Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Фали ме усто...
Во кое поле имате најголем раст?
Бројката на трибина секоја утакмица ви паѓа се надоле, кореографиите што ги правите ви се полоши и полоши, пиротрхника сте од секогаш катастрофа, графити горе доле сте добри.
За каков раст зборувате за одење по 5 души на гостување? (Муабетот сега "барем одиме")
Далеку сте од добри навивачки изданија со исклучок на неколку добро обработени утакмици али и тогаш сте биле под просек.
Ако за вас ова гостување во Кавадарци ви е едно од "НАЈДОБРИТЕ" тогаш престанете да кажувате како сте вие пример за некоја група.
По ова сето ваше самопофалување ми го сменивте многу мислењето за вас, ако во нешто сте добри оставите да ве пофали некој друг, сам се фали тој што знае дека е аматер.
A Lozari slika od rabotnicki tikves ke vidime ? Mene uste ne mi e jasno pisuvaat ovde citam od Komiti deka ne gostuvate radi sto ste vo problem, ja mislev nekoj zaebancii deka se ama zarem vistina e?

Последно уредено:
Фали ме усто...
Бројката на трибина секоја утакмица ви паѓа се надоле, кореографиите што ги правите ви се полоши и полоши, пиротрхника сте од секогаш катастрофа, графити горе доле сте добри.
За каков раст зборувате за одење по 5 души на гостување? (Муабетот сега "барем одиме")
Далеку сте од добри навивачки изданија со исклучок на неколку добро обработени утакмици али и тогаш сте биле под просек.
Ако за вас ова гостување во Кавадарци ви е едно од "НАЈДОБРИТЕ" тогаш престанете да кажувате како сте вие пример за некоја група.
По ова сето ваше самопофалување ми го сменивте многу мислењето за вас, ако во нешто сте добри оставите да ве пофали некој друг, сам се фали тој што знае дека е аматер.
Од кој ќе добиеш бе пофалба од спасителот или еаст бојс?
Неможеа да ја коментираат паролата па за да помине како ништо да не било бараат замерки за знамето што било наопаку, голем кур ајде ако толку си навивачки едуциран да коментираш наши изданија дај да комрнтираме малце за вашите последниве години.
Освен утакмицата со Вардар што по мене и тоа не беше нешто да паднеш на гз, дали имате друга утакмица каде сте биле за пофалба 30 луѓе на трибина 15 од нив у15, на гости ве нема никаде стравот в коски (подобро да се појавите 10 луѓе од колку да барате изговори со забрани за гостување) кога сме кај корео и пиро што толку вие сте извадиле за да плукаш по нас?
Освем тие копираните кореографии од точка до точка на фирма не сте извадиле ништо.За срамот да биде уште поголем и тотално да ве распаднит ко група беше паднатата кореографија пред дерби на работ висите и стравот го покажвите со то шо не сте појавени никаде.
За разлика од вас и Рибари имале проблеми со Комити па никогаш не сме паднале на ваше ниво да не гостуваме, напротив последниве години сме сегде кај шо играт Охрид со не најавено гостување без полицика и така ќе продолжиме ако треба и 3ца ќе одиме ама на ваше ниво не паѓаме .
Спортаки поздрав.

Фали ме усто...
Кој кажа дека ни е едно од најдобрите гостувања? Кореографиите се тие шо се во наши можности, се трудиме и учиме за секоја наредна да е подобра. Бројка каква сакаш во очајна лига. Со небитно ФК Скопје во работен ден, гостување со мртва Беласица на 250км, во ист ден обработена утакмица дома на ракомет. То се викат константност. Најглупо ми е да дебатирам за бројки, ама вие најдовте да зборвите, прва лига со Шкупи сте 20 души. То шо требит да кажит, да сте втора лига со Арсими немат ни да се појавите?

На фб на таа m net има видео од преносот меѓу Куманово и Шкендија Арачиново.

Племето одма почна да плаче откако примија втор гол и да се закануваат. Таму од 1:51:00 ги има инцидентите во кои прво полицијата ги брка македонците од трибина, а после племето тргнува да се тепа со нив. Тројца ебр скокнаа ограда, за минута ги смирија.
Одма со закани, пошто не можат со пари да купат неколку утакмици.

Секаде треба ќотек да јадат мамицата нивна. А ќе гостуваат и во Илинден и во Драчево и во Аеродром и во Лисиче. Треба да си ги гледате локалните клубови, затоа што македонците јадат тежок терор и им треба помош од публика за вакви дуели. Најкриво ми е што никогаш не гостуваа кај мене во населба ни они, ни Илири (овие дојдоа десетина души кежуал, ги построивме за 5 минути, си се вратија во кола директива), ни Шверцери кога играа трета лига, ни тие на Сарај (а на домашен терен им се курлеа на нашите играчи) на времето.

Имаа голема среќа што беа од таа страна кај што имаше повеќе жени и деца и тешко беше да се стигне до таму зошто ЕБР беа позади нас инаку ке се случеше инцидент од поголем размер и ке јадеа јак ќотек , а инаку провоцираа и играчите на Арачиново на секоја можна шанса . Се гледаше дека се дојдени само за да се направи инцидент и да се провоцира на национална основа .

Курташак си играме, да видиме дали ќе приметит спасителит.
Знаев дека е некој трик, будалчиња!! Инаку сте повеќе од способни да водите фејзбук профил.:ROFLMAO::notworthy: Не сте нормални што не ќе пишете за да сте во право.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom