NBA Сезона 2011/2012

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.114
Поени од реакции
46.062
Ај бе не заебавај... ти не се изнасмеа? :pos:
Не зезај, гаден фаул беше ова, ко у хокеј или рагби, ништо чудно овој Смит со ова второво да се бавел у средно ...
Можеше сезона да му заврши со фаулов, уште тоа им фалеше, па и на крај у некој филм влага, крева раце, подршка бара, се позрдавува со фанови ( и тие дегени ), гарант ова ќе му биде хајлајт во кариера, тие му се можностите.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363

тешка сељачана, па озгоре дига рацете, и овие фановите го подржуват :facepalm:
простаци невидени

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.283
Поени од реакции
8.462
Не зезај, гаден фаул беше ова, ко у хокеј или рагби, ништо чудно овој Смит со ова второво да се бавел у средно ...
Можеше сезона да му заврши со фаулов, уште тоа им фалеше, па и на крај у некој филм влага, крева раце, подршка бара, се позрдавува со фанови ( и тие дегени ), гарант ова ќе му биде хајлајт во кариера, тие му се можностите.
Колку вакви стартови има во ракмет... колку пати порано го имам јадено вака... ништо страшно знаат како да паднат :)

Член од
5 декември 2010
Мислења
700
Поени од реакции
157
Све све али од овие Клиперс нема ајир. Даски живи.

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Колку вакви стартови има во ракмет... колку пати порано го имам јадено вака... ништо страшно знаат како да паднат :)
Не е ракомет ова другар. Клипот е за се, само за смеење не. Жално е тоа што уште се пали место да се извини, публиката што го крева у облаци мање-више. Можеше да му ја заебе цела сезона, а и да остави трајни последици во текот на целата кариера на Griffin доколку паднеше понезгодно. И ич око не му трепнуе..

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.172
Поени од реакции
3.719

тешка сељачана, па озгоре дига рацете, и овие фановите го подржуват :facepalm:
простаци невидени
Стока невидена ми се има случувано и ова на мене порано коа се нервирам коа ке промашам и одма revenge -.- али полека со текот на времето таа навика се избриша. (y)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.114
Поени од реакции
46.062
За кој спорт правиме муабет ?
Зашто баскет гледам од кога знам за себе, во пакет со фудбал, и вакви стартови нема, односно, минорни се и искрено не ми ни текнува дека имам начекано вакво нешто, не е ова фудбал или хокеј па вака да се влезе во дуел, тука нема никаков обид да се одземе топката туку едноставно да се прати играчот у три лепе.
Убаво рече коментаторот, нема место во НБА за вакви стартови, и воопшто, во кошарката, нема место за вакви малоумни испади по кои многу лесно може да се повреди сериозно играчот. Грифин може очекувал фаул ( напад на баскетот ) ама сигурно не очекуваше ваков нездрав старт и имаше голема среќа тука што не се повреди, а да не потсетувам дека веќе цела една сезона има пропуштено поради поебано колено.

Нејсе, ок, може за некои е смешно, мене ич не ми беше а дополнително ме изиритира реакцијата на Смит подоцна, е тек тоа немаше никаква логика, а мислиш врвот го достигнал со тој старт. :eek:

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.232
Поени од реакции
34.816
...тука нема никаков обид да се одземе топката туку едноставно да се прати играчот у три лепе.
Типичен НБА „hard„ фаул, пред десетина години немаше ни како намерен да го досудат. Олеснителна околност е дека противничкиот играч не беше во скок, а бранителот по инерција налета на него... барем така ќе изгледаше да не беше преглуп и да го избегнеше тоа финалното туркање. Она за што ќе си попие казна не е фаулот туку курчењето пред публиката како да направил херојски подвиг.
Копитото Штерн многу љуби да прави пример од вакви морончиња како Смит.

Инаку фаулираниов дечко како напреден практикант на фината уметност наречена флопинг, не помалку често е во опасност да се повреди сам себе.

Kajgana Shop

На врв Bottom