Навивачко Обединување. Послушајте патриоти..

• Креатор на темата Креатор на темата глагол
  • Време на започнување Време на започнување
Политичко влијание има кај голем дел од навивачките групи , тоа се гледа по многу нешта , дури и јавно.

Они можат да испорачат инциденти за нивни потреби , а можат да порачат и педантен однос од навивачите.

Ќе бидат причина овие влијаниа што нема да дозволат вистинско обединување.

Толку од мене , уживајте.

Балисти и Шверцери не се нешто поарни бе подрумец,па тие “навивачки групи“ ги контролира ДУИ,па имаа фракции на ДПА,па се бркаа низ стадионот во Тетово со пушк и пиштоли,па имаше примирја ;)
Еее уште не знаеш ти,ама тука си прв да изиграваш Мајка Тереза и на секоја слична тема,те знаеме ние каков си,ајде мрш сега.

Ваљда знае раководството на комити во што се впушта... ова бара и жртви бара а бара и лидер да искочи пред сите со ставот (ова зборам за поединец безразлика која навивачка група).

Неможе Јохан да скапува во зандани само зошто не се подмитуваат курвине (судиите) во Хаг ж (што мислите зошто го ослободија косоварот?)... т.е се чека да се термин кога одредена гарнитура ќе го искористи за да се добијат избори. СРАМОТА!

Битно е првиот чекор, а засега е најбитно да нема зла крв помеѓу комити и автокомандоси, и CPB и Фемили, пошо срце ми се кине македонци коа се тепаат меѓу себе.

Прва работа, битолчани нема да сакаат затоа што тие луѓе имаат друг менталиет на размислување, а комитите од толку јадење гомна и правање несоодветни работи по другите градови сега ми зборат за некакво си обединување ?!!? марш бре .

ЃАОЛИ Кичево
Ѓаоли Кичево ја подржуваат оваа иницијатива на Комити, да се обединиме дур не е прекасно за нас и за нашата татковина. Македонски знамиња секогаш има на стадионот во Кичево, секоја македонска навивачка група секогаш била добродојденa во Кичево. ВРЕМЕ Е ЗА ОБЕДИНУВАЊЕ НА СИТЕ МАКЕДОНЦИ! Македонија над се, Македонија пред се!!!

глагол Едитирај го првиот пост, секогаш кога навивачка група ќе излезе со сопштение дека ја поддржува иницијативата и дека ќе се приклучи.

1. Комити - Скопје
2. Фемили - Скопје
3. Гемиџии - Велес
4. Ѓаоли - Кичево

Он топик. Редно време беше за овој повик, се надевам ќе биде прифатен од сите.

да бев воџа на Кумани , само насловот да го прочитав веднаш со две раце ќе потпишав ( без да се двоумам ) :)
Би било подобро повеќе на терен или пак на лице место да се договоруваат вакви средби или акции , не ми се допаѓа преку интернет или секој да знае што се случува ... Полни сме со идеи само немаме капацитет да ги искористиме ;)

супер идеја!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! што се однесува до мене на секое ќоше би ставил македонско знаме, а не само на трибини. :cuc: се надевам на голема поддршка

супер идеја!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! што се однесува до мене на секое ќоше би ставил македонско знаме, а не само на трибини. :cuc: се надевам на голема поддршка
Само шеснаестокрако сонце , батали тој ...

Коментар на Чкембар под изјавата на Ѓаоли дека и они се приклучуваат:
more koj ve eba
:pos::pos::pos:

Коментар на Чкембар под изјавата на Ѓаоли дека и они се приклучуваат:
more koj ve eba
:pos::pos::pos:
Ne sledite i na fb i sekade :D toa e negov licen stav i nema nito strasno vo toa !
--- надополнето: 1 декември 2012 во 00:18 ---
ps.patem gledam sega nema takov komentar da ne ti se ima pricinato :D
--- надополнето: 1 декември 2012 во 00:20 ---
ama za toa ima iskoplesirani deca kako ovaj
Angel Kuzmanovski bitolski picki !!!
пред 4 минути · Ми се допаѓа · 1
--- надополнето: 1 декември 2012 во 00:22 ---
p.p.s. samo da ve informiram utre go plakam internetot koj mi bese isklucen 8-9 meseci i ke bide zustro na kajgana sledniot period :P
--- надополнето: 1 декември 2012 во 00:27 ---
Во претхдниот мој коментар заборавиви да споменам дека овде би требало да коментираат само навивачи а не некој падобраници на темата и тој албанецот убо пиша за политиката дека мож многу работи да заебе во овај предлог на комити е сега дали ќе му е од интерес вакво нешто за полесно да манипулира со нив или па нема да сака да бидат здружени да не се уплашат партиите па ќе го ебат планот на комити ќе видиме во наредниот период !

