Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Прегледај го приврзокот 399381
Каскадери Гостивар како поминавте во Струмица?
п.с. добро возете на две гуми
Abe cudna rabota ja otkrija drogata so cuda pravi poslednove dve, tri godini I mislat taka sekade mozat I ke mu pomini kako vo Gostivar
Samo nejasno zosto od tolku stadioni odbraa bas Strumica da igraat, dali deka imaat i benziski kupeno ili nesto partiski mu vetuvaat miren teren ke pokazi vremeto !

Abe cudna rabota ja otkrija drogata so cuda pravi poslednove dve, tri godini I mislat taka sekade mozat I ke mu pomini kako vo Gostivar
Samo nejasno zosto od tolku stadioni odbraa bas Strumica da igraat, dali deka imaat i benziski kupeno ili nesto partiski mu vetuvaat miren teren ke pokazi vremeto !
Зошто играат во Струмица?

И браќава ваши од Гостивар денеска у Струмица дарувале крв, не своеволно ко вас но сепак може да се смета како хуманост
Вас ве немало, премногу крв сте дарувале вчера па не сте биле во можност за патување

И браќава ваши од Гостивар денеска у Струмица дарувале крв, не своеволно ко вас но сепак може да се смета како хуманост
Вас ве немало, премногу крв сте дарувале вчера па не сте биле во можност за патување

Tocno e deka deneska ne bevme prisutni vo Strumica. Po sostanokot so nasi clenovi, resivme da ne doagame zatoa sto sekogas koga dojdovme, dozivuvavme uzas od vasite napadi. Ne znam sto se sluci so nasite braka, se nadevam deka nekoj od niv ke kaze, no iskreno mislam deka zgresile sto patuvale, znaejki deka vo vasiot grad nikoj ne pominuva bez posledici.

Tocno e deka deneska ne bevme prisutni vo Strumica. Po sostanokot so nasi clenovi, resivme da ne doagame zatoa sto sekogas koga dojdovme, dozivuvavme uzas od vasite napadi. Ne znam sto se sluci so nasite braka, se nadevam deka nekoj od niv ke kaze, no iskreno mislam deka zgresile sto patuvale, znaejki deka vo vasiot grad nikoj ne pominuva bez posledici.

received_1056757821628770~2.jpeg

Диши длабоко. Следниот пат ти цафу пафу и дружината со калаш да се појавете, да ја зголемете храброста. Пиштолите се за деца

Зошто Рибари не навиваат во второ полувреме? Сега пуштив стрим и копот каде што беа прво полувреме е празен.

Зошто Рибари не навиваат во второ полувреме? Сега пуштив стрим и копот каде што беа прво полувреме е празен.

Тепачка со полиција, приведен член и напуштање на трибината.

И кај нас топ бројка и топ навивање во Ѓорче. Атмосфера подобра отколку за титула кога ср боревме играјќи во Ѓорче. Промовирани нови капи.
Се изненадив дека имаше над 250 луѓе по моја проценка.
Уште повеќе се изненадив на топ бројката против Струга во средата, особено што имаше многу млади од тој дел на Скопје.
Очекував дека после сите порази ќе спласне бројката на крајот од полусезоната, но згрешив :D

Тоа што не ми се допаѓа е што одредена група на млади оди на утакмиците што им се на поблизок стадион. Пример во Маџари доаѓаат помлади членови од Маџари, Ченто и Илинден. На ФФМ бројката ја прават (Ново) Лисиче и Аеродром. Денес во Ѓорче сосема други деца од Ѓорче, Влае, Волково, Тафталиџе, Карпош.
Не може во тие години да ти е оправдување далечината. Од кај мене од населба пешки сум одел по 10 км во насока секоја недела. Па уште пофилм ни било да се напукаш во некој автобус, да грми по пат. Не дека и сега го нема, али имаме една бројка од 300+ деца меѓу 13 и 19 години, али како на сме и да доаѓаат според стадионот на кој играме.
Од друга страна, ептен се радувам што и ваков скапан Вардар убедливо највеќе млади привлекува во Скопјево.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom