Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Најкирво ми е една свиња од Чкембари дојден пред да дојдат они седи и ги чека кај нив горе пред трибина да влезат за да почне да се курчи и да добива сила,не бев сигурен дека е од нив после го видов како доби сила каско беше.Многу ми е криво што не го претепав па макар и ме уапсеа и ме однесоа во станица.Суратат му го знам ќе налета низ градов наш убав

Кога сме кај баклите како што знам и комити фрлаа по обична публика во Кавадарци на купот у ракомет?
Не лажи, Комити фрлија бакљи кон Чкембари, ама долетаа само на терен и ќе погодеа мали девојчиња што во тој момент играа на теренот. Нешто што наиде на осуда од сите нас, пошто треба малку и мозок да се користи кога се прави нешто, не сме единствени актери на утакмиците.

Најкирво ми е една свиња од Чкембари дојден пред да дојдат они седи и ги чека кај нив горе пред трибина да влезат за да почне да се курчи и да добива сила,не бев сигурен дека е од нив после го видов како доби сила каско беше.Многу ми е криво што не го претепав па макар и ме уапсеа и ме однесоа во станица.Суратат му го знам ќе налета низ градов наш убав
Мене ми е криво шо навивачи ко тебе се курчет на форумов
И да си го видел немат потрееба од коментари овде, било поминало.

Не лажи, Комити фрлија бакљи кон Чкембари, ама долетаа само на терен и ќе погодеа мали девојчиња што во тој момент играа на теренот. Нешто што наиде на осуда од сите нас, пошто треба малку и мозок да се користи кога се прави нешто, не сме единствени актери на утакмиците.
Едната бакла замина во публиката, друга кај девојчињата што играа во терен.

Последно уредено:
Мене ми е криво шо навивачи ко тебе се курчет на форумов
И да си го видел немат потрееба од коментари овде, било поминало.
Ок,не се знаеме.Ќе се запознаеме ќе ти знаеш што се имам направено за групата.

Ок,не се знаеме.Ќе се запознаеме ќе ти знаеш што се имам направено за групата.
Можит на гз ќе паднам ко ќе ми раскажвиш.

Последно уредено:
Уффф каков ден. Ова му треба на Скопје секој викенд. Новиве генерации ќе ја дигнат групата како никогаш до сега.

336644171_1227751538110648_3349273018632931356_n.jpg

Иначе, не се разорачувајте, имате уште шанса за титула. Ебате селендрите цело пиро на блок 5 го потрошивте. Влеговте како дома да сте, претрес 0. Џандариве уште да земеа телефони да се сликаат со вас.

ckembari ve mocea u srede skopje i sea koja via e propagandata ke im go pusite da ne praat seir i tie, frlavte so sisinja, idete do sred sala i se vrakjate nazad.
Ti kazuvam srekja sto imase specialci kaj ckembari poso za fight vie ne ste a za da jadete gomna u kajgana forum i za tastatura tepaci raka vi davam.

А ти, земи мајчина душица и смири страсти.

Последно уредено:
Тензично дерби , добри бројки кај двете групи, Комити позади гол двата пуни блока и плус долниот дел полн ..над 1,200 луѓе
Чкембари околу 400 ...

Инцидентот дојде кога Чкембари почнаа да фрлат бакли кон обична публика , што предизвика влез на Комити на терен и доаѓање скоро доле пред нив ...

Разбирам инциденти дерби е , ама да фрлиш бакли кон обична публика кај што може да има жени и деца е глупаво од Чкембари и мизерно , ради тоа реакцијата на дел од Комити со влагање на терен според мене е оправдана ..

Прегледај го приврзокот 373250

“huliganot” eden cekor napred, tri cekori nazad prai samo gledajte go videoto, uste ednas se dokaza deka za tepanje i napad ne ve biva, dobro sto imase specialci kaj ckembari inace ke ve posramotea srede skopje.

За ова ли видео мислиш друже
Да у право си , овие јадат ќутек од играчите на Шкендија.

Неможат да организираат напад врз играчи овие а камо ли врз навивачи .
Ја мислам среќа што има специјалци на терен , дека играчиве на Шкендија може и знаме да им лапнеа , на овие што пробуваа да влезат у терен да тепаат играчи.

:lolzz:

еве поише материјали да се напраат анимации друже

Овде тој првиот што влегува го јаде од играчите на Шкендија
А најјак е тој у белото , улетува “хулигански” го јаде и бега после.
Активни ли се овие уште овие момци ?
Овие ви се јаки за правење напад врз играчи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom