Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И да знаеш, ништо чудно да биле на пеење кј оџаДа бе 2-ца оџи од косово се нафатиле да ги смират ....така читав на еден нивен портал
Прегледај го приврзокот 354943
Vi go dadovme ona custvoto kako e da gleas albanci so albanci da se biet, am malku vi traese, nie veke mnogu godini si gleame kako vie se jajte sam sebesi.
Inace ova so se desavase, bese od mladite tiktok generacii.
А што се дешаваше ? Едни на други освен песни што пеевте што друго ?Vi go dadovme ona custvoto kako e da gleas albanci so albanci da se biet, am malku vi traese, nie veke mnogu godini si gleame kako vie se jajte sam sebesi.
Am tolku vi davame material nie, mnogu slucajevi imalo, so samo dvete grupi gi znaet.А што се дешаваше ? Едни на други освен песни што пеевте што друго ?
Божем се убиле едни со други од тепање па дај да смириме ситуација....Племе , ви све сте само не навивачи , вие немате поима од навивачкиот свет и незнам што збориме за вас кога темава е навивачки групи во Македонија .
Искрено, по глупо нешто немам прочитано. Додека сегде во светот ривалствата ги негуваат, ЗА ПОДОБРА АТМОСФЕРА, ЗА ПОВЕЌЕ ПУБЛИКА, ЗА ПОДОБАР СПОРТ....ЕДНОСТАВНО ЗА ПОВЕЌЕ ШМЕК, за овие ривалството не било во ред. Добро, ко ќе размислам и за катар фудбал и пиво не оди, така да и вашето не ме чуди. Исти кур сте.Vi go dadovme ona custvoto kako e da gleas albanci so albanci da se biet, am malku vi traese, nie veke mnogu godini si gleame kako vie se jajte sam sebesi.
Добро е што конечно се уверивме и самите себе дека сте све освен навивачи.Vi go dadovme ona custvoto kako e da gleas albanci so albanci da se biet, am malku vi traese, nie veke mnogu godini si gleame kako vie se jajte sam sebesi.