Навивачко Обединување. Послушајте патриоти..

• Креатор на темата Креатор на темата глагол
  • Време на започнување Време на започнување
- Дивизија Ханриево
- Гемиџии Велес
- Ѓаоли Кичево
- Фемили Аеродром
- Војводи Тетово
- Мајмуни Прилеп
- Рибари Охрид
- Лозари Исток
- Сити Парк Бојс
- Паткари Струга
- Винари Неготино
- Овчари Свети Николе
- Гемиџии Велес
- Фантоми Север
- Ајдуци Струмица
- Комбат 87
- Пирати Автокоманда

9 Декември ТЕТЕКС-шкендија, најверојатно ќе се игра на Кокта у Ѓорче Петров. Идеална можност да се соберат сите групи од Македонија и сите да извадат по еден транспарент еден до друг и МАКЕДОНСКОТО ЗНАМЕ У СРЕДИНА.
ВРЕМЕ Е! ДА ТИ ЕБАМ ЕУ И НАТО АКО НЕМАМЕ ДРЖАВА!

Код:
http://www.facebook.com/ckembari.bt?fref=ts
Незнам кој ви го води овој профил,али тежок дебил е.Изглеа е фејк профил глеам и Грин арми подоле пишале кој си ти.Во секој случај многу лајкови му собрале постовите и коментари,еден пишал дека Албанците му биле помили од нас:facepalm: Не се фаќам на поединци али срамота е малце што вие како група чист македонски град не ја подржувате иницијативава толку време,а глеам доста луѓе од кај вас ја подржуваат работава.Изглеа воџите ви ја кочат работава,5 мин работа е да се договори соопштение не мора состанок.Лозари изглеа вас ве чекаат,чудно ми е што вмровскиов огранок на цпб ја подржа иницијативата(центар),значи на власта не и пречи иницијативава:unsure: реално тие не треба ни да се бројат бидејки се во многу блиска соработка со полицијата.Цпб се во бојкот,а ми изглеа ко да се во лоша состојба(притисоци и тн) така да остануваат уште Кумани кој не ми е јасно зашто не се приклучени уште,дали Сдсм ја кочи работата или нешто друго е;)

Сега со иницијативава имаш основа да ги собериш навивачите на Филип Втори во најголем број во Прва Лига :)
Дај боже ако се наполни цел стадион. Си има тема за тоа.
Порано си размислував како би било кога сите навивачки групи би се обединиле за Македонија, и сега тоа се случи. БРАВО!!!
МАКЕДОНИЈА!!!

Луѓе не мешајте партии да не се препукуваме меѓу себе не значи дека некој пoединец тоа го објавил и дека тоа е официјален став на целата група ЕДНА земја имаме ЕДЕН јазик говориме ЕДНО знаме вееме сите обединети МАКЕДОНСТВОТО е посилно од се . А според мене одличен е моментот сега на ТЕТЕКС-искра да отидат буквално сите навивачки групи и да биде тоа 10-0 . Изборот е твој ! Со промената од себе ќе ја промениш цела Македонија !!!!!

Значи останаа Кумани ,Лозари и Чкембари.......сума сумарум Чкембари ги чекаат бидејки се блиски групите !

Луѓе не мешајте партии да не се препукуваме меѓу себе не значи дека некој пoединец тоа го објавил и дека тоа е официјален став на целата група ЕДНА земја имаме ЕДЕН јазик говориме ЕДНО знаме вееме сите обединети МАКЕДОНСТВОТО е посилно од се . А според мене одличен е моментот сега на ТЕТЕКС-искра да отидат буквално сите навивачки групи и да биде тоа 10-0 . Изборот е твој ! Со промената од себе ќе ја промениш цела Македонија !!!!!

тие шо мешаат поназад не се македонци па изгледа сакаат да го нарушат ова така да нема врска тоа..

тие шо мешаат поназад не се македонци па изгледа сакаат да го нарушат ова така да нема врска тоа..
И јас мислам така лажни профили се тоа !!! Во Македонецот живее една идеа обединета и независна Македонија !

На натпреварот Пелистер -тетекс била извадена парола од страна на Чкембари и колку што разбрав била Послушајте патриоти но за официјален став на групата ќе се почека соопштение !
Чкембари Битола
СООПШТЕНИЕ
Навивачката група „ЧКЕМБАРИ“ ниту го отфрла, ниту во целост го прифаќа предлогот за обедувањето на сите македонски навивачки групи. Ги поздравуваме сите групи кои се одлучија за обединување, но доколку иницијаторите сакаат оваа акција да биде сериозно сватена и успешна социјалните мрежи не се право место за тоа. Сметаме дека треба да се одржи состанок помеѓу сите навивачки групи каде ние ќе ги образложиме оние работи со кои не се согласуваме.
Во знак на добра волја и соработка на денешниот натпревар ФК ПЕЛИСТЕР - ФК Тетекс беше извадена парола „послушајте патриоти“, и не се навиваше против тетовскиот клуб.

Иначе само да кажам, мене ме наежи многу и моментот со транспарентот: Одново сега знамето се вее...
Баш сега ја видов онаа слика со знамињата и транспарентот и пак се наежив! :)

Браво дечки за инцијативава, конечно некој во ова наше државиче да се сети да не обедини. Не сум навивач на ниеден клуб но 100% ја подржувам инцијативава. Само напред

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom