Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Па нормално Вардар гостува, вие постоите за нас, така сте настанати така и ќе ве снема кога ќе дојде моментот
Автоматски споено мислење:

Odamna nemalo dojdeno vo Cair poslab protivnik , nie go kazuvame posledniot zbor 2 3 godini vo Mk fudbalot , vie kako novopecani prvo ligasi , ne znam dali mozete da se snajdete vo vakvi okolonosti .
Shkupi e 10 skali nad Vardar po sekoj segment momentalno

Па нормално Вардар гостува, вие постоите за нас, така сте настанати така и ќе ве снема кога ќе дојде моментот

Odamna nemalo dojdeno vo Cair poslab protivnik , nie go kazuvame posledniot zbor 2 3 godini vo Mk fudbalot , vie kako novopecani prvo ligasi , ne znam dali mozete da se snajdete vo vakvi okolonosti .
Што глупости изнатреска сега ни ти незнаеш

Што глупости изнатреска сега ни ти незнаеш
Нека се радува остави го, кој знае од кога не бил на стадион го дрма атмосфера сега.

@Спасителот.
Дали сега јас требит сеир да фаќам!?
На шо личит види си ја трибинава... и бројкава...
Прволигашки фудбал... дуел плус со албанска екипа...
Е ова ти е контра за едно наше слабо издание на ракомет кај шо пушташе скрин дека сме биле 20 души и незнаеше како да се изнајајш лајна за Рибари!
Зато не се скокат многу.
Шо да фаќаш бе сеир сељандуро,ве шуткаја како мачки во Каменица,ти си последен за сеир фаќање

NE PISUVAJ GLUPOSTI DEKA CEL FORUM KE IGRA KUR SO TEBE HAHAHAHAH :vozbud:

Se dodeka ne se splotime vistinska falanga ke bidime gragani od vtor i tret red pred sponovite koj momentalno so eden povik imat po golema sila od site nas zaedno pozz

За жал револт ме крена пак да коментирам. До кога МАКЕДОНЧЕ ќе бидеш ебано? Какво ривалство помеѓу македонски групи бе луѓе гледајте што се случува кога ќе почниш од ФФМ ке завршиш на РФМ. Симнати од зад рид, од племиња ни раководат со свети работи. ДОДЕКА НЕ СЕ КРЕНИМЕ СИТЕ ЗА ИСТИ ИДЕАЛИ ЌЕ БИДИМЕ ПОНИЖУВАНИ. Со наши пари си ги раководат клибовите и НГ, ова почнува сериозно да ме загрижува.

Абе... Нели не беа со вас тие одзади шо стоеја?
Море ајван еден види како се облечени тие назад и види кој е на сликава.
Ова е прв и последен пат кај шо ти враќам пошо стварно си преглуп.

giphy.gif

Каменица Саса - Охрид
Me interesira zosto samo BF odat na gostuvanje na fudbal, a ne cela ekipa na Ribari?
A na rakomet obratno.
I sea ispagja deka nemate problemi i se bilo okej, ama mene ne mi izgleda taka.

Kako grupa so dobra mladina i navivacki kodeks, pod itno treba da si gi resite rabotite za da mozi da odite napred. Oti vaka nisto ne prajte. Zamislete kolku ke bese poinaku da bevte 20-30 dusi na ova goatuvanje i site da mu se vratevte, odma ke se krenese rejtingot na grupata.

Ova e dobronameren sovet.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom