- Член од
- 23 август 2020
- Мислења
- 297
- Поени од реакции
- 495
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da gi prasame zosto na Makedonija Albanija 94ta ne ste im dosle na pomos? Lokalni patrioti ste cel zivot zatoa i ve procenija Vojvodi uste odamna deka ste picici vo dusaМакедонци Битолчани,прашај ги постарите војводи со кој навиваа на времето и кој ви ги бранеше селата и градот.ама сега скопјани ви се миленици плус воџа имате во комити.па сега зборате против.уствари шо ти објаснувам.
Brate ti se bodesПрегледај го приврзокот 397731
за подобар вардар за подобро утре гласај за дпмне и одгодина северен вардар ќе биди
So vas nikad vise, pa ni tad !
So vas nikad vise, pa ni tad !
Druga rabota ne e isto kur I koleno , edno e aktuelen gradonacalnik I politicar vo kopot na tribina I ispektori od alfi ,a sosem druga da si iskoristen zloupotreben za politicki marketing !
Da rascistime ednas za sekogas Hristo Kondovski I slikite da ne se zloupotrebuva od crtacite na koreografii sorabotnici so mvr I vmro .Nie na toj den (bratsko derbi) bevme pokaneti od noviot gazda na klubot Pece Korunovski so taa firma Bitola sport ili taka nesto gi kupi akciite od prethodniot sopstvenik Pece Stojcevski arno ama vo pozadina na prodazbata stoel Hristo I toa go vidovme na lice mesto na stadion kade osven za prodazbata I primopredavanjeto na klubot odnosno nov gazda planot I proketot za slednite godini izleze platen politicki marketing(slikanje ,izjavi plus uslinot od AMS) za so se stramime I ograduvame pa site" nie" so bevme na lice mesto se povlekovme od vodenjeto na grupata ja priznavme greskata I namestaljkata koja ni ja napravija pa od koga ja ispravivme rabotata I se vrati klubot pod opstinska kapa oti postose opasnost da se raspadnime se povlekovme I grupata si ja vodat novi mladi decki !
Treta rabota da ti napravam sporedba I objasnam ova tie kako sega sto pravi MM i bara care spas za klubot taka togas nie mislevme samo dobro za klubot I deka konecno ke se najdi resenie finasisko sto e legitimno da baras care I podobro resenie za klubot (oti ke se raspadnevme) no sosem drugo e da se so nas tie istite politicari na tribina i vo kopot za nivni marketing pa taka da nema sporedba a vie osven orce ,pio koj sakate zemete si na tribina sonceva revolucija ,more se so vi dusa saka toa e vas problem no nema vrska sporedbata i toa e nebo i zemja pa uste da plukate po drugite ultras no politic da zborate za grubi I mitko a vie ste better dosta so dvojni arshini odete crtajte koreografii,piro ,videa prajte dodeka ima pari ako nemate igraci I plati no golemi ste vie si znaeete so e prioritet ako ne ke ve zgrizi mihajlo vo vatrostalna1961 pa tamu ke si odite
Samo malku retardirano mi e da se brani nesto sto ni maten vardar ne mozi da go isperi no rekov vie se znaete golemi ste da baras spas od toj (politika partija)sto vi gi napravi site problemi so klubot I grupata e pathologija I sadizam pa uste grujo da go pobarate I branite ke bide vrv a edno vreme i nego go cekavte so nekoj (ungarski)sponzor koe dno I nisko paganje za greota
Никогаш ама никогаш ,не застанале сите чкембари зад некој политичар или политичка група а поединци е факт дека мешале ,како во секоја група ,во сите групи има поединци шо ја користеле за нивни интереси ,имаш деца ,луге во чкембари шо трат ,многу години ,со чистина како и во други групи ,шо се избориле и борат од се срце ,со идеологија и никогаш на никој не се предале ,за да биди НГ групата како шо треба ,многу невистини и тези се вртат искривени за Чкембари, тој шо е прав навивач без инает без его и суета одма ке разбери,невистини поке време читам кој како ручал,за тој шо се спомнува преседател бил на фк пелистер и брат му негов е загинат во војната во 2001 ,значи неговата фамилија е изгорена ,и седнал ручал како управа преседател шо е сегде во свето така,никаков грев ,многу сме поможиле сегде во овие 40 години и ,со војводи и други групи ,лично кај мене во куката моја ,сум бил помал тогаш,се дружеле со роднина мој ,тетовчани имат спиено три дена јадено пиено ,пречекани а и многу пати ,одено Тетово од постарите Чкембари од Баир Фанатикс се викаа порано, од кај училиштето Тодор Ангелевски оти Баир е голем поим поке населби се таму,и то време едни тетовчани беа со Битолчани други со скопјани, случката за во Гостивар ко одеа на кошарка Војводи Чкембари заедно еден член на Војводи ја украде буквата од фанатикс знамето и ја однесе на запад знат постарите шо биле на та утакмица, имаме имат многу членови путер на глата,ама и многу поке чисти деца и после ова слика ова случка најчиста група и најчисти млади деца и постари шо останале чисти преку 25 години на трибина ја водат групатаИ после ќе се правело некакво обединување со Битолчани? Што не можат да направат разлика помеѓу водење на групата и присуство на утакмица. Орце е единствен што даде каква таква поддршка за Вардар, кој и пред да стане градоначалник идел и го гледал Вардар, 100 пати објаснето од страна на @Saber Rider.
Група која што ОФИЦИЈАЛНО ЗАСТАНА позади кандидат за градоначалник од партијата која што буквално го уништи Македонскиот народ, збори за присуството на Орце на трибина и за некаква политика. Кој кого ебе овде? Раководството на групата, фактички целата група ЗАСТАНА ПОЗАДИ СДСМ, и вие гревови едни најдовте да зборите?
Прегледај го приврзокот 397713
И кавадарчаниве што им влага Митко Јанчев на терен да се тепа, најдоа да јадат гомна? Буквално сите Македонски екипи јадете општински пари, ама Орце бил на трибина со Комити и сега тоа е проблемот. Браво, секоја чест на размислувањето и на паметот што го имате.
За козоебачите што да кажам тие прво треба да добијат статус на човечки суштества, бидејќи моментално се поблиску до животинскиот свет него ли да ги наречеш луѓе, за да процесираат некои работи во нивните малоумни глави.
Чкембарско-шверцерска коалиција. Со јако друштво сте се фатиле Битолчани, алал да ви е, секоја чест.,
Секоја чест за Војводи, клубот им претрпе еден куп лоши моменти, буквално избркани од нивниот стадион ради шиптaрите, останаа лојани и се борат да го спасат Тетекс и да го вратат во прва лига. Единствена група што има секаква почит од мене. Нивната прослава остана во втор план поради дебилните муабети на Битолчани и козоебачите.
Decki pazete nemojte slucajno da napravite nesto protiv vojvodi i komiti.Prvata grupa ne postoi veke podolgo vreme pa dzabe ke im zemete trans za vtor pat a kaj drugata moze da jadete delo napad na gradonacalnik ili uste poloso napad vrz sluzbeno lice![]()
Прегледај го приврзокот 397731
за подобар вардар за подобро утре гласај за дпмне и одгодина северен вардар ќе биди
Братко, заборави да се логираш од Спасителскиот акаунтАма кај вас директно на трибина ви е политичарот, не во клубот (е и таму, ама ај). Црнилото е што вие го држите на трибина, крај. Џабе ви се муабети за други групи, сега вие сте на ред, а другите сега ви е јасно како "групата" го држи клубот.
И тој сум?Братко, заборави да се логираш од Спасителскиот акаунт![]()