Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Браво за ФА
Знаев дека ќе нагазат вечерва.
Пак низ град некои си го покажаа сељачкото во себе. На рекорд чекаа автобус момци од ФА со шалови и со знаме Македонија.
Од другата страна поминуват дечишта од ЦПБ и се дерат СЕЛОДРОООМ, Пуши МЗТ...![]()
Сега со иницијативава имаш основа да ги собериш навивачите на Филип Втори во најголем број во Прва ЛигаТолку знаат бе тие што викнале.
Толку знаат бе тие што викнале.
Н треси зелени !Прво нема став официјален на групата и гледам ти пишеш гупости исто и тукаСе надевам дека она горе не ви е официјално соопштение, мада од тоа што го пишуваат повеќето се гледа дека не се согласувате баш, од единствена причина што Комити ја покренаа инцијативата.
Глупости !Од кај ви се овие информации дека таа бил причината односно дали има причина ние уште не знаме што ќе биде вие знаетеИскрено, ми се грози од вакви „испади“ ко овие на ЦПБ и Битолчани.
Исто и со Чкембариве кои не сакаат да го поддржат ова затоа што Комити го поттикнале. Реално, тие и требаа да го повлечат, оти се најголема група во државава.
Глупости човече. Не им требало оти Битола не била „албанска“. А албански музеи што отвараат и таму?
Ми се сере од таквиот локал патриотизам и од политичкиот антагонизам меѓу народов!!!
Супер песна на Фамилијата само ова Македонче малку ми смета оти секогаш така се омалажуваме можеше сам Макеоднец или Македонецу да се пее ..МАКЕДОНИЈА НА МАКЕДОНЦИТЕ
БИЛА СЕКОГАШ И КЕ ОСТАНЕ
ЗЕМЈО МОЈА ЗНАЈ , КЕ ТЕ ЧУВАМЕ
СИТЕ ДУШМАНИ, КЕ ГИ СОТРЕМЕ
СКОПЈЕ, ТЕТОВО, СТРУГА, ГОСТИВАР
СЕКОЈ ГРАД И СЕЛО Е МАКЕДОНИЈА
ТУКА СОНЦЕТО Е НАЈСИЛНО
СТАНИ МАКЕДОНЧЕ ОВА Е ТВОЈОТ ДОМ !!!
Еве текст а за видео кога ќе извадат ФА
Супер е, само ова ’’македонче’’ не е лошо да се смени во ’’македонецу’’ .МАКЕДОНИЈА НА МАКЕДОНЦИТЕ
БИЛА СЕКОГАШ И КЕ ОСТАНЕ
ЗЕМЈО МОЈА ЗНАЈ , КЕ ТЕ ЧУВАМЕ
СИТЕ ДУШМАНИ, КЕ ГИ СОТРЕМЕ
СКОПЈЕ, ТЕТОВО, СТРУГА, ГОСТИВАР
СЕКОЈ ГРАД И СЕЛО Е МАКЕДОНИЈА
ТУКА СОНЦЕТО Е НАЈСИЛНО
СТАНИ МАКЕДОНЧЕ ОВА Е ТВОЈОТ ДОМ !!!
Нема да одговара на ритамот,има видео 2-3 страни поназад ќе видиш.Супер е, само ова ’’македонче’’ не е лошо да се смени во ’’македонецу’’ .![]()
Кога би се пеело со долго О би одговарало.Нема да одговара на ритамот,има видео 2-3 страни поназад ќе видиш.