Навивачко Обединување. Послушајте патриоти..

• Креатор на темата Креатор на темата глагол
  • Време на започнување Време на започнување
Браво за ФА (y)
Знаев дека ќе нагазат вечерва.

Пак низ град некои си го покажаа сељачкото во себе. На рекорд чекаа автобус момци од ФА со шалови и со знаме Македонија.
Од другата страна поминуват дечишта од ЦПБ и се дерат СЕЛОДРОООМ, Пуши МЗТ...:facepalm:

Браво за ФА (y)
Знаев дека ќе нагазат вечерва.

Пак низ град некои си го покажаа сељачкото во себе. На рекорд чекаа автобус момци од ФА со шалови и со знаме Македонија.
Од другата страна поминуват дечишта од ЦПБ и се дерат СЕЛОДРОООМ, Пуши МЗТ...:facepalm:
:facepalm: Толку знаат бе тие што викнале.

Сега со иницијативава имаш основа да ги собериш навивачите на Филип Втори во најголем број во Прва Лига :)

Океј сега, не заземам страна, туку не треба да се земаат ваквите испади здраво за готово, увек има некој поединец што ќе ја усере за нешто... битно е да се почне од некаде, со тек на време сите ќе сфатат.

Kako pomina denov :)

Metalurg-Avtokomanda
27893_472876626089556_1492586624_n.jpg

Mzt-Aerodrom
154426_472970299413522_985236740_n.jpg

нема никакво официално соопштение од чкембари ти сабја не туку постирај нешто со го пишал некое детенце на фб. лично јас го подржвам ова и многу битолчани гледам го подржват ама групата уште нема официален став треба воџите да си седнат на маса и послем координирано да оди .. позз од бт

Се надевам дека она горе не ви е официјално соопштение, мада од тоа што го пишуваат повеќето се гледа дека не се согласувате баш, од единствена причина што Комити ја покренаа инцијативата.
Н треси зелени !Прво нема став официјален на групата и гледам ти пишеш гупости исто и тука
Искрено, ми се грози од вакви „испади“ ко овие на ЦПБ и Битолчани.

Исто и со Чкембариве кои не сакаат да го поддржат ова затоа што Комити го поттикнале. Реално, тие и требаа да го повлечат, оти се најголема група во државава.

Глупости човече. Не им требало оти Битола не била „албанска“. А албански музеи што отвараат и таму?

Ми се сере од таквиот локал патриотизам и од политичкиот антагонизам меѓу народов!!!
Глупости !Од кај ви се овие информации дека таа бил причината односно дали има причина ние уште не знаме што ќе биде вие знаете :tapp:
За музејот и сите права на албанците треба да прашаш во праламентот а не тука
Па чекајте прво да го отфрлиме предлогот после плукајте вие уште не објавено почнавте да си ги кажвате роговите и комплексите

МАКЕДОНИЈА НА МАКЕДОНЦИТЕ
БИЛА СЕКОГАШ И КЕ ОСТАНЕ
ЗЕМЈО МОЈА ЗНАЈ , КЕ ТЕ ЧУВАМЕ
СИТЕ ДУШМАНИ, КЕ ГИ СОТРЕМЕ
СКОПЈЕ, ТЕТОВО, СТРУГА, ГОСТИВАР
СЕКОЈ ГРАД И СЕЛО Е МАКЕДОНИЈА
ТУКА СОНЦЕТО Е НАЈСИЛНО
СТАНИ МАКЕДОНЧЕ ОВА Е ТВОЈОТ ДОМ !!!

Еве текст а за видео кога ќе извадат ФА
Супер песна на Фамилијата само ова Македонче малку ми смета оти секогаш така се омалажуваме можеше сам Макеоднец или Македонецу да се пее ..

ps.Не знам оти во 2001 немаше вакво обединување тогаш најмногу му требаше подршка а државата а не сега кога сите знаеме дека сето ова албанците што го прават е со амин ан власта и целото е политка и работа на тајните странски служби кои сакаат да има инцидент за да се искриви сликата за Македониај а со тоа за патот во ЕУ и НАТо пак да биде затворен и да не прикажат како нестабилна држава!
Коњаникот Сабја-ти текнува за педерите како велеше шо мие гајле шо прават мене не ми сметаат сега дојде муабетот шо ми е гајле што прават албанците во скопје или теттово мене не ми сметаат :facepalm:затоа прво мисли што пишуваш а не само колку да се извадиш од ситуацијата бараш глупави оправдувања

Ф.А одличниии!
БИЛА СЕКОГАШ И ЌЕ ОСТАНЕ
ЗЕМЈО МОЈА ЗНАЈ, ЌЕ ТЕ ЧУВАМЕ
СИТЕ ДУШМАНИ, ЌЕ ГИ СОТРЕМЕ
ТУКА СОНЦЕТО ГРЕЕ НАЈСИЛНО
СТАНИ МАКЕДОНЧЕ, ОВА Е ТВОЈОТ ДОМ!

Честитки за нашето вистинско знаме, со сонцето од Кутлеш!

БИЛА СЕКОГАШ И КЕ ОСТАНЕ
ЗЕМЈО МОЈА ЗНАЈ , КЕ ТЕ ЧУВАМЕ
СИТЕ ДУШМАНИ, КЕ ГИ СОТРЕМЕ
ТУКА СОНЦЕТО Е НАЈСИЛНО
СТАНИ МАКЕДОНЧЕ ОВА Е ТВОЈОТ ДОМ !!!
Супер е, само ова ’’македонче’’ не е лошо да се смени во ’’македонецу’’ . (y)

Не знам зошто Чкембарите не го прифаќаат ова обединување..очигледно зошто се инатеџии и веројатно сакаат да му вратат на Комити за случувањата во Скопје инаку секој битолчанец како нормален македонец го подржува ова обединување и да нема повеќе расправии и тепачки помеѓу македонци

Нема да одговара на ритамот,има видео 2-3 страни поназад ќе видиш.
Кога би се пеело со долго О би одговарало.
’’стани ма-ке-доо-нецу, ова е твојот дом’’

Чкембари се чекаат за да биде цело обединувањево.....

Инаку што мислеа албанциве бе туку така ќе им помине испадот во Б.Т. ???? Туку така ќе лепат знамиња кај стигнат и ќе прогласуваат голема албанија ? Е не нече мочи ове ночи "господо".

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom