филаделфија да иде даље и да добие 3 утакмици.
ne be ne ocekuvas filadelfija da ide daljeСпарс-Јута 4-0
Убеден сум дека Чикаго нема да игра финале на исток,ако не испаднат од Филаделфија ондак од Селтикс ќе го јадат гарант