Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Што е тука неуспешно ?
Им влегле на екипа дур праат корео и ги измочале во нивна сала во нивни град?

Или рк вардар знамето е акција ?
Или капчето ?
Или лисиче маичките ?

Не споредувај нешто што неможе да се спореди .

Последно уредено:
Ти ја разбирам поентата, но сметам дека секоја генерација има свој некој терк, некоја своја цел...едноставно не може да се водиме според тоа што било, ниту што ќе биде. Да, групата имала многу големи кризни моменти(да не навлагаме во причините), можеби ќе ги има пак, но оваа генерација е сега и тука и ова е ЕДИНСТВЕНОТО време во кое ќе може да покаже што знае и умее и затоа мислам дека е правилен патот. Мислам дека тоа е најважното што се предава на следните генерации - поривот да се оди до максимумот, зошто ако тоа го нема, секако бадијала ќе биде се.

Не можеме да создадеме омраза таму каде што веќе е создадена. Како што и пишав погоре, Лозари сами си го избраа овој пат. Никој со сила не ги тераше да се шлепаат на битолчаните, никој со пиштол не ги тераше да удрат ниско. Ги понесе еуфоријата, се заебаа и изгубија. Толку е. Поздрав.
se slagame recisi za se, mada mislam Komiti pocnaa prvi so napadot posle rakomet vo Kav, ovie vratija na barazot vo Kav (pak ke kazam, ne opravduvam NIKAKO odzemanje na bilo kakov rekvizit nepovrzan so NG, osobeno maici od pazar, dresovi od klub i kapcinja so klupsko logo), megutoa verojatno smetale deka na toj nacin ke pokazat, kolku-tolku deka se relevantni i deka ne moze sekoj da se sheta niz gradot kako ke posaka. Isto beshe i so maicite grobari kavadarci verojatno..jbg, se nadevam deka vo nedela ke ima dobra brojka i duel na tribini od dvete strani(bez incidenti se nadevam samo deka ke pomine iskreno), mada posle ova ova sto izgubija Lozari ne znam kako ke se isperat..
Pozdrav

Ne znam kolku vo ozbilniot navivacki svet e vredno ova odzimanje del od koreografija zatoa sto realno moze da mu se sluci na sekogo. Sigurno armija od 500 navijaci ne im go cuva grbot na trojcata koi crtaat pretezno na javno i vidlivo mesto, no kako i da e posle onie slucuvanja od maj, Lozari trbalo malku poveke da pripazat, a koga veke imaat kodosi u sopstevni redovi imale idealna prilika da gi namestat protivnicite, ama za toa treba i muda i znaenje koe oni ocigledno gi nemaat, za razlika od Komiti koi vtor pat za 3 meseci im se pojavuvaat u grad. Tretiot pat da nema zrtvi samo....

Steta sto Cigani ja iskoristija parolata "izabrali ste pogresno drustvo" posle paganjeto udaren transparent na Fedayn u sred Rim, sovreseno dobro odgovara na ovaa situacija od vcera. So zeleni bukvi sekako :)

Де де, сто пати ви кажав, не му реплицирајте на Спасителот. @Комита Ултрас треба да му стегне бан од темава.

1. Не е навивач, никогаш не бил дел од навивачка група. Прати спорт и има некои основни познавања.

2. Се работи за еден досаден битолчанец што на форумов е над 15 години. Гледа каде има активни теми (од било која област од животот) и прави фејк акаунти и пишува глупости со цел да разгоре дискусија. НЕ БИДЕТЕ ГЛУПИ ДА МУ РЕПЛИЦИРАТЕ ЗАТОА ШТО САМО ТЕРА ИНАЕТ. Он нема поим ни што, ни дали се случило нешто, тера само контра со цел да се палат и да му реплицираат. Мислењата ги темели на тоа што чита по стари мислења на темава или што чул нешто од другари што има од Чкембоси.

CESTITKI ZA ODZEMENOTO BELO PLATNO, dobro ste go naboile hahahahahha
kakvi prevaranti ste vie ej
Каков дебил си ти, што не ја разбра поентата со "ОБОИ МЕ" и со "ЈАСМИНов цвет".

Не се секирај, за дебили како тебе убаво се ќе објасниме во недела. Него браќава, фајтери се еј..

Каков дебил си ти, што не ја разбра поентата со "ОБОИ МЕ" и со "ЈАСМИНов цвет".

Не се секирај, за дебили како тебе убаво се ќе објасниме во недела. Него браќава, фајтери се еј..
Oh be dusice zlatno sega kako ke se vadime ?

Zagreota ste site , komiti sto se objasnuvaat , ckembari sto baraat nesto da gi odbranat bratcinjata, lozari molk.
Odete rabotete nesto vezbajte trenirajte i glejte si go klubot.

Вадење? Друже, уште пред клипов да искочи ја објавивме "ОБОИ МЕ", со јасна намера и контекст. Убаво се беше напраено, буквите беа убаво подредени, штета беше така да остане:) Кога веќе некои дечки избегаа..:)

Ама за жал од креативност сте оперирани, така да бадијала праиме муабет..

Уживај во денот и вечно нека мириса на ЈАСМИНов цвет!:)))

Без провокација, некој од лозари да објасни нешто да дај некое инфо?

Прашувам за да ја слушнеме и другата страна оти не видов никој да пиши за случувањава од вчера од ваша страна.
Автоматски споено мислење:

Не се отвора видеово, некој друг линк? Видеата се избришани од YT

Последно уредено:
Koj kodeks koj pravila zboris ti be zelko edna nepismena ?!!! Sto napagate so nozevi cel zivot ? Koj kodeksi ti mi zboris be picki vo dusa ste bevte i ke ostanete
Да Куртон вие сте најдобри на цел свет!!! Сите се пички во споредба со вас!!! Вие сте единствената група која следи правила и кодекси во целиот свет!!! Вие сте најдобри на светот!

Како кореото на Лозари, ете така :)
Лозари си молчат, зошто какви такви се едуцирани, ја капираат поентата, разбираат. Штета само за толку креп трака, буквите добро поставени. А вие кутрите уште се обидувате тука да продадете некое кило магла. Од десет поенти, сте се фатиле за најнебитната. Очекувам коментар "Да беше знаме ќе го бранеа, немаше да избегаат, вака за корео не вреди да се тепа":))

Плеснаја ddos скопскиве за да не се гледа како напаѓаат со ножеви и крадат бело платно, па ги тргнаја од страната.:tapp:
Inace i snimkite se izgubeni od youtube… i ako se otvara stranicata vecerpress snimkite se briseni…

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom