- Член од
- 14 декември 2021
- Мислења
- 957
- Поени од реакции
- 3.718
Така е брату.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Убаво им кажаЗошто да одат у белград кога можат да мават со камења у маџари по фаланга,рибари да скршат џамови на чкембари..
Не стигнав да го гледам прво полувреме, на што се однесува коментаров? Нешто се деси, или конкретно тоа за маичките превртени?Пички во душа.
Што се палиш ти бе,седи си миренЗошто да одат у белград кога можат да мават со камења у маџари по фаланга,рибари да скршат џамови на чкембари..
Ај да не бидам додаден со објавување на истата слика од заставата Гробари Битола како падна од трибина на Гробари во СК. Дали биле и која екипа биле тогаш ич не ми е гајле, тие што стоеле позади таа застава се преставници на Гробари. И дај престани со двојни аршини или е срамота да се фалиш со паднати маички или не е.
Се однесува на Комити. Иронично нормално.Не стигнав да го гледам прво полувреме, на што се однесува коментаров? Нешто се деси, или конкретно тоа за маичките превртени?
Врати назад можеби бев единствен што пишав дека не е за пофалба падната маичка и ми се пуштија 10 профили овде.Sramota e! Sramota bese i pred 3 nedeli ama ne gledam deka togas ti smetase.Siguren sum deka znaes deka e taka, a zasto ne sakase da vlagas vo konfrontacija togas ne navlagam
Уште не ми е и мене јасно како има симпатизери и фанатици на овие гнојчињата, па уште да се закренат за дерби да му гледат, дури не се искорени то од самите нас, арно не дупат...
Малку ни е.....
србин=љонга