Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Тито , Димитров, Моша Пијаде, Никола Карев, Мајкл Џексон, Елвис Присли , Навиваат за Вардар!!! -Комити 2022:tapp:
А бе ти природно си глуп или вежбаш. Па дете од пет години немаше ваков глуп пост да напише.

А бе ти природно си глуп или вежбаш. Па дете од пет години немаше ваков глуп пост да напише.
Одма трзаш , смирисе. Така ви пиши на чаршавите Тито навива за Вардар, или ако одиме по ОУ можевте Вера Циривири Трена навива за Бардар

Одма трзаш , смирисе. Така ви пиши на чаршавите Тито навива за Вардар, или ако одиме по ОУ можевте Вера Циривири Трена навива за Бардар
А бе извини така пишувало. Доста барате влакно во јајцето, одјебете и вие и сите други навивачки групи, ви доаѓа бундеслигашка екипа на гости работете на тоа, не ми продавај тука муда за бубрези. Ако имаш да дадеш некоја критика нека биде конструктивна а не вакви детски изјави од типот Тито навива за Вардар. Ова се однесува на сите. 40 страни читаме гомнарии, деца од 5 години не комуницираат вака. Ќе дојде среда ќе се види што е како е.

Последно уредено:
А бе извини така пишувало. Доста барате влакно во јајцето, одјебете и вие и сите други навивачки групи, ви доаѓа биндеслигашка екипа на гости работете на тоа, не ми продавај тука муда за бубрези. Ако имаш да дадеш некоја критика нека биде конструктивна а не вакви детски изјави од типот Тито навива за Вардар. Ова се однесува на сите. 40 страни читаме гомнарии, деца од 5 години не комуницираат вака. Ќе дојде среда ќе се види што е како е.
Можевте и Мајски Цветови навиваат за Вардар :D

Можевте и Мајски Цветови навиваат за Вардар :D
Kano за тебе е господин,изгледа треба на него да му се заблагодариме што те немаше 7 дена,па не ги читавме твоите канцер коментари.Да може да ти издејствува подолг бан,раат ќе сме.

:D od 5 iljadi karti pokje ako prodaj vardar momentlano kuro go secham jas realno, na strana od komiti koj nema shansi da se pokje od 2 iljadi primer publika isto tolku mozat da privlecat, nisto pokje

:D od 5 iljadi karti pokje ako prodaj vardar momentlano kuro go secham jas realno, na strana od komiti koj nema shansi da se pokje od 2 iljadi primer publika isto tolku mozat da privlecat, nisto pokje
Те држам за збор :kafence:

Ај и за другите, која бројка ја очекувате на прославата? Дајте отприлика опсег што би било успех, а што неуспех.

Последно уредено:

Ај и за другите, која бројка ја очекувате на прославата? Дајте отприлика опсег што би било успех, а што неуспех.
Јас ќе ти пишев ама одма ти, модераторот и уште 2 ца ќе пишете уште 2 страни на форумов дека сум ве провоцирал :)

:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Настрана провоцирањата со Чкембари, и целата дискусија тука што беше за клубот во Битола, мислам дека џабе горат луѓево. Искршено стакло ќе се поправи, ама казните што ќе ги јадат и парите што ќе ги дадат, никој нема да им ги врати. Баш и со оваа цела Бугарите отвараат клубови низ државава.

Ова треба првично да е забрането од страна на државата, да не може секој татар и учкар да доаѓа и да ти отвара клубчиња со имиња на бивши злосторници на Македонскиот народ, да не може секој да ти поставува симболи од туѓи држави и од терористички организации кои убивале Македонци. Ама бидејќи живееме во гомно од држава на чело со двете анти-македонски партии ќе си трпиме вакви срања.

Јас ќе ти пишев ама одма ти, модераторот и уште 2 ца ќе пишете уште 2 страни на форумов дека сум ве провоцирал :)
Уживај нема да ти се налутиме. Купи си карта не се многу скапи. Знам на Ратко Капушевски никогаш не му простивте за цените на картите. Ела ќе се дружиме, забавата е во кругот сепак. :)

Кога се во прашање Комити секоја бројка е неуспех. Јер Скопје милионски град, срамота е да не можат стадион од барем 70.000 да наполнат.
На прсти се бројат сите пофалби што сме ги добиле овие две години :D
Као океј е, ама сепак ќе бараме влакно во јајцето :D

Еве уште еден коментар кој е типичен коментар на "едуциран навивач кој не навива за ниту еден клуб, не оди по утакмици, ама знае се".

Screenshot_20221120-222218_Facebook.jpg

Целата најава била копирана од српските групи, па дури и од Варвари. Па после вика 40 групи вака најавиле (кој од кого копирал, мајката...).
Комити немале капацитет надвор од Скопје, а погодете кои го држеле Скопје? :D

Не се замарајте со што ќе кажат другите. Уживајте во утрешниот ден. Ми течат солзи уште сега кога знам што ќе се случува, кога гледам каква барем моментална еуфорија владее по населбиве. Ме кине пролив од возбуда уште од сабајле, немам излезено од вц на работа :D

Цел товар на организацијата падна на Комити, душа оставија дечките, со месеци трае организацијата на настанот, бркање цела работа што треба да ја брка клубот кој нема ни управа, ни финансии, ни ништо. И сега некој ќе замара вака било онака било, а неивните групи не личат на ништо.

Утре е ден за да се изнауживаме сите будали што одиме редовно по утакмици, бар за момент да заборавиме на депресијата од играње по ниви, забрани за гостувања, забрани за пиро, најголем противник во факинг Воска итн. Сигурно ќе бидеме сведоци на голем спектакл, каков што со сигурност нема да доживеат ниту еден од групите на оние што ќе ни солат памет.

Кога се во прашање Комити секоја бројка е неуспех. Јер Скопје милионски град, срамота е да не можат стадион од барем 70.000 да наполнат.
На прсти се бројат сите пофалби што сме ги добиле овие две години :D
Као океј е, ама сепак ќе бараме влакно во јајцето :D

Еве уште еден коментар кој е типичен коментар на "едуциран навивач кој не навива за ниту еден клуб, не оди по утакмици, ама знае се".

Прегледај го приврзокот 355239

Целата најава била копирана од српските групи, па дури и од Варвари. Па после вика 40 групи вака најавиле (кој од кого копирал, мајката...).
Комити немале капацитет надвор од Скопје, а погодете кои го држеле Скопје? :D

Не се замарајте со што ќе кажат другите. Уживајте во утрешниот ден. Ми течат солзи уште сега кога знам што ќе се случува, кога гледам каква барем моментална еуфорија владее по населбиве. Ме кине пролив од возбуда уште од сабајле, немам излезено од вц на работа :D

Цел товар на организацијата падна на Комити, душа оставија дечките, со месеци трае организацијата на настанот, бркање цела работа што треба да ја брка клубот кој нема ни управа, ни финансии, ни ништо. И сега некој ќе замара вака било онака било, а неивните групи не личат на ништо.

Утре е ден за да се изнауживаме сите будали што одиме редовно по утакмици, бар за момент да заборавиме на депресијата од играње по ниви, забрани за гостувања, забрани за пиро, најголем противник во факинг Воска итн. Сигурно ќе бидеме сведоци на голем спектакл, каков што со сигурност нема да доживеат ниту еден од групите на оние што ќе ни солат памет.
Истиот момент кога и вашите дечиња мислат и пишат дека измисливте топла вода, па сите други копират. Едноставно ретардирани.

Маркетингот ви беше одличен, не е никакво копирање. Од секогаш се праеле вака мобилизации, само сега шо треба и посветвање внимание многу на социјалните мрежи.

Останва уште се ова да се исплати и утре да имате голема бројка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom