NBA Сезона 2010/2011

Член од
3 декември 2007
Мислења
466
Поени од реакции
30
Samo cto se vrativ vo Petokot,Bozikni 3 derbinja za i ja da ja otvoram novava sezona konecno,ORLANDO-BOSTON,gostite so 14 "W" po red komotno ke
kazam isto ja zagubi BOSTON,utakmicata i lani vo FLORIDA,LAKERS-MIAMI,kako naracana mi dojde kolku sreken bev,strasno gazenje od strana na "BIG 3",go rastimaa L.A. ubavo,se e izlisno drugo da pisuvam,i za kraj OKLAHOMA-DENVER,edna strasna partija na DURANT 44 poena,poradi familijarni problemi ne igrase MELO,za 4 dena 10 utakmici e dobro da ve stasuvam poleka cto ne gledav nisto,poleka sega imam vreme,se ke gledam,
site mi vikaat gledanosta na NBA e pogolema vaa sezona,licno me raduva cto imam muebet da napravam za NBA,SAN ANTONIO-LAKERS,za vecer top.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Ако изгуби и вечер Л.А. стварно ќе имаат многу лош рекорд за оваа сезона со оглед на екипата што ја имаат. И пред неколку недели имаа серија од неколку порази и сега ако ја изгубат оваа 3та по ред после дебаклот со Милвоки и Мајами. Сан Антонио играат супер само што некако Данкан го чуваат многу на клупа мислам дека во просек игра по 28 минути на утакмица. Сигурно го чуваат за во плеј-офф затоа што таму стварно ќе им треба. Друго нешто ако ја гледате вечер утакмицата се надевам ќе го видиме Бонер:icon_lol: како дава неколку тројки дечкото има страшен шут од таму. Кај сестра ми сум она надминала лимит неможам да видам дали се опоравил Хил за вечер.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.862
Поени од реакции
6.896
За вечер лупнати Кливленд-Орландо 2-ка на хендикеп ( треба барем со 7 да тепа) и Чикаго-Милвоки барем 179 поени да паднат.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Абе Оки се вратил :)
Кога го има Оки на Кајгана, не ми треба nba.com. Поубаво од нив ми објаснува :)

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Почнува ЛА- Спарс гледа некој?

Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
Трет пораз на ЛА во низа. Фишер 2 поена, Гасол 9, а Брајант 21. Коби имал шут 8/27 нема ни 30% реализација.

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Не се толку супериорни LAL како што беа претходниве неколку сезони, како најголеми конкуренти за прстенот ги глеам Бостон и Мајами на исток и Далас и Спарс на запад т.е. тие ми се најреални кандидати за финалисти во двете конференции. А, понатаму се е можно. :)

G

grande-juve

Гостин
Трет пораз на ЛА во низа. Фишер 2 поена, Гасол 9, а Брајант 21. Коби имал шут 8/27 нема ни 30% реализација.
Ја глдав второ полувреме, Артест сабо, Гасол не ни шутна, а и не ни играше многу, Бајнам единствена посветла точка, Коби на почеток на последна четвртина погодува за два поена и тројка и си викам ќе ја врти, ама после се промаши. Кај Спарс Блер здиве, Ману многу добро го чуваше Коби, Паркер украде неколку топки во второ пол. и толку беше. Мислам дека Сан Антонио ќе бидат први на запад. Далас без Новицки слабо, а Торонто без пола тим,со лудион бразилец и ненормална одбрана во последна четвртина, тепаа после 10 изгубени во низа кај Далас. Мојот тим очигледно ќе се бори за осмо место, пола тим повреден, за да победуваат мора да играат перфектно, а против Денвер играа стварно слабо и беа разнесени. Мајами уште на почеток направи разлика и ги доби Никс. Чикаго Орландо и Бостон горе-доле, рутинирано си победија.
Е сега гледам каква тешка задача има Оки, секој ден да ни поднесува рапорти. Вечер би требало Лејкерс-Хорнетс да биде најинтерсна.

Член од
3 декември 2007
Мислења
466
Поени од реакции
30
Ја глдав второ полувреме, Артест сабо, Гасол не ни шутна, а и не ни играше многу, Бајнам единствена посветла точка, Коби на почеток на последна четвртина погодува за два поена и тројка и си викам ќе ја врти, ама после се промаши. Кај Спарс Блер здиве, Ману многу добро го чуваше Коби, Паркер украде неколку топки во второ пол. и толку беше. Мислам дека Сан Антонио ќе бидат први на запад. Далас без Новицки слабо, а Торонто без пола тим,со лудион бразилец и ненормална одбрана во последна четвртина, тепаа после 10 изгубени во низа кај Далас. Мојот тим очигледно ќе се бори за осмо место, пола тим повреден, за да победуваат мора да играат перфектно, а против Денвер играа стварно слабо и беа разнесени. Мајами уште на почеток направи разлика и ги доби Никс. Чикаго Орландо и Бостон горе-доле, рутинирано си победија.
Е сега гледам каква тешка задача има Оки, секој ден да ни поднесува рапорти. Вечер би требало Лејкерс-Хорнетс да биде најинтерсна.
Sekoja cest momce bas taka ubavo kaza,polesno pominav vo GERMANIJA,barem nesto zarabotiv,mnogu tuka sega sekoja den kako cto vikas ti raporti da podnesuvam,veruvaj mi deka tuka na forumov za cabe mi e potesko a za cabe dremam na com. i zaludno pisuvam,za nisto samo se zamaram,
ubavo recenica si napisal za mene,BRAVO,da si GLEDAM i UZIVAM,se drugo e izlisno,site pametuvaat BATO,site znaat se a ako od dvaj edna utakm-
ica ja gledaat nedelno,:),se znaat deckite na forumov cto gledaat sekoja vecer,pozdrav do niv BITOLA i uste par zajubeniciii...taka da kapata nastrna i si UZIVAM,vo prekrasnata sezona kako cto gledam vie 5 dena,e super izramneta site timovi se izramneti,toa e toa cto e interesno za
pratenje na NBA-CIRKUSOT,moze ednas nedelno po par recenici ako e nekoja strasno dobra utakmica,pozdrav i GLEDAJTE kolku mozete NBA poveke.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.742
Поени од реакции
6.454
Хјустон - Мајами 119 - 125! ВЕЈД 45 поени:vozbud:(и прошлата даде 40),се здиве човеков сега мислете му ја!

Член од
15 март 2010
Мислења
5.867
Поени од реакции
6.380
^ Тајрик луд :vozbud: ,коментаторот гледајки ја репетицијата се чуди и прашува(саркастично), да нее ова монтажа,чекај ,кај е топката...аха,кошот,мрежата....добро...да изгледа дека сее регуларно....нее монтажа. :pos2:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.918
Поени од реакции
8.789
дебито на Картер во дресот на Санс мина со пораз од Филаделфија, личниот учинок на Картер беше 18поени,3скока,2асистенции и 1 блокада :) Неш со нов дабл од 25 поени и 15 асистенции(ништо ново)
еве хајлајтс
http://www.nba.com/games/20101229/PHIPHX/gameinfo.html?ls=gt2hp0021000470#nbaGIboxscore

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.862
Поени од реакции
6.896
Леле човече сум ја фатил Оклахома-Атланта (над 196.5 поени), а 197 паднаја :vozbud:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
ќе има ли нешто на МТВ денеска или само утре ќе даваат?

Kajgana Shop

На врв Bottom