Давам предлог да се соберете сите навивачки групи, и протест пред собрание зошто таму е проблемот.

Насилни протести и обединување мислам ќе не однесат во несакан правец, а може е и тоа целта на обединувањето ништо чудно, кога знаеме колку е вмешана политикава во навивачкиве групи. Можна е манипулација, у пм сме отидени, ме фаќа став, ако трне работава во погрешен правец отидовме јабана.

Официјално наваивачката група Division Hanrievo, се вклучува во обединувањето на Македонските навивачки групи. Ги известуваме нашите членови и подржувачи, дека нашата татковина е најбитна и само со обединување на сите нас ќе можеме да ја одбраниме. Затоа ривалството со други групи го тргаме на страна имаме многу поголем проблем а тој можеме да го решиме само ако бидеме сите заедно и сложни. Секоја Македонска група која нема да го почитува ова обединување ќе ја сметаме за анти Македонска група, односно наш противник. Најбитно пред се е секоја група на своите натпревари да го истакнува нашето знаме, и да ја докажеме неговата голема вредност затоа што во последно време истото тоа е предмет на исмевање. Да се истакнуват пароли поврзани со нашата држава да се дигне патриотизмот на повисоко ниво, ќе имаме заеднички хуманитарни акции каде ќе си помагаме меѓусебно.
ИЛИ СИТЕ ЌЕ СЕ ОБЕДИНИМЕ ИЛИ НЕМА ДА ПОСТОИМЕ.
Поздрав од Дивизијата ;)

По настаните коишто се случија во нашата држава минатиот месец ние навивачката група Комити прогласуваме еднострано дека на натпреварите кои што ги игра нашиот клуб во било кое натпреварување ќе ги смениме критериумите на навивање.
Имено против секој македонски клуб повеќе нема да практикуваме негативно скандирање на било која основа. Најстрого забрануваме нашите членови да напаѓаат физички или вербално други навивачи Македонци без разлика дали на натпревар или надвор. Мотивирани од помислата за обединување, прогласуваме дека ќе ја закопаме непријателската секира.
Да направиме примирје кое ќе биде само почетен основ за понатамошна соработка, бидејќи нашата држава е над се, и секое ривалство мора да се згасне доколку сакаме понатамошна соработка.
Ги повикуваме сите навивачки групи да не известат доколку имаат било какви идеи во кои ние секако би се приклучиле, да го надминеме егото и ривалството и да почнеме да гледаме за една поголема цел. Нека ова биде само прелиминарна согласност за сите навивачки групи да покажат иницијатива за обединување.
Како прва акција предлагаме овој викенд да се извади парола “Послушајте патриоти” на црвена позадина со жолти букви која што ќе стои на оградата на сите трибини, а ќе биде попратена со истоимената песна.
Ние ја поддржуваме секоја иницијатива, така што ќе ја поддржиме и идејата на Фемили Аеродром и ќе понесеме Македонски знамиња на нашата трибина во Недела.
ПОВИК ДО СИТЕ!
Ова нека биде само почеток на нашиот глас !
Од мали идеи до големи чекори!
ВО НАПАД ВО НАПАД ЗА МАКЕДОНИЈА и ПРЕДАВНИЦИТЕ ПАТАТ !! http://www.komiti.org/вести/Навивачко-Обединување-Послушајте-патриоти
Фалаа богу веќе ... Ова е најпаметно нешто што сум го прочитал во последно време ... :cuc:
Се надевам и на другите навивачки групи ќе им дојде памет конечно ќе ни се подоправи државава, па ќе се знае кој во која држава е, и каде му се наоѓа местото... Уште еднаш :cuc:

Давам предлог да се соберете сите навивачки групи, и протест пред собрание зошто таму е проблемот.

Насилни протести и обединување мислам ќе не однесат во несакан правец, а може е и тоа целта на обединувањето ништо чудно, кога знаеме колку е вмешана политикава во навивачкиве групи. Можна е манипулација, у пм сме отидени, ме фаќа став, ако трне работава во погрешен правец отидовме јабана.
другар , сигурен сум дека нема да има никаков политички фактор у обединувањето , после сите срања мислиш да подпаѓаме под нечие влијание ?
се знае ако државата не работи во наш интерес нека знаат дека ќе имаат разгневена толпа ( навивачи )
сигурен сум дека нема да подпаднемо под ничија провокација , сигурен сум , кога ако не сега ????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom