Сеа доаѓам од трибина па вака од лице место...
Имавме добро кортео од Рекорд до стадион , добра бројка извадивме 2.000 + ке има слики и видео сигурно ..
Дојдоа многу фаци што ги немам видено со години , разбирливо прослава е ..
На Запад околу 3.000 луѓе сигурно , цел коп доле од крај до крај полн беше ..
За Јужна 6.000- 7.000 беше добро
Вкупно значи околу 10.000
Околу атмосфера , на толкава бројка освен што е убаво за око за пеење и да контолираш толкава бројка е потешко затоа и имаше мали недоразбирања ...
Првата песна што се пееше во градот Скопје има само еден клуб ...можам да кажам дека беше најдобра , се пееше 15 минути сигурно и беше добра атмосфера , дури имавме и неколку девојчиња на трибина што првпат ги гледам навиваа со срце и скокаа како и сите.
Ми се наполни срцето како цел коп ја пееше таа песна 15 минути , ке има видео ке видите сите скокање ...

Корографијата сеа ја гледам на слики , мислам дека можеше и подобро на толку голема бројка можеше цел Запад да се покрие и ке беше поубаво за око ..
Навивањето според мене беше добро , само тој што не беше на стадион може од инат да каже дека не чинело , на моменти имаше мали падови ама во глобала 90 % добро беше со оглед толкава бројка и луѓе што идат на 5 години ...
Пиротехниката за чиста 10 ка , топ изведба ..
Краен заклучок
Бројка околу 3.000 луѓе топ , мило ми е што видов полн коп ради дечките кои трчаа 24/7 последните 20 денови , се исплатеше ..
Пиро топ
Навивање добро
Организација топ
Кореографија ок , можеше и подобро али здравје следен јубилеј