Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Ај да не бидам додаден со објавување на истата слика од заставата Гробари Битола како падна од трибина на Гробари во СК. Дали биле и која екипа биле тогаш ич не ми е гајле, тие што стоеле позади таа застава се преставници на Гробари. И дај престани со двојни аршини или е срамота да се фалиш со паднати маички или не е.

Sramota e! Sramota bese i pred 3 nedeli ama ne gledam deka togas ti smetase.Siguren sum deka znaes deka e taka, a zasto ne sakase da vlagas vo konfrontacija togas ne navlagam

Не стигнав да го гледам прво полувреме, на што се однесува коментаров? Нешто се деси, или конкретно тоа за маичките превртени?
Се однесува на Комити. Иронично нормално.

Sramota e! Sramota bese i pred 3 nedeli ama ne gledam deka togas ti smetase.Siguren sum deka znaes deka e taka, a zasto ne sakase da vlagas vo konfrontacija togas ne navlagam
Врати назад можеби бев единствен што пишав дека не е за пофалба падната маичка и ми се пуштија 10 профили овде.

Уште не ми е и мене јасно како има симпатизери и фанатици на овие гнојчињата, па уште да се закренат за дерби да му гледат, дури не се искорени то од самите нас, арно не дупат...
Малку ни е.....

србин=љонга

Уште не ми е и мене јасно како има симпатизери и фанатици на овие гнојчињата, па уште да се закренат за дерби да му гледат, дури не се искорени то од самите нас, арно не дупат...
Малку ни е.....

србин=љонга

Имаше буљаши во Јане пушеа цигари надвор, од Велес/Кавадарци... Они партизановци биле, навивале за нив, го поштувале клубот не мешале политики мрсеа муда надвор со редарите.

Да си македонец безразлика од кај сме, ова ако не те нервира ондак не знам. Следна утакмица дали Битола дали Скопје, со мочање треба да ги испратиме. Пошто наши им доаѓаат да се палат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom