Навивачко Обединување. Послушајте патриоти..

• Креатор на темата Креатор на темата глагол
  • Време на започнување Време на започнување
Идејата за обединување е перфектна ама дали има сили за нејзино реализирање. Еве денеска е пример дека таа неможе да функционира. Уапсени 20 луѓе и никому ништо, а би требало ако ништо друго сега да има барем 500 луѓе пред полициска станица или пред министерство, или нека не се дозволи да почне МЗТ вечер ако не се ослободат. Идејата стварно е одлична ама за тоа треба огромна логистика и за жал треба политичка подршка што ние го немаме а и уствари не го сакаме.

Идејата за обединување е перфектна ама дали има сили за нејзино реализирање. Еве денеска е пример дека таа неможе да функционира. Уапсени 20 луѓе и никому ништо, а би требало ако ништо друго сега да има барем 500 луѓе пред полициска станица или пред министерство, или нека не се дозволи да почне МЗТ вечер ако не се ослободат. Идејата стварно е одлична ама за тоа треба огромна логистика и за жал треба политичка подршка што ние го немаме а и уствари не го сакаме.

Oslobodeni se ;)
btw politicka poddrska ne treba,treba samo jako srce i luge sto navistina ja sakaat Makedonija !!

Од Чкембари нешто има? Како што читам на фејсбук по нивни страници, тешко ова... :facepalm:

01.12.2012 Division Hanrievo
2012-12-01Skopje-FKMGP2-0Foto2-1.jpg

United we stand! United we fall!

Koga ke mu tekne na skopjanite i skopskite vlasti deka osven Skopje,Tetovo i Gostivar i ostanatite gradovi sme MAKEDONIJA, togas veke ke mozeme da pravime nekoe obedinuvanje a sega nie CKEMBARI kako gragani od 10 red isprakame edna jasna i cista parola do POVIKUVACITE i OSTANATITE:
DIRLADA,DA VI EBAM MAJKATA DA GO EBAM CELO SKOPJE I VASATA DRZAVA !!!
Еве ви и една порака од мене:

Чим они не прифаќаат, сега можам наполно да речам дека ова обединување нема никаква политичка заднина.
Они (нивните поглавни) се главни во штаб, со пари од штаб ги пратија во Скопје да ја рушат гарнитурата на Хари, така да сега со мирно срце можам и јас целосно да ја поддржам идејата.

И тука се руши секоја иницијатива за соединување....
Зашто така мислиш бе, па на крај краеава па кој фактор се они па само заради нив да не се спроведе оваа акција, ете ги од сите навивачки групи само они не прифаќаат и тоа само ради тоа што ова е започнато од Комити :tapp:.

А зарем не е поважно да има обединување тамо каде е најпотребно. Најважно е обединување на скопските навивачки групи а се што е од внатрешноста е плус и за респект.

Зашто така мислиш бе, па на крај краеава па кој фактор се они па само заради нив да не се спроведе оваа акција, ете ги од сите навивачки групи само они не прифаќаат и тоа само ради тоа што ова е започнато од Комити :tapp:.

Mojaта група би ја прифатила иницијативата,па макар била создадена и од Лебари Радовиш,сепак се работи за Македонија,нашата мајка,а кога немаме мајка (држава),немаме ништо,а кога немаме ништо,тогаш поубаво да не мавне еден гром и сите да не утепа.

Mojaта група би ја прифатила иницијативата,па макар била создадена и од Лебари Радовиш,сепак се работи за Македонија,нашата мајка,а кога немаме мајка (држава),немаме ништо,а кога немаме ништо,тогаш поубаво да не мавне еден гром и сите да не утепа.
Да ама они нешто друго имаат во главата, Независна Битола :facepalm:.
Ама реков не си никаков фактор они ако застанат позади идеава добро ако не кој ги ебе, останува како што пратам Кумани(за нив 99% сигурен сум дека ќе придружат) уште треба да излезат со став и ЦПБ( овие од центар-ја подржаа, на коки екипата пишаа дека до утре ќе обајвеле али мислам дека и они ќе се придружат).

Да ама они нешто друго имаат во главата, Независна Битола :facepalm:.
Ама реков не си никаков фактор они ако застанат позади идеава добро ако не кој ги ебе, останува како што пратам Кумани(за нив 99% сигурен сум дека ќе придружат) уште треба да излезат со став и ЦПБ( овие од центар-ја подржаа, на коки екипата пишаа дека до утре ќе обајвеле али мислам дека и они ќе се придружат).
Не коментирај за Чкембари пред време, утре ќе има точна информација.

Не коментирај за Чкембари пред време, утре ќе има точна информација.
Се надевам дека она горе не ви е официјално соопштение, мада од тоа што го пишуваат повеќето се гледа дека не се согласувате баш, од единствена причина што Комити ја покренаа инцијативата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom