NBA Сезона 2010/2011

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
c+ deporte ke e boston bare taka razbrav snosti

--- надополнето ---

sport klub hr i sport klub + davaat nekogas ama ne sekogas so dobri komentatori ali da vi kazam iskreno lani kosarkite gi sledev na OBN fenomenalni kometatori sekako dosega najdobri posle nasiot komentator sto pred desetina g gi vrsese prenosite ne mi teknuva kako se vikase , a isto i spancite odlicno gi kometiraat samo so ne gi razbiram vo celost cat pat po nekoja sevenca razbiram sto kazuvaat na sky pak e orginalniot prenos od americkite komentatori tie si se standardni mislam odlicni a naj los prenos vrsi sport 1 HU i opsto site Sport nisto ne gi razbiram a koga uklucuvas na orginalnite komentatori ima eden ke kazi dva zbora i grci pak taka celo vreme

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Никси двапати на ист начин го изедоа од Бостон :tv:

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
da samo sto jas sum razocaran od ocajnata igra na boston posebno vo poslednata cetvrtina katastrofa se pod kosot ako vratite dvaesetina strani nanazad na forumov imam pisano deka celticsi pravat ogromna greska sto go trampaa kenrik perkins eve cist dokaz e nokesnava utakmica nemaa cistac pod kosot covek koj ke gi sobira otpadocite na protivnikot a vo protivnickiot kos ke gi sobira otpadocite od svojot tim i ke gi pretvara vo poeni se na se ova e najslabiot celtiks od kako se zaedno pirs rondo garnet i alen

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
^ Браво мајсторе ти си нај добар, постот ти е на место машала, нема што друго да ти се каже. Туку нај добро за тебе ќе биде да идеш ти да си го гледаш очајниот СЕЛТИК и да не лупаш тропости поише. Пријатно.

Член од
3 јуни 2010
Мислења
93
Поени од реакции
9
Никербокс, каква штета. Два пати подобриот тим губи на несрекен начин. Бостон среќа им влеваше в'гзот од сите страни.

Тешко да бидат шампиони

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
so razbiras ti od kosarka isto ko magare od muzika

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
^ аикен добар си и ти. добар тим не е составен само од поединци како Кармело. добар тим е составен од повеќе играчи кои ја превземаат улогата во играта, а тоа е тоа шо бостон ја има но повеќето тимови ја немат

Кармело страшно изигра, али то е то како шо кажав еден добар тим не е составен од поединци туку од повеќе играчи, така што сите ќе придонесат за тимот

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
ke ti kazev ako igraa amre i bilaps dali njjork e sostaven od poedinci ili kako celtik kompleten tim a toa sto entoni go odigra vecerva e za pocit 17 skoka 7 asistenciii 45 poeni

--- надополнето ---

Аа браво мајсторе, ептен сликовито од твоја страна.
izvini ne mislev na tvojot post na toj sto bese nad tebe

Член од
3 јуни 2010
Мислења
93
Поени од реакции
9
^ аикен добар си и ти. добар тим не е составен само од поединци како Кармело. добар тим е составен од повеќе играчи кои ја превземаат улогата во играта, а тоа е тоа шо бостон ја има но повеќето тимови ја немат

Кармело страшно изигра, али то е то како шо кажав еден добар тим не е составен од поединци туку од повеќе играчи, така што сите ќе придонесат за тимот
Сето тоа е ок ама Никс еве два пати губат во последна секунда. Да беше толку Бостон добар немаше да дојде до тоа. Или па можеби и Никс се исто толку јаки (можеби и повеќе) само понеискусни во клинч ситуации.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Сето тоа е ок ама Никс еве два пати губат во последна секунда. Да беше толку Бостон добар немаше да дојде до тоа. Или па можеби и Никс се исто толку јаки (можеби и повеќе) само понеискусни во клинч ситуации.
Бостон се јаќи, само шо имаат дупка во одбраната а тоа е шо немат добар центар. Шек повреден, Перкинс го дадеа, Крстич е подобар во офанзива, едино Џермејн малце покажува добра игра во одбрана. Иначе точно за Ниски откако дојдеа Кармело и Билапс доста се ујачаа (подобрија)

--- надополнето ---

а на некој да му текне да отвори нова тема шо ќе биде само за плејофот

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
portland vodi protiv dalas ja nema na tv ovaa utakmica

Н

'Никола'

Гостин
Што ве читам смешни. За Њу Јорк доволно е и вакво ладење од страна на Селтикси.

Kajgana Shop

На врв Bottom