Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Vi go dadovme ona custvoto kako e da gleas albanci so albanci da se biet, am malku vi traese, nie veke mnogu godini si gleame kako vie se jajte sam sebesi.
Inace ova so se desavase, bese od mladite tiktok generacii.

Зошто да не се биете? То е нормално во навивачкиот свет.
Или ќе има предвремени избори, па мора вака!?

Vi go dadovme ona custvoto kako e da gleas albanci so albanci da se biet, am malku vi traese, nie veke mnogu godini si gleame kako vie se jajte sam sebesi.
А што се дешаваше ? Едни на други освен песни што пеевте што друго ?
Божем се убиле едни со други од тепање па дај да смириме ситуација....Племе , ви све сте само не навивачи , вие немате поима од навивачкиот свет и незнам што збориме за вас кога темава е навивачки групи во Македонија .

А што се дешаваше ? Едни на други освен песни што пеевте што друго ?
Божем се убиле едни со други од тепање па дај да смириме ситуација....Племе , ви све сте само не навивачи , вие немате поима од навивачкиот свет и незнам што збориме за вас кога темава е навивачки групи во Македонија .
Am tolku vi davame material nie, mnogu slucajevi imalo, so samo dvete grupi gi znaet.
Inace vo pravo si, daj smenetego imeto od navivacki grupi vo makedonija, na navivacki grupi vo severna

Искрено, по глупо нешто немам прочитано. Додека сегде во светот ривалствата ги негуваат, ЗА ПОДОБРА АТМОСФЕРА, ЗА ПОВЕЌЕ ПУБЛИКА, ЗА ПОДОБАР СПОРТ....ЕДНОСТАВНО ЗА ПОВЕЌЕ ШМЕК, за овие ривалството не било во ред. Добро, ко ќе размислам и за катар фудбал и пиво не оди, така да и вашето не ме чуди. Исти кур сте.
А баш пред некоја недела пишав, доколку успест да ја задржат политиката надвор, за нив ова ќе биде топ.

Добро е што конечно се уверивме и самите себе дека сте све освен навивачи.
Ова ти е како да им кажеш на навивачите на Бешикташ и Галатасарај да не се тепаат меѓу себе затоа што се Турци или било која држава во светов и било кој народ. Во секоја држава си има ривалски клубови и навивачи и затоа се најдобри во светот затоа што се натпреваруваат едни со други. Вас ве седнале од партија или оџи од Косово замисли и ви рекле еј ајде заборавте све Албанци сте да нема ривалство. Срам и резил за било кој навивачи е ова.
И место темата да се прекрстува, треба админот на групава да ве отстрани затоа што групава е навивачки групи, а не партиски потрчковци и верски фанатици.

Се објаснувате со партиски ликови. Се јавија од дуи и одма ги смирија страстите. Све е ова само за во јавност да глумат сплотени, и мораат да глумат затоа што ќе јадат заушки од Али. Моментот кога ќе падне тој канцер овие ќе си ги извадат очите меѓусебе. Не дека ќе има некаква врска со навивање, него таа пресметка ќе биде чисто партиска

Уживајте во сплотеноста додека можете.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom